Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

TEO_VL 11-03-10 20:30

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3173133)
=)) interlopii a? Si ce faci tu cand te enervezi? :)) a iesit prfecta macheta n`am ce zice. Zi`mi si mie un multumesc pt ceva ca la toat lumea multumesti numai mie nu :)))
app, nu are nimeni poze cu macheta?

MULTUMESC PT CORNULETELE ....PRIETENII STIU D C
UITE DOVADA:twisted::twisted:

PS..pt kuku type r:rolleyes2:rolleyes2 dovada ca puroiu sa retras

Kaluvr6 11-03-10 20:36

doamne :)) cucu nu e activ de loc, suna a barfa asta ca omu nu e de fata :))

DjRainManFast 11-03-10 21:40

Cucu busy with school!! Finaly the ugly infection have been removed! Now you have yourself a real nice car!! Kisses from cucu!!!
welcome in the club ..bora bora industrial diesel car:D pls take care of my scooter's and if you can sell them......then i'll make suzi a little "beast" and we'll go to hillclimb stages both of us and kick ass!!

bora bora 11-03-10 23:19

va multumesc foarte mult pentru urarea de bun venit :"> si sper sa nu va dezamagesc. sper ca maine sa tina si cu noi vremea sa ajungem cu bine la bucuresti.

Dr.Dre 12-03-10 00:30

la cat e maine plecarea spre bucuresti,si de unde se pleaca?

bora bora 12-03-10 10:37

10 Attachment(s)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit

bora bora 12-03-10 10:44

dar mai bine se vad detalile live ca pozele nu prea sunt reusite o sa fie prezenta la 4tuningdays dupa toate pacalelile care le-a suferit teo merita sa aiba o macheta asa frumoasa . scuze inca o data teo de glumele facute sper sa nu te superi.

VL 77 SYD 12-03-10 11:13

Mai ca nu-mi vine sa cred...:rolleyes2 Cat de tare!!!:D Cine sunt "vinovatii" pt ele?:?:
Dr.Dre ai privat, poate te ajuta cu ceva.

mydream 12-03-10 12:28

Quote:

Originally Posted by bora bora (Post 3174656)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit

e superba live ... felicitari bogdan ( bora bora ) & laur :lol: astept sa vad si bora la fel de frumoasa si cu plafonu colantat cu carbon :)))

Aaronnel^ 12-03-10 12:36

Felicitari Laure pentru machete. WST-ul a iesit foarte bine. Asteptam sa vedem si Corrado si Bora Bora.

Kalule, merita si astea mici un parasolar sa fie replici pana la capat.

L4uR 12-03-10 13:58

pentru cele mici nu cred ca putem sa facem un parasolar pe masura...dar pentru cea 1/24 merge facut....sper ca am cum sa ma duc azi la garaj sa termin corradou....sa speram...vine careva pe la garaj sa ii tinem de urat lui vali?:))....intre timp sa mai lucrez si eu la corrado:D

Aaronnel^ 12-03-10 13:59

cu rabdare si migalaa.... iese si corrado-ul

L4uR 12-03-10 14:48

eu am plecat la vali(corsa corsa)....daca vreti ne auzim pe'acolo:D

Clau 13-03-10 09:44

Succes baietilor din MR la 4tuningdays. Imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo.

Poate luati si un premiu ceva.

O sa fiu cu ochii pe voi urmarind pozele care se vor face. Salutari de pe plaja :)

yg.alex 15-03-10 15:08

14 Attachment(s)
:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning