![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
2 Attachment(s)
Quote:
MULTUMESC PT CORNULETELE ....PRIETENII STIU D C UITE DOVADA:twisted::twisted: PS..pt kuku type r:rolleyes2:rolleyes2 dovada ca puroiu sa retras |
doamne :)) cucu nu e activ de loc, suna a barfa asta ca omu nu e de fata :))
|
Cucu busy with school!! Finaly the ugly infection have been removed! Now you have yourself a real nice car!! Kisses from cucu!!!
welcome in the club ..bora bora industrial diesel car:D pls take care of my scooter's and if you can sell them......then i'll make suzi a little "beast" and we'll go to hillclimb stages both of us and kick ass!! |
va multumesc foarte mult pentru urarea de bun venit :"> si sper sa nu va dezamagesc. sper ca maine sa tina si cu noi vremea sa ajungem cu bine la bucuresti.
|
la cat e maine plecarea spre bucuresti,si de unde se pleaca?
|
10 Attachment(s)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit
|
dar mai bine se vad detalile live ca pozele nu prea sunt reusite o sa fie prezenta la 4tuningdays dupa toate pacalelile care le-a suferit teo merita sa aiba o macheta asa frumoasa . scuze inca o data teo de glumele facute sper sa nu te superi.
|
Mai ca nu-mi vine sa cred...:rolleyes2 Cat de tare!!!:D Cine sunt "vinovatii" pt ele?:?:
Dr.Dre ai privat, poate te ajuta cu ceva. |
Quote:
|
Felicitari Laure pentru machete. WST-ul a iesit foarte bine. Asteptam sa vedem si Corrado si Bora Bora.
Kalule, merita si astea mici un parasolar sa fie replici pana la capat. |
pentru cele mici nu cred ca putem sa facem un parasolar pe masura...dar pentru cea 1/24 merge facut....sper ca am cum sa ma duc azi la garaj sa termin corradou....sa speram...vine careva pe la garaj sa ii tinem de urat lui vali?:))....intre timp sa mai lucrez si eu la corrado:D
|
cu rabdare si migalaa.... iese si corrado-ul
|
eu am plecat la vali(corsa corsa)....daca vreti ne auzim pe'acolo:D
|
Succes baietilor din MR la 4tuningdays. Imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo.
Poate luati si un premiu ceva. O sa fiu cu ochii pe voi urmarind pozele care se vor face. Salutari de pe plaja :) |
14 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning