![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Să paşteţi fericiţi toţi băăăăi !;)
|
unde ne vedem azi la ce ora etc.... sau mai bine lasa
|
Quote:
|
Quote:
|
nasoala treaba... la mine cum mi se propune cum hop pe cai .... poate lucian cauta sa se traga cu cineva mai puternic.. dar ar fi ceva de vazut macar 4fun cum ma dau si yo
|
Quote:
sunt constient ca ma face dar vreau sa vad cum stau cu un urs turbo aia e am si yoo o curiozitate:oops: |
Quote:
|
Sti ce mi se pare urat din toata treaba asta... ca s-a mers pe burta... E un lucru clar si stiut din totdeauna... la noi in club nimeni nu e tinut cu fortza sau cu japca... catziva intra, datorita conditziilor puse dar de iesit... iese cine vrea... fara niciun resentiment... Acum nu pot decat sa-i urez multa bafta si asfalt uscat.
|
Am marea rugaminte la toata lumea sa incercam sa nu stricam spiritul Pastelui cu discutii ce nu-si mai au rostul.
|
Corect Lucian,PASTE FERICIT TUTUROR!
|
Multumim, si tie un Paste Fericit Kenzo!
|
Am vb doar cu jonny, m-am alaturat in brigada veche pt. ca asta am vrut de prima data. Pasta fericit tuturor !
|
Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca si cat mai multe impliniri tuturor... Paste fericit din partea BlackWidow Club si sa ne auzim cu bine! Bafta Luciane! ;)
|
Salut toata echipa Inferno Motorsport ... va deranjez si eu cu 2 3 vorbe bune ... Va urez un Paste Fericit , sanatate , si tot asa baietzi , BAFTA in Continuare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning