Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

ct77pia 19-02-08 15:06

re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

da intre timp am aflat de masina dar pina la tuning show sunt 90 % sanse sa imi pun compresorul si o sa il onorez atunci
si ce zici de noi doi facem una ca intre prieteni?

Lucian 19-02-08 17:54

Dupa tuning show ... sa nu riscam sa stricam ceva la ele. Oricum ... risti mult ... caii tai din talon + copresor contra unui amarat de 1.7 de 120 cai ... ;)

Hori 19-02-08 20:07

Doamne mare ti-e gradina.... unii se lauda ca au masini tari altii se lauda ca fac tot ce misca.... dar faptele unde sunt? a da aici sunt doar cuvinte :)) pacat ca nu se onoreaza provocarile aduse pe acest forum... mare pacat... dar si mai mare e morcovul....

SEBASTIAN 19-02-08 21:19

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1369658)
Doamne mare ti-e gradina.... unii se lauda ca au masini tari altii se lauda ca fac tot ce misca.... dar faptele unde sunt? a da aici sunt doar cuvinte :)) pacat ca nu se onoreaza provocarile aduse pe acest forum... mare pacat... dar si mai mare e morcovul....

ce atitudine frumoasa, ma dau cu tine nu vrei?

b01uxd 19-02-08 21:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1369887)
ce atitudine frumoasa, ma dau cu tine nu vrei?

adevaru e ca pt noi amatorii sa vedem o nava ca a ta cum urca in ture..ar fi un vis.....deaia preferam sa va vedem mai mult in actiune si mai putin p forum......dar in fine pt asta exista legalele:D....oricum multa bafta si o intrebare, ce urmeaza sai mai faci.....un motor cu reactie?:)

SEBASTIAN 19-02-08 21:48

da dar nu ma puteti vedea decat langa un adversar tare iar eu am dat mereu dovada de tact.
Am calculat fiecare adversar si l-am invins. Dar nu am iesit niciodata sa ma dau cu cineva care nu era pe masura.
Lumea nu credea imi dadea mereu sansa a doua si nu ma deranjeaza, unii sunt chiar inraiti ar vrea sa ma vada pierzand, insa eu sunt luptator, imi apar sansele in fata oricui oricat de bun ar fi.

xenon_bn 14-03-08 21:39

deci nimeni nu mai provoaca "motocicleta" ?

BAMBAKE 20-03-08 17:45

nimeni nu mai cere interval la moto> subaru?

Calimero2003 20-03-08 20:43

pai daca cere ... cere degeaba ... masina nu exista pe strazi .. asa ca nu vad rostu sa faca cineva o provocare.

SEBASTIAN 20-03-08 22:21

Vorbesti aiurea, nu are numere de cateva zile si profit sa-i mai montez cate ceva.
Daca este o provocare serioasa raspund altfel ... nu are sens.
Acum e mai rapida ca niciodata si inca nu e la setarea maxima.

blazeyblaze 21-03-08 13:58

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1436143)
Mai de graba cred ca poti sa le spui tu alte gusturi, nu din spate ci din fata.

skn-tuning nici macar nu ma intereseaza ei oricumnu vand chipuri de performanta sunt pentru masini normale.

Da a scos Maftei masina insa si el si eu mai avem cate ceva pt a fi mai in forma, iar de vazut sper sa se afle dupa nu inainte.

Oficial o sa te numesc Frustrărică de acum inainte.
Prietenul meu drag, remarca respectiva nu iti era adresata tie ci unuia care da cu :P in (_._) tau. Dar tu cum esti un frustrat, draga Frustrărică , ai simtit nevoia stringenta sa ma ataci. Booooon.....nu ti-a iesit pentru ca ma doare undeva la vreo 10 metri in fata _|_ de tine si frustrarile tale, mai Frustrărică . Si nu nu pot sa le spun de gusturi pentru ca, mai Frustrărică, stai prost cu o|o, respectiv no cojones. Putem sa ne dam seama de asta, mai Frustrărică, chiar si din vocea ta. ;)
iti doresc o zi minunata in tara minunilor, mai Frustrărică

aleks 22-03-08 07:43

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 222358)
daca sunteti atenti, se aude roata scartaind la plecare
se schimba pana intr-a cincea, in cateva secunde...
se vede cum creste viteza...
3 virgula ceva secunde suta
si n-am dat prea violent in ea..
adica e o incercare aleatoare, nu am facut mai multe incercari sa o iau pe cea mai buna

provocari? ceva? asteptam ceva masini ?

daca s-ar putea reveni la ideea initiala a topicului ar fi ideal....

SEBASTIAN 22-03-08 07:52

Asa ma gandeam si eu.
Cert este ca una din provocari este serioasa si am sa o tratez ca atare mai ales ca s-a si "calificat" pentru cursa.
Este vorba de Maf care in momentul in care stabilim concret are sa fie recepti, masina lui merge a mea da dar mai am mici chestii de ajustat si setat plus numere de inmatriculare.
Nu o sa dureze mult insa nu vor fi decat vorbe nu filme sau imagini pe net.

xenon_bn 23-03-08 00:59

stim bine ca e o cursa asteptata si era de intuit ca e vorba de Maf, doar el e in stare de asa ceva.... restul ramane de vazut

SEBASTIAN 23-03-08 09:09

Am inteles ca masina intradevar ii merge extraordinar asa ca trebuie sa dam o replica pe masura.
Voi fi la start ca sa castig si voi face ce pot sa fie spectacol adevarat.

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning