![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
@marian92: Ce program ai folosit pentru recuperarea pozelor?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut! de curand am observat o problema/eroare care apare la fiecare incercare de download.. :(
am reinstalat aplicatia Quicktime, chiar ultima versiune, insa problema persista.. :( folosesc Mozilla, Win 7, etc.. are cineva vreo idee de rezolvare? Multumesc |
Am un laptop Asus k52f si ma enerveaza ca atunci cand ma uit la poze sau la vreun film, se intuneca displayul si cand inchid isi revine.. Cred ca este o optiune pe undeva care se poate dezactiva, problema e ca nu o gasesc .. Am Windows 7
|
Este o setare a laptop-ului, mai degrabă.
Īţi pot sugera o altă soluţie, dac-o merge astfel... Cānd eşti īn aplicaţiile respective, īncearcă de pe tasta Fn (function), o ţii apăsată şi īn acelaşi timp, cauţi pe tastele săgeţi, pe alea care au desenat un " "soare" sau alte iconiţe care ar indica luminozitatea şi apeşi de cāteva ori, īn funcţie de nevoia ta. |
Pai si unde naibii gasesc functia asta sa o dezactivez ca ma enerveaza. Intr-adevar merge cu fn + soare dar de fiecare data sa umblu la asta e incomod
|
Quote:
|
@dolb, ai inteles gresit. Nu mi se inchide de tot monitorul, doar ca se reduce din luminozitate cand deschid o poza, un film
|
Quote:
Vezi că poate are butoane dedicate chestiei de care de plāngi tu. Normal aşa ar fi sau dacă nu, īncearcă să găseşti progrămelul care face asta sau o fi din placa video. Fară să-l butonezi temeinic, n-ai cum să-ţi dai seama... |
Quote:
PS: andi, lasa butoanele, alea sunt solutii temporare. |
Nu am gasit pe acolo DIM, dar am gasit acolo o setare pt economia energiei si l-am pus pe high performance si vad ca numai se intuneca :)
|
nu imi merge uploadul pe forum, stie cineva ceva???
|
Quote:
|
Al meu nu mai vrea sa booteze. Ramane la primul ecran, cel cu informatii si F2 for setup, F11 for boot menu etc. dar nu functioneaza nici tastatura, e inghetat. Mi-a mai facut dar dupa 2-3 incercari boota, acum nu mai vrea neam nici dupa ce l-am lasat fara alimentare o noapte.
Ma gandeam sa scot bateria de pe placa de baza, s-o las cateva minute si sa incerc. Daca nu, resetez BIOS-ul? Mi se pare ca se putea scurtcircuita bateria pentru resetare de BIOS (ultima oara am facut-o acum multi ani, nu mai tin minte exact). Nu sunt acasa pana joi dar imi faceam planuri de cum sa-l "termin" cand ajung, ca n-am chef sa stau fara. Sugestii?:D |
Īn momentul īn care laşi placa de bază fără baterie, BIOS-ul se resetează.
Nu mai ştiu acum timpul minim dar lasă şi tu nişte minute bune. Nu-ţi arată nicio eroare īn baza paginii? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning