![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
10 Attachment(s)
uite aici am cateva poze.......sper sa nu se supere careva ca ii apare masina pe net
|
10 Attachment(s)
inca un rand(,,ferrary`ul'' ala de care vorbiti voi nu era acolo vineri ca puneam poze si cu el)
|
tari masinutele :D
|
cred ca aici trebuie sa intreb ! deci o intrebare! cat ar costa ca pe o masina noua de culoare crem deschis ... sa trag o perla mai puternica?
|
pune si u mai multe poze cu Subaru ala galben/negru dac mai ai ..
|
vezi ca e deschis mare un topic cu poze de la eveniment. cand intri pe 4 tuning.ro mai uitate si pe prima pagina.
|
3 Attachment(s)
2 mercedesuri frumoase chiar daca nu sunt din constanta(ala alb nu e slr e sl cu bodykit )
|
ala alb e din cta....e al patronului de la kamy's....are si interior de piele personalizat versace....nebunie masina...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia mea sport
asta se vede mai bine... |
Quote:
interesanta ... simpla si frumoasa ...incearca sa vopsesti si scrisurile de pe gumele fatza ...cu alb ..ar da si mai bine ! si inca o sugestie ..incearca sa scoti eleronul ala de cauciuc de pe capota portbagajului ...si muta`l pe cer mare de plastic ma in spate ..in locul celuilalt ;) ai grija de ea ..ca arata bine ! |
1 Attachment(s)
ms ms ...de vopsit le am vopsite pe partea cealalta :), pe partea asta zic ca da mai bine numai pe spate...
sa para mai muscle car |
7 Attachment(s)
Pun Si io barca mea ;)
|
NtzDra arata binisor si imi place cum trage,sa o stapanesti sanatos :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning