![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
S-au pus cartoanele la aterizare, dar masina a trecut de ele. Au calculat traiectoria de au zapacit-o.
Parca numai copilotul s-a ales cu mana rupta. Aveau rollbar. |
si daca aveau rollcage ... e dureros sa vezi cum aterizeaza.
|
Muttley are perfecta dreptate, trebuia sa aterizeze pe cartoane, din pacate erori de calcul si viteza prea mare. Rollbar-ul a facut totul si intradevar au scapat ca prin minune. Daca va uitati atenti cand, cade masina in bot se vede ca sa rostogolit intre salvare si pompieri, nici nu avea ce sa caute acolo la atatia metri distanta de cartoane.
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Ce faci Dany? Cand te apuci sa lucrezi la masina sa montezi noua achizitie?:lol:
|
6 Attachment(s)
Impreuna cu prietenul Calin(Popasan), am dat un mic tun:D in targ cu referire la achizitionare piese vechi noi-noute, la preturi de si noua ne e rusine sa vi-i le spunem:lol:. Astazi le-am montat pe masina cu exceptia garnituri , care i va veni randul vreodata.;), Se pare ca in garaj la Popasan zac niste raritati(vreo 2 steme renault12 gordini + un ACR, semnalizari noi CIBIE albe, etc.), iti prind eu garajul deschis, stii u ce confisc eu :lol::lol:
|
Acum ca stie toata lumea ce ascund eu in garaj, o sa pun lacat si ce vrei tu o sa bag in seif:lol:
Deci manerele arata de nota 12* si unitatea aia de comanda ii cumva noua:D, cine stie ce raritati mai gasim pe la "6 cai";) Si ziceai ca nu prea mai ai de lucru pe la masina..... |
btl comanda de caldura sta la nivel cu bordul ;) si ca chestie in ct gasesti in magazin asa ceva nou 8) cel putin cand am fost eu
|
tapiteria aia mai trebuie si ea intinsa pe la margini!nu te costa foarte mult decat un tub de perlandez!
|
La noi sincer nu mai gasesti piese vechi sa le cumperi noi, cu o singura exceptie, platini de precizia sacele. Asa e Alex, doar ca e materialul prea gros si nu merge, e f.mica portiunea unde sta lipita si pe cupeu sus nu este, stii ca prinsa cu bare metalice.
La Brasov voi sta pana dupa masa, deoarece catre seara voi fi inapoi in Alba, ca apoi sa plec la show-ul de la Arad impreuna cu trupa din Alba. Un program mai incarcat. |
Ma iei si pe mine la Brasov???, promit ca nu fac prostii.:-)
|
prostii mari :)) veneam si eu la brasov dar sapt asta ii in reparatie bomba... sper sa o desamorseze cineva :)) popasan cu ai grija la drum :d
|
Quote:
|
Cu verzitura vreau sa vin:D, acum sa vedem.
|
azi...sibiu..ora 15 .. prin vasile aron .. cu CAT-u ...superbe amnandoua ..bravo :D
a.. si cred ca unu dintre voi sa uitat stramb la mine..ca am vrut sa va fac poza :)) ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning