![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Quote:
is uni care fac , dar na e destul de riscant |
Quote:
|
mie nu mi se par deloc periculoase....mie mi le-o facut foarte bine...nu mat...is perfect centrate....
le-am facut pe Tudor Vladimirescu ...vis-a-vis de BancPost.....acolo este un atelier de strugarie.....in magazin nu o sa gasesti....baga si u ID-u meu de mess...daca tot esti din oradea..si ne intalnim si vb :) |
super masina ta...:D am vazut-o zilele trecure pe youtube si nu am mai putut dormi toata noaptea...am si eu o dacie 1400 din 86' 8), si voiam sa te intreb daca a trebuit sa modifici suspensia pt acele jante de 15'' 8)? si daca nu e secret...cat te-au costat flansele acelea
p.s. sunt din beius |
salut...nu ii nici un secret...pe flanse am dat 200 RON ....+ prezoanele care le-am cumparat de la CRIDEM......35 RON / set de 10 buc
daca tot esti si tu din zona....baga ID-u meu si mai vb :) |
Unde ai dus masina sergiu?
|
Quote:
|
in garaj ;))
|
poze?nimik nou?:(
|
ce-ai mai facut cu interiorul ?? asteptam poze noi :D
|
Se apuca sergiu de bara fata sapt asta + vine si ceea de spate.Dar il las pe el sa va tina la curent...
bafta la toti. |
Seriuuuleeee??? Au trecut 2 saptamani tati...nimic, nimic ? Barile...interior...ceva ? si sari si cu niste poze dak tot "ne" raspunzi...:mrhappy:
|
bara fatza am termiant de "fibrat" urmeaza sa ajunga la dubmaniacks la finisat si vopsit.....astazi m-am apucat de spoilerul spate....urmeaza sa il "fibrez" si pe asta....pe urma la finisat si vopsit...la fel si bordul.....
din pacate criza ne-o afectat pe toti.....nu este cash :( pana atunci...maia steptam......doara o fi gata odata si odata :P o sa revin cu pzoe dupa ce fibrez bara spate... take care |
Quote:
|
ahaaa sa curga pozele :ciggy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning