![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
da intre timp am aflat de masina dar pina la tuning show sunt 90 % sanse sa imi pun compresorul si o sa il onorez atunci
si ce zici de noi doi facem una ca intre prieteni? |
Dupa tuning show ... sa nu riscam sa stricam ceva la ele. Oricum ... risti mult ... caii tai din talon + copresor contra unui amarat de 1.7 de 120 cai ... ;)
|
Doamne mare ti-e gradina.... unii se lauda ca au masini tari altii se lauda ca fac tot ce misca.... dar faptele unde sunt? a da aici sunt doar cuvinte :)) pacat ca nu se onoreaza provocarile aduse pe acest forum... mare pacat... dar si mai mare e morcovul....
|
Quote:
|
Quote:
|
da dar nu ma puteti vedea decat langa un adversar tare iar eu am dat mereu dovada de tact.
Am calculat fiecare adversar si l-am invins. Dar nu am iesit niciodata sa ma dau cu cineva care nu era pe masura. Lumea nu credea imi dadea mereu sansa a doua si nu ma deranjeaza, unii sunt chiar inraiti ar vrea sa ma vada pierzand, insa eu sunt luptator, imi apar sansele in fata oricui oricat de bun ar fi. |
deci nimeni nu mai provoaca "motocicleta" ?
|
nimeni nu mai cere interval la moto> subaru?
|
pai daca cere ... cere degeaba ... masina nu exista pe strazi .. asa ca nu vad rostu sa faca cineva o provocare.
|
Vorbesti aiurea, nu are numere de cateva zile si profit sa-i mai montez cate ceva.
Daca este o provocare serioasa raspund altfel ... nu are sens. Acum e mai rapida ca niciodata si inca nu e la setarea maxima. |
Quote:
Prietenul meu drag, remarca respectiva nu iti era adresata tie ci unuia care da cu :P in (_._) tau. Dar tu cum esti un frustrat, draga Frustrărică , ai simtit nevoia stringenta sa ma ataci. Booooon.....nu ti-a iesit pentru ca ma doare undeva la vreo 10 metri in fata _|_ de tine si frustrarile tale, mai Frustrărică . Si nu nu pot sa le spun de gusturi pentru ca, mai Frustrărică, stai prost cu o|o, respectiv no cojones. Putem sa ne dam seama de asta, mai Frustrărică, chiar si din vocea ta. ;) iti doresc o zi minunata in tara minunilor, mai Frustrărică |
Quote:
|
Asa ma gandeam si eu.
Cert este ca una din provocari este serioasa si am sa o tratez ca atare mai ales ca s-a si "calificat" pentru cursa. Este vorba de Maf care in momentul in care stabilim concret are sa fie recepti, masina lui merge a mea da dar mai am mici chestii de ajustat si setat plus numere de inmatriculare. Nu o sa dureze mult insa nu vor fi decat vorbe nu filme sau imagini pe net. |
stim bine ca e o cursa asteptata si era de intuit ca e vorba de Maf, doar el e in stare de asa ceva.... restul ramane de vazut
|
Am inteles ca masina intradevar ii merge extraordinar asa ca trebuie sa dam o replica pe masura.
Voi fi la start ca sa castig si voi face ce pot sa fie spectacol adevarat. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning