![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Mercedes-ul S350(cred) cu V. V. V. pe tăbliță albă l-ați văzut ? l-am văzut īn vreo două dimineți, pe la Academia Militară(București).
Īmi cer scuze dacă a mai fost postat ! |
BR 55 SSS merge ?
|
Quote:
|
Pt fetele care cauta nr preferentiale
XX 00 UDA |
Da, ce bine ca nu poti sa iti pui "00".
Eu vreau sa imi pun la masina PH 11 DOI. De fiecare data cand ma vad cu prietenii mei le zic "unshpe doi, militia pe sistem, pe burta toti, nu misca nimeni!" si au inceput toti sa imi zica "ooo, vine si unshpe doi". :lol: |
un golf 5 cu ph-10-PUT...condus de o tziganca:lol::lol::lol:
|
Ca tot veni vorba, bajetii din PH cred ca stiu Lancerul negru cu PH-69-PZD condus de o bruneta buna rau de tot :twisted:
|
Am văzut că acum se poată numerele gen:
WVW ... WGW ... WFW... etc ... Iniţiala numelui/prenumelui īntre "W" .... |
Quote:
exemplu vectra c neagra cu WLX,soferul sta la mine in bloc e sofer la guvern,masina de acolo este.... WLX,WNW,WMW,WTW.....sunt cele mai des intalnite la aceste institutii...cele de bucuresti si numai in 2 cifre...nu cu 3 adica b111wlx,b358wtw....si bineinteles nu vreun seria 3 cabrio sau vreun matiz.... am vrut eu WNW si mi s-a spus zambind nu se poate...am zis bine WLX pentru ca stiam :D,acelasi raspuns mi-a spus ca imi da dar in 3 cifre.... |
La mine in zona sunt extrem de multe masini cu astfel de numere, multi prieteni de-ai mei au asa :) si nu inteleg de unde a plecat moda asta..
Chiar vorbeam acum ceva timp la o cafea cu un prieten si imi zice ca acel "W" e asemanat cu o coroana :lol: m-a bufnit rasul..... |
Quote:
|
am vazut un x5, avea B 210SIF
|
Nici eu nu inteleg de unde a plecat mania asta cu numerele cu W. Cel putin in PH e suferinta maxima, toti jmecheri wannabe isi pun WTX / WTS / XOW (mai nou). :rolleyes2
|
Ma ajutati si pe mine va rog?
Ce numere sa pun pe un BMW 318? PH XX ??? Am avut acum 3 ani PH 87 WIW (nu le-am rezervat, acum cred ca nu mai pot sa le iau) -cred ca am fost printre primii in oras cu W(initiala nume)W, acum au aparut prea multe masini cu W*W si n-as mai vrea la fel... PH 77 UPS? PH XX WPS? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning