![]() |
Re: Masini de gagici
pt ca sunt noua n-am stiut ca trebuie neaparat sa pun poze in alta parte...nu-i nimik. invat
n-am fost atenta la toata discutia...n-am stat sa citesc tot ce a-ti scris..probabil de accea n-am inteles care era faza...citisem totusi la aleks(si el te-a corectat ca aici e vb d masini de fete , nu puternice) si de aceea m-am axat mai mult pe cele de fete decat puternice... ;) |
Quote:
Haideti sa revenim la ideea topicului !!! |
3 Attachment(s)
Ok , daca tot esti noua , incearca sa dai si tu un click - stanga de mouse pe asta : REGULAMENT crede-ma ca mai mult de doua minute nu are cum sa iti ia !
Cand vrei sa faci parte la o discutie/conversatie cum vrei tu sa ii spui , citeste inainte sa postezi ca sa poti afla despre ce este vorba ...nu ? ON :arrow::arrow::arrow: |
am citit in mare...mai mult ce a spus aleks :) si m-am luat f mult dupa numele topicului "masini pt fete"... ;)
"ce credeti voi ? ce masini ar trebui sa conduca gagicile? in ce masini le-ati vazut si le statea bine? fetelor,voi ce masini conduceti?" "Cel mai bine le sta in masini cabrio sau sport! dar depinde foarte mult si stilul lor de condus: -pentru cele care conduc bine : orice masina(aici depinde de ce stil adopta fiecare: sport ,elegant,business) -pentru cele care se descurca mai greutz cu sofatul : masini mici gen matiz,ka,colt,panda s.a -pentru cele care n-au treaba cu sofatul : taxi,maxi-taxi,troleibuzul etc." so...de fapt ma incadrasem bine... doar ca discutia voastra deviase spre cele puternice si n-am fost atenta la argumentul asta. ma repet...invat pe parcurs :) |
12 Attachment(s)
daca tot suntem pe un site de TUNING (in puii mei, la naiba:lol:)
deci pt gagici:arrow: p.s. Beetle-ul ala mi se pare cel putin adorbail |
Nu va mai luati de fata aiurea, ca era pe subiect... ca nu era in discutia voastra e partea a2a, dar ea a respectat topicul. Uneori unele persoane se comporta fix ca niste cainii care isi stropesc copacul si fac urat apoi cand un alt caine le calca teritoriul.
ps: tigra aia rosie e crima :evil: |
ete cine tine la mn :-) ms eugen_tl ;)
apropo...masinile sunt super...iar audi ala..e superb. pacat ca nu este pe roz :( |
6 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
ce-ai mah cu beetle-ul haaa? :lol:
daca ai stii ca in lista de mess la sectiunea beetle am o singura fata si 6 baieti, ce ai zice? :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
vroiam sa subliniez faptul ca beetle-ul este o masina iubita de femei cat si de barbati...pentru ca arata bine si e mai retro asa:-P |
5 Attachment(s)
tuning deci?
nu mi-ar displacea |
17 Attachment(s)
Quote:
ont:arrow: masinile sunt cam aceleasi care s-au tot pus/spus pe acest topic, dar ca au diferite modificari.... :roll: |
arata ok ibitza daca ala e airbrush...
deci nu-mi spune ca acel corrado e masina de gagica, pentru ca o sa mor de ciuda:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning