![]() |
Re: kitch tuning din bacau
deci de acolo imi parea si mie cunoscuta
|
Ba frateeee,nu se poate atata prostie intr-un singur om...Eu tind sa cred ca e facuta la panarama ca nu poti sa faci asa ceva si sa fii si mandru de opera ta.Fereasca Cel de sus cata prostie incape in unele creiere....
|
Si eu m-am gandit ca e facuta tot la panarama... dar ... am zis sa vedeti si voi :))
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: fugiiiiiiiiiiiiiiti! acoperiti-o cu ceva ca mi se gripeaza creierul, mi se reseteaza ochii. alungati-mi cosmarul.:lol: :lol: |
nu credeam ca poate fi posibil asa ceva... dar m-am convis ... se poate
cum naiba sa iti bati joc de o masina in halul ala ,inteleg ca nu a facuto cu rea intentie dar totusi ,gandesti putin inainte sa faci ceva mai ceri o parere sau eu stiu ... oricum cred ca e kitsch ul anului pe sectiunea noastra :)) |
ps : eu ii propun sa ne plimbe pe centru cate o tura de fiecare pentru ca sa ne laudam si noi ca am mers cu o masina custom.... :))
|
voi nu stiti care e trb ...omu o vrut neaparat Titlu KITCH KING BACAU
|
atunci sa-l respectam pentru asta. nu e chiar asa usor sa faci si un kitch. amice, ai ajuns celebru. felicitari!:lol: :lol: :lol:
|
cand am vazut-o prima oara plangeam ca nu aveam aparatul foto la mine!!!!
am oprit langa ea si am "admirat-o":lol: |
:lol: :cry: mai pacat ca nu am vazut ce se afla sub capota si ce sistem de base are pe ea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doamne frate deci chiar in halu asta nu credeam ca poate sa se ajunga asa departe cu tuningul.....:lol: :lol:
|
am pus eu poze mai demult cu eleronu. dar nu era vopsita. oricum as aruncao in bistritza.
|
Eu as trimite un mail la Discovery daca pot sa o puna in emisiunea Customs... :lol: :lol:
|
kitch tuning din bacau..si nu numai
o melodie....pentru toti proprietari de DACIE....de oriunde af fi si nu numai...:peace:
|
asta e prea de tot....apropo,din ce sat e baiatul????
|
e veche melodia aia si a mai fost postata p'aici pe un topic
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning