Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Brian 22-03-12 16:48

Re: Probleme cu PC-ul

@marian92: Ce program ai folosit pentru recuperarea pozelor?

marian92 22-03-12 17:35

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 4944946)
@marian92: Ce program ai folosit pentru recuperarea pozelor?

Recuva.

RD-Woo 28-05-12 19:45

1 Attachment(s)
Salut! de curand am observat o problema/eroare care apare la fiecare incercare de download.. :(

am reinstalat aplicatia Quicktime, chiar ultima versiune, insa problema persista.. :(
folosesc Mozilla, Win 7, etc..
are cineva vreo idee de rezolvare?

Multumesc

Dodo_998 02-07-12 05:13

Am un laptop Asus k52f si ma enerveaza ca atunci cand ma uit la poze sau la vreun film, se intuneca displayul si cand inchid isi revine.. Cred ca este o optiune pe undeva care se poate dezactiva, problema e ca nu o gasesc .. Am Windows 7

andi_cimpean 02-07-12 07:12

Este o setare a laptop-ului, mai degrabă.

Īţi pot sugera o altă soluţie, dac-o merge astfel...
Cānd eşti īn aplicaţiile respective, īncearcă de pe tasta Fn (function), o ţii apăsată şi īn acelaşi timp, cauţi pe tastele săgeţi, pe alea care au desenat un "
"soare" sau alte iconiţe care ar indica luminozitatea şi apeşi de cāteva ori, īn funcţie de nevoia ta.

Dodo_998 04-07-12 02:56

Pai si unde naibii gasesc functia asta sa o dezactivez ca ma enerveaza. Intr-adevar merge cu fn + soare dar de fiecare data sa umblu la asta e incomod

dolb 04-07-12 11:00

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 5089448)
Pai si unde naibii gasesc functia asta sa o dezactivez ca ma enerveaza. Intr-adevar merge cu fn + soare dar de fiecare data sa umblu la asta e incomod

start > control panel > power options > choose when to turn off the display ( in stanga ) iar apoi o sa vezi DIM / TURN OFF , problema ta se refera la DIM , seteaza-l pe never.

Dodo_998 05-07-12 04:35

@dolb, ai inteles gresit. Nu mi se inchide de tot monitorul, doar ca se reduce din luminozitate cand deschid o poza, un film

andi_cimpean 05-07-12 08:02

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 5090851)
@dolb, ai inteles gresit. Nu mi se inchide de tot monitorul, doar ca se reduce din luminozitate cand deschid o poza, un film

Păi "DIM" asta īnseamnă, ceea ce se īntāmplă la tine.

Vezi că poate are butoane dedicate chestiei de care de plāngi tu. Normal aşa ar fi sau dacă nu, īncearcă să găseşti progrămelul care face asta sau o fi din placa video. Fară să-l butonezi temeinic, n-ai cum să-ţi dai seama...

dolb 05-07-12 11:05

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 5090851)

dar ai incercat ce ti-am zis? Ca stiu ce vorbesc.
PS: andi, lasa butoanele, alea sunt solutii temporare.

Dodo_998 09-07-12 06:44

Nu am gasit pe acolo DIM, dar am gasit acolo o setare pt economia energiei si l-am pus pe high performance si vad ca numai se intuneca :)

Ingerasul99 10-07-12 13:03

nu imi merge uploadul pe forum, stie cineva ceva???

andi_cimpean 10-07-12 16:15

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 5097450)
nu imi merge uploadul pe forum, stie cineva ceva???

Īncearcă şi cu alte browser-e!

22VIN 12-08-12 09:49

Al meu nu mai vrea sa booteze. Ramane la primul ecran, cel cu informatii si F2 for setup, F11 for boot menu etc. dar nu functioneaza nici tastatura, e inghetat. Mi-a mai facut dar dupa 2-3 incercari boota, acum nu mai vrea neam nici dupa ce l-am lasat fara alimentare o noapte.
Ma gandeam sa scot bateria de pe placa de baza, s-o las cateva minute si sa incerc. Daca nu, resetez BIOS-ul? Mi se pare ca se putea scurtcircuita bateria pentru resetare de BIOS (ultima oara am facut-o acum multi ani, nu mai tin minte exact).
Nu sunt acasa pana joi dar imi faceam planuri de cum sa-l "termin" cand ajung, ca n-am chef sa stau fara. Sugestii?:D

andi_cimpean 12-08-12 10:39

Īn momentul īn care laşi placa de bază fără baterie, BIOS-ul se resetează.

Nu mai ştiu acum timpul minim dar lasă şi tu nişte minute bune.

Nu-ţi arată nicio eroare īn baza paginii?

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning