Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

Bmw_Rulllzzz 06-09-07 15:09

Re: kitch tuning din bacau

deci de acolo imi parea si mie cunoscuta

Spillner 06-09-07 19:03

Ba frateeee,nu se poate atata prostie intr-un singur om...Eu tind sa cred ca e facuta la panarama ca nu poti sa faci asa ceva si sa fii si mandru de opera ta.Fereasca Cel de sus cata prostie incape in unele creiere....

® Al3cS ® 07-09-07 00:13

Si eu m-am gandit ca e facuta tot la panarama... dar ... am zis sa vedeti si voi :))

sageata 07-09-07 00:54

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 1084201)
Am asteptat .... si am asteptat .... dar ... daca nu au fost puse de nimeni ... am zis sa ma sacrific eu .... poate trb puse la alta sectiune .... :lol: poate nu sunt demne nici de kitch ... dar.... :rolleyes2

lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeee!
:shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes:
fugiiiiiiiiiiiiiiti! acoperiti-o cu ceva ca mi se gripeaza creierul, mi se reseteaza ochii. alungati-mi cosmarul.:lol: :lol:

Al3xxx 07-09-07 12:40

nu credeam ca poate fi posibil asa ceva... dar m-am convis ... se poate
cum naiba sa iti bati joc de o masina in halul ala ,inteleg ca nu a facuto cu rea intentie dar totusi ,gandesti putin inainte sa faci ceva mai ceri o parere sau eu stiu ...
oricum cred ca e kitsch ul anului pe sectiunea noastra :))

Al3xxx 07-09-07 12:42

ps : eu ii propun sa ne plimbe pe centru cate o tura de fiecare pentru ca sa ne laudam si noi ca am mers cu o masina custom.... :))

Zerofast 07-09-07 14:19

voi nu stiti care e trb ...omu o vrut neaparat Titlu KITCH KING BACAU

sageata 07-09-07 16:55

atunci sa-l respectam pentru asta. nu e chiar asa usor sa faci si un kitch. amice, ai ajuns celebru. felicitari!:lol: :lol: :lol:

marius_lox 07-09-07 17:37

cand am vazut-o prima oara plangeam ca nu aveam aparatul foto la mine!!!!
am oprit langa ea si am "admirat-o":lol:

Cristy_mat 07-09-07 18:05

:lol: :cry: mai pacat ca nu am vazut ce se afla sub capota si ce sistem de base are pe ea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doamne frate deci chiar in halu asta nu credeam ca poate sa se ajunga asa departe cu tuningul.....:lol: :lol:

mertan 08-09-07 08:55

am pus eu poze mai demult cu eleronu. dar nu era vopsita. oricum as aruncao in bistritza.

Boasa 08-09-07 13:13

Eu as trimite un mail la Discovery daca pot sa o puna in emisiunea Customs... :lol: :lol:

Chatuiesc 11-09-07 22:40

kitch tuning din bacau..si nu numai

o melodie....pentru toti proprietari de DACIE....de oriunde af fi si nu numai...:peace:

danuuu 12-09-07 00:06

asta e prea de tot....apropo,din ce sat e baiatul????

Bmw_Rulllzzz 12-09-07 00:48

e veche melodia aia si a mai fost postata p'aici pe un topic

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning