![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
felicitari pt emisiune si abia astept sa o vad.... imaginile sunt superbe..
|
am surprinso putin pe MR CAT ;)) azi la pro motor :D super ai grija de ea si la mai mult tuning:)):d
|
Frumoasa aparitie sa anunti si tu innainte pe forumuri cand va fi emisiunea sa vedem si noi!
|
Un link are cineva cu emisiunea?!
|
Quote:
Quote:
Quote:
pe net va fi la sport.ro dar probabil dupa difuzare |
Felicitari Laura! Asteptam sa te vedem pe micile ecrane! :P
|
aaa,credeam ca a fost deja la pro tv... felicitari pentru aparitie eventual sa anunti aici cu un anumit timp cand va fi emisiunea sa vedem si noi:D
|
te-am vazut inainte de promotor pe la 10 dimineata pe la preciziei in bucuresti ....arata foarte frumos masina si suna la fel de frumos:D..
|
Superba masina...am vazut-o si eu azi-noapte la pro motor dar am vazut-o doar pe roxana ...din cate am inteles interviu nu a fost??....La mai multe
|
felicitari inca odata pentru masina,dar si pentru emisiune. de cate ori ma uit la masina ta ma cam oftic asa pentru ca inca nu am posibilitatea sa-mi modific si eu masina. dar macar tu ai reusit sa modifici un e39 in asa fel incat sa devina o masina superba. rar vezi fete asa pasionate de masini. succes in continuare
|
Quote:
|
felicitari, merita sa apara la tv, asteptam emisiunea;)
|
Quote:
|
Tare departe ai ajuns, de la urâţelul ăla albastru la vedeta asta roşie, a fost o poveste incredibilă
Felicitări Laura |
da foarte bine pe sticla mr.cat , trebuia sa isi faca aparitia si acolo ca era timpu
felicitari ai facut un oras mandru |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning