Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

semjke 16-01-09 11:27

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Bun multumesc the_virus am sa incerc acolo si daca nu ma rezolva mai caut alte vulcanizari. Banuiesc ca trebuie polizate jantele :(

SMocKey21 16-01-09 13:16

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1985769)
Bun multumesc the_virus am sa incerc acolo si daca nu ma rezolva mai caut alte vulcanizari. Banuiesc ca trebuie polizate jantele :(

Incearca si pe Ion Ratiu,eu acolo merg tot timpul si baietii lucreaza bine ;).Vezi poate te ajuta si pe tine cu problema ;).Succes!

semjke 16-01-09 15:46

SMocKey21 unde pe Ion Ratiu ? Multumesc de ajutor.

SMocKey21 16-01-09 16:30

man deci sa zicem ca vii dinspre bd.Mamaia si cum te deplasezi cu directia bd tomis,undeva este o spalatorie cu neoane albastre...pe partea cealalta a spalatoriei este vulcanizarea,imposibil sa n-o vezi ;),tot timpul este o masina ridicata acolo ;).

bele 16-01-09 18:39

este in dreptul la a 4-a strada dinspre mircea spre mamaia.. Dr.Sadoveanu se cheama ;)

Psycho 16-01-09 20:05

sau pot incerca pe atelierelor .. stradutza care trece prin fatza pe la politia judeteana sau municipala .. nu stiu ce e acolo .. ca sutn o gramada de vulcanizri acolo

edy77_driver 17-01-09 05:34

are cineva o capota de super nova care nu ai mai trebuie?o platesc nui problema sau poate stiti pe undeva un second.

me`TRC 19-01-09 03:50

1 Attachment(s)
Salut, unde imi pot colanta si eu masina,negru lucios?? vreau auto-colant, din mai multe motive... ideea este, daca pun pe capota, plafon,portbagaj si oglinzi, acopar suprafata legala(am incadrat eu acolo la ce ma refer sa se inteleaga mai bine) ?? cat la suta(%) din suprafata masini este permisa a 2-a culoare fara a fi nevoie sa fie omologata?? probleme cu politia daca fac doar capota?? si unde se poate face in Constanta?? se pot acoperi si oglinzile cu auto-colant??
As dori si eu un raspuns serios si direct, nu de alta dar sa nu se polueze topicul si de a nu ma deruta pe mine in ceea ce vreau sa fac si sa aflu.Multumesc.

ERY 19-01-09 09:23

Ptr colant ...pe Tepes Voda, la 100 de metrii pe partea dreapta este o firma care face asa ceva.

me`TRC 19-01-09 15:01

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1992543)
Ptr colant ...pe Tepes Voda, la 100 de metrii pe partea dreapta este o firma care face asa ceva.

Ok.Multumesc.Si suprafata pe care vreau sa o acopar, se incadreaza in limita legala??Cam asta ma intereseaza mai mult.Mc.

unEL 19-01-09 16:52

Ai grija ce colant folosesti, studiaza si tu oracal, 3M ... si pe urma fa o alegere. Oricum sa fie de exterior.
Nu te zgirci la pret ... pt ca altfel vezi cum dupa 2-3 luni de stat la soare se trage sau crapa si o sa plingi dupa banii dati.
Spor la treaba.

ERY 19-01-09 16:52

Nu stiu care este limita legala...sau daca exista asa ceva.

metal-militia 19-01-09 17:16

30 sau 33% parca

CT-07-APV 20-01-09 01:04

30% stiam si eu ca ai voie sa mai adaugi o culoare pe masina.

magnifiqo 20-01-09 01:25

@me"trc iti pot raspunde eu la intrebarea ;). In primu rand colantezi chiar acolo unde a fost precizat mai sus,pe Tepes Voda. Si eu tot acolo mi-am facut plafonul si mi-a luat o suma nesemnificativa zic eu,deoarece a schimbat total aspectul plafonul negru. Cat despre partea cu politia,ai voie maxim 40% cu a 2-a culoare pe masina. Si eu am avut aceasta nelamurire,am cerut si eu ajutor de la altii si cum nu l-am primit am zis sa ma descurc singur si sa dau un telefon la RAR. Daca nu esti convins de postul meu,poti printr-un simplu apel sa stii sigur cele spuse de mine ;).

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning