![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
Ori il facem la fel toti , ori il facem cum ne bate capu .... sa fim la o intalnire ca un curcubeu ....! Asta inseamna neseriozitate ca te incapatanezi sa faci numai cum vrei tu sa nu fi de acord cu ceilalti din comunitate... |
Quote:
|
ok..hai sa ramanem la tricou simplu ( alb cu sigla de la 4tuning pe spate si vedem..poate nicku ceva ).
|
pai nicku ar cam trebui sa`l punem ...:)) asa zic eu ...
sigla 4tuning si pe spate nicku :) |
Quote:
|
Quote:
|
pe alb sunt si eu de acord ...
trafy ....iesim la o discutie pe republicii ?:)) mai vb si noi ca de muuuuuuuult nu am mai vb ..:)) si adu o foaie si un pix sa desenam tricouri ...:)) |
imediat..stai ca acuma mi`a zis aaronel ceva si mi`au dat lacrimile:(
@: si sincer nu ma mai inter daca te iei de mine ... acu esti egal cu 0 @: poti sa zici ca vrei ca nu ma mai inter :( ai o batista? ca plang cu lacrimi de crocodil |
@: plm daca eram gura sparta ziceam ca ai ai ramas fara permis, ca ti-ai luat urs ... si tot ce mi-ai mai zis tu sa ramana intre noi
Deci lume...ca sa va confirm si eu...NU MAI AM PERMIS, MI`AM LUAT URS PE CARE L`AM DAT INAPOI....asa sa nu ma aiba aaronel la mana cu nimic ca nu`mi place sa fiu shantajat sau sa mi se scoata ochii |
1 Attachment(s)
deci .. din cate am inteles de pe la voi ... ramane modelu` asta ?
FATA : logo 4t rm valcea SPATE: nick + logo mare asa sau cum ? .. eu zic k e destul atat |
e ok caddy:D nice t-shirt:D
|
ok... cred k azi sau maine.. ma duc la VIZAL aici in nord.. sa le arat modelu` .. si sa vad cat ma costa sa`mi faca imprimeurile... k tricou am deja alb... si cu aplicatu .. e ok :) nu Pustiu` ? :???:
|
Logo-ul acela pe spate .. un pic mai sus sa fie ;) zic eu si mai micut .. la fel si nick-ul ca la soare ti se lipeste ala de spate si mori de cald si iti ia si o caruta de bani sa ti-l faca asa mare;)
|
Ma scuzati, ramasesem in urma cu cititul din cauza matematicii :lol:
Punctul meu de vedere, daca imi permiteti: TOTI LA FEL SAU DELOC ! Personal nu ma pronuntz pentru un anumit model dar ideea sa fie alb e foarte buna, pe piept emblema (mai spre stanga, in zona inimii - cum e in ultimul desen) si spatele e ok. + Daca ramane in picioare ideea cu clubul si daca demareaza trafy cu actele ar fi pacat sa nu aplicam un logo al clubului, macar pe maneca...Ideea e a lui cosmi si merita considerata foarte serios! Deci, fara graba...Nu contractati nimic inca, sa vedem cum facem, dar TOTI LA FEL SAU DELOC ! |
putem sa ne facem tricourile de acuma si cand voi face clubu , vom cauta impreuna toti membrii un logo si o sa punem pe tricourile astea pe maneca powered by numele clubului si logo...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning