![]() |
salut
Frumoase lucrari
|
Re: salut
Exista vreo probabillitate ca sa transformi bara fata stock la e60 in cea de M pachet?
|
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
10 Attachment(s)
- bara fata custom skoda octavia 2 RS (nu tocmai pe gustu meu, dar nu eu decid asupra designului)
- suport pentru 2 ceasuri pe stalp, bmw e46 - montat suspensie reglabila fiat punto |
Salut, ce marca e suspensia?
|
Quote:
|
Se mai poate repara bara?Este putin rupta in dreptul stopului care a fost .Daca da cat ma costa?https://img690.imageshack.us/img690/9514/imag001p.jpg
|
Bara fata clean Suzuki Swift ;) ca tot n-ai avut poze cu ea
https://img256.imageshack.us/img256/6928/dsc0058nw.jpg |
se poate face un suport de ceasuri aditionale pentru un golf 3? aveti ceva matrita?
|
aveti pm
mersi razak |
salut
as dori si eu un pm cu pret pt un portbagaj clean la skoda fabia 1 |
2 Attachment(s)
Quote:
Apreciez munca pe care ai facut-o ;) si recomand cu foarte mare incredere! Mai am cateva surprize...dar cand vor fii gata le voi posta ;) Cheers! |
Salut !
Am 2 crapaturi in bara la o astra g. Se poate face? La ce pret ? cu poze revin mai pe seara! |
7 Attachment(s)
cat ma costa sa imi faci din barile mele stock,unele clean ca cele din poze
|
1 Attachment(s)
salut , iti pun poza aici si restul iti zic pe PM.
|
12 Attachment(s)
v-am raspuns
inca niste lucrari incheiate: - deja clasicul bad boy dacia logan (pentru cei care nu au aflat inca, toata luna decembrie avem reduceri substantiale la prelungiri de capota. detalii la telefon sau pe yahoo) - bad boy kia pro cee'd - bmw e46 cu de toate: eleron tip csl, aripi spate putin umflate, bad boy, montat bara fara, bandouri clean (dupa ce m-am luptat sa curat 2 cm de chit pus de cineva inaintea mea, care evident crapase) - ceva mandoleala la un golf 4 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning