![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
atentie:!: e facuta dupa cateva beri la 3 noaptea
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
:)) uitati si de la min ceva... sa nu comentati pe baza culorii ... mi s-a parut ca ii sta cel mai bine asas
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asta e Porsche-ul meu de la Advanced tuning...astept comentarii :rolleyes2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
maskt:mie nu prea imi place umbra masini la poza din spate...shi spoileru fata de la poza din lateral...in rest imi place.
stiu k am mai pus odata mazda asta ptr concurs...da atunci nu prea am avut parte de comentarii dk vreo 2...poate am acu mai mult noroc... |
2 Attachment(s)
recunosc ca a fost ideiea lu patriotu ... da mi-a placut asa d mult incat am incercat si eu :D ... sa nu sa se supere pls ... oricum e alt bodykit...e diferita
spuneti si voi..?? nu e marfa ideia?? |
la porche ... nj nu-mi place culoarea ... parca e spalacita .... tuning putin ... .. n a 2 poza ... cea cu lateralu ... umbrele sunt prea evidente ... desigur .. asta am obs cu ochiul meu d sticla incepator :D
la mazda ... culorea ideala .... ledurile nu mai spun .... selectii ciopartizte .... |
2 Attachment(s)
astept comentarii....stiu ca nu au iesit prea bine stickurile da am incercat si io
|
acu ca m-am trezit... tind sa cred ca masina mea n-are greseli;) ... din moment ce n-am primit nici un comentariu...
glumesc;) |
*L33L00 - pt c sa ma supar man atata timp cat nu ai copiat dp masina mea ceva ... ideea (in mare) poate fi folosita si pe alte masini ... mie mi-a venit ideea din NFS u2 unde am facut ase cva pe hummer h2 ... janta fata nu e clara ... se vede ca era de rezolutie mai mica ... angel-eyesurile prea puternice ... la spoilerul fata (in partea apropiata) literele alea din vynil se duk si pe asfalt??:lol: ... uite-te cat de lasata arata cu spoilerul fata si cum e pragu ... "furtun" pt intercoller numai pe partea apropiata ... in departare nu e ...
*hitman454 - parbrizu are o parte neagra in partea superiaora ... roata spate parca intra prea mult sub aripa ... stick-ulrile meritau mai mult opacity ... in rest e frumusik |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti ...???
|
misto oldu' ,,,,, pacat ca tatuaju ala e facu d tin .. bv oricum ... da e cam ciopartit:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning