![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
Poate ar trebui mai intai sa selectezi in pastea stanga apoi in dreapta ... :D nuj ca nu am programu :( |
5 Attachment(s)
sal all sunt nou aici nu am avut cont pana acum am vazut poze de la unii useri cu masinilor e 30 rullz :D si o sa pun si eu primele mele poze cu e30 facut de mine :D si daca este cineva amabil sa puna mercedes 190 e mai sus pt 2.3.0 Le
|
Eu nu pot sa fac curse :| toti imi zic k sunt prea mic,prea nujt ce :|
|
Bun venit printre noi !
Si acum, am nevoie de ajutorul vostru... Am o problema.... Mi`am bagat un Mustang... Intru sa`l vad... :???: Nu e .... Am zis ca poate era pentru alta vesiune... Am bagat alta masina... Am intrat...:???: Tot nu era.... Am mai bagat cateva.... Nu apareau... Ce naiba avea.?? M-am gandit sa sterg o masina mai veche (Civic) si cand am intrat, mi`a aparut Mustangul.... :???: Wtf? Am mai sters o masina veche(din cars\racers\), a aparut masina care o bagasem dupa Mustang... Deci problema nu ar fi ca am atins maximul de masini... Ca nu am nici un nivel in garaj plin cu masini noi.... A mai avut cineva problema asta? Ma poate ajuta cineva? Ce sa`i fac? :sad: Multumesc!:dizzy: |
pune si tu jantele alea...ar da bn pe rols royce'ul meu V12 :D pls ..care mai are componentre pt ursulet? ..ca al meu e stock :(
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
leduri spate e-30 si jante pt v 12 tau de pe rolls :P
si 2 3 poze pe seara asta restu maine ca ma bag la somn :) |
7 Attachment(s)
.................................
|
Quote:
|
Quote:
Pai nu conteaza cate masini noi ai in garaj ... canteaza cate ai bagat pana acum in joc .... chiar nu stiu ce are ... poate nu mai ai memorie destula in C si D ... |
4 Attachment(s)
am SI EU UN VW PHAETO si inlegatura de program ca trebe sa am multi rami pt. sa nu merga sacadat calc. am 2 gb rami merge perfect
:-P |
1 Attachment(s)
:D:D:D:lol::nervious::caffine::yikes::yikes::yikes :
|
recunoaste cineva masain asta ??:D
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/99740-honda-crx3-del-sol-1-6-vtec-125-hp.html Nu e cumva Duhen din SLR ?? :-" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning