![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Alex nu te descuraja, mai mult ca sigur o sa ai macar luna august sa bantui cu el, ushor ushor se vor rezolva toate, un getz cu jenti si muzica s-a mai vazut dar un tico cum va fi al tau asha ceva chiar o sa fie inedit. La asamblare oricum o sa mearga repede (mai repede decat bodykit-u)
Si pt cei de la baia mare: haideti ma baieti ce draq, am inteles ca stati mult la finisaje ca asta contaza, dar masina e la voi de cateva luni bune si tot ce s-a vazut pe masina e o bara fata neterminata :cry: |
oare o sa fie gata pana la tuning fever??
|
@Scoop: august is not enough!
@NiceWeather: in ritmul asta, NU. Si oricum n-am cum sa aflu, telefoanele mele se termina cu "abonatul vodafone...." |
Nu cred ca ajunge la Tuning Fever, masina trebuia sa fie deja in CTA si omologata ca sa aibe o sansa sa ajunga.
Alex conform statusului tau nu te cred :D |
Alex..speranta moare ultima....mai trage de om...ca asa o sa termini masina la Craciun....:(
eu sper sa ajunga la tuning fever.... |
Cred ca exista un precedent cu un Tico nefinisat la un tuning show...macar ala compensa pe alte laturi...nu, nu mai e timp, oricat de indulgent si optimist as fi...n-am cand!
@Peter: si eu sper, dar prefer sa nu-mi fac iar iluzii...stii prea bine ca trebuia sa ajung si la 4tuning day pe 1 aprilie. @Scoop: care status? (PM) |
Sa nu crezi nimic din ce vezi scris deasupra liniei!
la asta se referea :))) |
Da, da ... status, status ... baga`m`as si eu in seama ...
protuning hurry up ! |
si eu care ma batea un gand sa duc SSM`u la roby...decat sa stau 4 luni fara masina mai bn nu :|
|
New on site ...... profilu' cat de curand ..... Quick, unde-i jucaria ? :rolleyes2
|
Jucaria e inca in la constructie in cealalta parte a tari din cate stiu eu, daca cumva a revenit in orash as fi extraordinar.
|
Quote:
Jucaria e departe, dupa cum zicea si Scoop, si va mai sta acolo inca 25 de zile fix :cry: @Scoop: daca era in oras, aveati deja poze...si cu semnatura, trebuia sa fie alta mai lunga, dar din cauza ca n-a incaput, m-am enervat si am scris primul lucru care mi-a venit in cap (baut fiind...) @Topser: eu tind sa cred ca l-am prins pe Roby foarte ocupat cand am dus masina, si de-asta dureaza asa mult. De meritat o sa merite, dar cred ca o sa fie tarziu. |
Re: jucaria
Quick, watch out 8) ceva ceva se apropie la sf lunii august :?: :D si nu e vorba despre CPF si despre SPE ..... 8) Daca nu pe toamna, in primavara Tico meeting neaparat ca ne lungim prea mult cu acea promisiune :p vb pe mess despre "reteta" 8) ,momentan mai astept un pachetel via Topser
|
Quote:
lucrarile intarzie dupa cum a zis si quick pt o neintelegere(adica nu s-a adus masina la programare si s-a luat alta masina )+ca din iarna am ramas doar doi in atelier si efectiv nu am avut timp sa angajam pe nimeni sa-l invatam, dar quick i-ti promit ca vei avea cel mai fain tico ,si ca nu vei regreta nici un minut ca a stat masina la noi!!!formele sunt foarte freestyle la bara de fata m-am chinuit enorm sa fie chiar cum ne dorim!bara de fata finisata e crima !! oricum pe langa calitatea ce va iesii reducerea de peste 10% pt intarziere sunt ok parerea mea!i-ti multumesc pt intelegere,cu respsct robert! |
Re: protuning
@protuning: batranu' meu spunea tot timpul "grabeste-te incet" ....... sunt convins ca toata lumea intelege ca graba strica treaba ........ e de inteles si rabdarea oricui cand e vorba de o asemenea lucrare pe masina personala, dar nici sa dureze la infinit nu se poate :-P oricum, rezultatul se stie deja :D
@Quick: eu nu iti spun "oaaa ce super arata" ..... sunt mai sincer, MI-E CIUDA !!! :twisted: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning