![]() |
Re: Discutii despre orice!
abia am asteptat sa apara zapada, ceva de vis , si 4 x 4
|
1 Attachment(s)
Quote:
cu 4x4 e una ... da cu tr spate si cauciucuri mischelins e de vara de citiva ani e alta .... Attachment 708900 |
Domnilor dak vreti sa mergeti in cavnic sa va distrati va sfatuiesc sa va inarmati cu tone de rabdare, lanturi si cauciucuri de iarna este o circulatie de toata groaza si ca sa fie de toate masina politiei blocheaza circulatia, am stat 25 min pana sa iesim din parcare :evil: in schimb zapada este perfecta pt orice sport :lol:
|
[QUOTE=andreizr1;1881647]cu 4x4 e una ...
da cu tr spate si cauciucuri mischelins e de vara de citiva ani e alta .... pana acolo ai ajuns doar........ |
[QUOTE=VG30DETT;1881822]
Quote:
:lol: :lol: :lol: vedeate-as cu zx-u ... pina une ai putea merge |
la cavnic e stas, zapada mare, frig de iti clantane dinti :)
in rest parcarea e varza....curatata pe jumatate si traficul lasa de dorit, cum zicea T@m@ngo lanturi si cauciuce de iarna |
[QUOTE=andreizr1;1881835]
Quote:
|
[QUOTE=VG30DETT;1882549]
Quote:
|
[QUOTE=Keisuke;1882830]
Quote:
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Pt astia cu EVO se organizeaza intalnirea trotinetelor .Bonus o savarina si o limonada de la organizatori .Plus un CD cu NFS Undercover .No more bullshit...
|
6 Attachment(s)
Quote:
de exemplu cum asta din poze e prodrive, are placuta de identificare prodrive "113 of 200" parca |
dar nu ne poate da nimeni cea poze cu subi-ul?? :D
|
:twisted:
Quote:
si eu stiu si koffa stie ca Subiul ala alb este spart in curte la hala unde lucreaza si este sub o prelata de camion, si pe langa asta se stie si cine a spart-o,, Proprietarul direct a masinii" undeva pe zona Prislop (dupa Borsa) asa ca tu nu poti participa nici la intalnirea TROTINETELOR, dar in schimb poti juca NFS si sa sperii la nimic.:twisted: |
bun si de ce s-a afirmat atunci ca "a fost vanduta", poate ne ajuta danny....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning