![]() |
Re: B 83 Dac
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis ca fuge mai tare dak taie schimbatoru....
dar arata urat ...parerea mea....dar ce sa faci si u...tre sa comentezi |
pai daca n`ar comenta .. unde`ar mai fi farmecu` .... n`ar mai putea sa concureze cu Esca ... crezi ca`i place locu` II ...
Xel`Naga nu`ti face probleme pt un cico... nici eu nu o sa`mi fac probleme pt un credit :):):) |
frate mijto mashina da unde ai cd-playerul sau casetofonul?
sau mai bine zis und il pui k akolo jos o sa strice tot |
nu mai este deloc :)
|
sa vandut iar banii s`au transformat in benzina pentru Buzau ... recunoste dracule !!!!
|
dac dar de unde mai nene semnalele albe pe fata ca , caut de cel putin 1 an si nu gasesc asa ceva si sa fie si mai si am vazut si stopuri albe dar de undeee????:confused: :confused:
|
gasesti la magazinu` de semnale si stopuri "albe" .. nu se merita ... sunt destul de scumpe .. numai benzina e vre`o 2 mil pana acolo ...apreciem intentia :):):)
|
aha deci sa inteleg sa o las balta dar nush parca nu mar lasa inima sa o las cu stopurile ei stock:((:(( nush ce sa zic
|
dc restu e inlocuit la masina??? si mai ai doar stopurile de schimbat si semnalele???
|
nu inteleg ce zici,pm e mai comod
|
Salut,draguta masina o vad in fiecare dimineata cand ma duc la munca dar numai mergi cu ea?ca o vad nespalata :D daca o vinzi lasa-mi si mie un pm cu pretul.
|
Quote:
masina a fost spalata acum 1 saptamana;) intradevar ca nu mai merge cu ea:sad: a si ruginit o leaca:cry: |
ba da frate ma duc zilnic la munca...da am observat ca era umpic mai curata... :) in fine...daca nu are timp de ea sa mi-o vanda mie sa puna un pret bun si vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning