![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Ai perfecta dreptate in ceea ce scri dar asta e un moft care sper ca se va realiza pentru ca usor nu e deloc iti dai seama sunt sume mari in joc ,si na trebuie sa te strangi destul de mult ,nu e chiar pretul masini ca pana la urma nu e 1700 de euro ,ca mai bine ii dau foc decat sa o vand pe banii astia vedem ce o mai fii si anul asta :-) ,incet incet sper sa mai fac cate ceva :) Numai de bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu prea multe despre masinuta ta..ca nu am avut rabdare sa citesc 72 pagini..m-am uitat la ultimele 3 si imi place la nebunie ce iai facut...am vazut ca ai adoptat stilul clean...super tare...si mult succes in continuare....si sa bucuri de ea...bafta multa
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
frumoasa,clean & euro! :D
|
1 Attachment(s)
Ca tot a venit caldurica m-am apucat sa fac cate ceva pe la masinuta si anume am polisat din nou jantele care din prostia mea de a le lasa pe masina pe perioada ierni au avut de suferit gen pete ,pana la urma am reusit sa le polisez toata treaba a durat o zi intreaga ,am mai rezolvat o chestiune si anume mi-am refacut toate legaturile de la casetofon pentru ca erau facute pe graba si destul de aiurea ,urmeaza sa imi rezolv si scaunul de la sofer sa ii schimb airb-agul si sa ii refac tapiteria la un colt ,apoi urmeaza partea cu motorul din pacate cand l-am desfacut sa schimb garnitura de chiuloasa am facut o mare greseala si anume nu am schimbat si semeringurile de la supape ,si acuma sufar consecintele gen scoate fum cand accelarez mai rau ,tot raul spre bine pentru ca o voi desface din nou sa ii schimb si semeringurile ca sa fie o treaba facuta ca lumea ,asta e pana la urma din greseli inveti ...
Numai de bine! |
ce bn arata ca a venit primavara:D ... sa ai spor la lucru >:D<
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si ceva poze pe 2013 pacat ca nu am un aparat performant:) dar va veni si sesiunea aia de poze vara asta neaparat ! Numai de bine |
Parca ii statea mai bine cu folie... Parerea mea. In rest e bine :)
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Static
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning