![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
Salut!Am un Opel Astra H,as dori sa-l colantez integral cu alb lucios si m-ar interesa cat ma costa.Masina necesita mici retusuri de tinichigerie.Multumesc mult!
|
Quote:
|
Quote:
Pentru un calcul exact te invitam la sediul nostru sa vedem masina pentru a face o evaluare corecta a lucrarii. |
Quote:
Simularile grafice gratuite se fac in masura timpului liber pe care il avem. O simulare grafica se taxeaza cu 15-30 euro, in functie de complexitate. Daca vrei sa o ai mai repede poti suna, iti faci o programare, vii la sediul nostru, achiti taxa, se fac poze la masina si in maxim 2 ore vei sti cum ii sade mai bine masinii tale. |
Quote:
|
pt un bmw e30 coupe colantare totala negru lucios, ce pret?
|
am un e60 facelift si vreau sa-l fac alb din albastru inchis cum e acum, cat ma costa si ornamentele din exterior sunt cromate si pe acelea le-as dori negru lucios
|
salut. o capota de un opel vectra b1 sedan , colantata cu un print laminat (sau ce ii puneti voi ca sa fie protejat ) cat costa?
|
Quote:
Timp de executie: 3 ore. Garantie material: 24 luni. Garantie manopera: 12 luni. Bonus luna august: stopurile cu folie fumurie gratuit. |
Quote:
|
Nu exista probleme cu politia in leg cu aceste colanturi ?
|
Salutare nu exista probleme cu politia in leg cu aceste colanturi ?
|
Quote:
|
Eu vreoai sa imi fac plafon capota si in prelungire pe bara ... sa inteleg k nu ma va opri politita pe strada sa ma punsa a dau jos :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning