![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Duminica 5 iunie plimbare in grup STREET LEGAL.
Propun o deplasare cu diverse opriri pe traseul Ploiesti-Cheia-Brasov-Sinaia-Ploiesti. Astept si alte propuneri. P.S.: cine nu si-a luat tricoul sa ma contacteze. |
Eu o sa fiu la Arad la competitia de muzica in weekendul asta!
Sa imi tineti pumnii ca se anunta grava treaba :-P |
Bafta multa la Arad, sa nu te intorci fara primul loc.
|
CRED CA MA BAG SI EU LA TREABA ASTA CU PLIMBAREA>>>RAMANE SA MAI NE AUZIM.
AR FI MERS SA O LUAM SI PE RASNOV. |
nu stiu cum o sa fiu cu bani in weekend ca as merge ca nu am mai fost de mult la munte....
|
ehh primu loc nu stiu daca o sa il iau pentru ca nu am amplificare serioasa:-P
rezolv eu cumva si cu asta pacolo:-P |
8 Attachment(s)
A fost ok la Arad!
Street legal a obtinut un loc 2 la CLASA EXTREME (cea mai mare clasa de subwoofere posibile) Masina mea a fost batuta de masina caruia i-am vandut amplificatorul meu :-P deci nu pot decat sa ma bucur ca sculele mele dovedesc ce trebuie! Iar pe parte de BASS RACE( medie de 30 de secunde) masina mea a obtinut locul 1 in batalie directa cu event loudest car. Pe viitor masina mea va avea mult mai mult curent si putere. Difurile dabia ce le rodez si le misc pe puterea actuala! AAA si masina STREET LEGAL a facut cel mai mare SHOW binenteles!!!! https://www.youtube.com/watch?v=GViFtbGlXfc https://www.youtube.com/watch?v=zkqNiMaMxeM Mai multe video later on! |
BRAVO mha forta sa vdm noile acizitii pe noua masina :))
|
1 Attachment(s)
pai uite cum arata noul amplificator care o sa il pun pe masina comparativ cu cel vechi :twisted:
are doar 1m lungime si 60 de kg :-P |
felicitari si so tii tot asa cu cupe cistigate; BRAVO forta :!:
|
Quote:
|
Felicitari Vlad ... tare sunt curios cum se va auzi cu monstrul ala de amplificator.
|
In situatia in care ramai fara bani si duci statia la fier vechi iei destui bani, ca pe un calorifer:)))
|
pai eu am avut putere pe difuzoare undeva la 3000w reali iar amplifu care l-am vandut furniza peste 9000 w reali.. deci.. oricum nu se compara masinile.. una de scor cu una de bass race cum e a mea :-P
|
pe 17-18 concurs la Slobozia, 25-26 Cluj.. sper sa fiu prezent la ambele
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning