Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 23-02-06 20:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
hai frate laso balta ca de cind am intrat in mr nu am agata nici o p***a toate au zis ca sunt nebun si ca ele au nevoie de tandrete(ce o fii aia) nu de chestii infantile :?: :?: :?: :P :P :P

amin to that my brother !!!

YZF-PWR 23-02-06 20:34

exista si de-astea care sar dupa unu ca e in club iti zic eu , dar sunt genu ala care merita numai pumni in gura si p**a in p*z*a ca vor numa masina :twisted: da-le dracu de imputzite! dak esti smeker femeia te vrea k esti tu cum esti! da-le dreaq

needBrain 24-02-06 00:24

de frica,a plans una la mine-n masina...acu vreo 2-3 luni...deci..nada chef de hanki-panki....da altele....ma abtin 8)

Most_Wanted 24-02-06 03:01

Sant unele care trag la masini.........dar daca o dai la un drft doua :twisted: fac pe ele de frica :nervious: si incep sa tipe si-tzi face capu calendar :peace:

needBrain 24-02-06 03:04

hm...tu ai trecut prin asa ceva sau vorbesti...\"din vorba-n vorba\"

Most_Wanted 24-02-06 03:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

Eram cu unu in masina cand ia facut asta lu una......stiam ce asre de gand sa faca.......io radeam cu ala si aia zbiera ca proasta \"opreste sa cobor\".......si ala ii dadea in continuare :D :D :D

Psycho 24-02-06 05:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Quote:

Eram cu unu in masina cand ia facut asta lu una......stiam ce asre de gand sa faca.......io radeam cu ala si aia zbiera ca proasta \"opreste sa cobor\".......si ala ii dadea in continuare :D :D :D

poate obosise fata si nu mai putea trebuia sa schimbati pozitiile :) ... majoritatea fac asa :))

needBrain 24-02-06 08:22

atat timp cat nu e cardiaca..........muhahaha :twisted:

YZF-PWR 24-02-06 13:46

gagicile ca gagicile , da sa vezi ce poshete imi luam in cap pe la 140km de la maicamea! cica se grabea sa o duc undeva , si i-am zis sa-si puna centura ! deja dupa 100 imi facea sac de box capu cu posheta! sa vezi acolo adrenalina

needBrain 24-02-06 14:52

maica-mea a vrut sa se arunce din masina de frica 8)

YZF-PWR 24-02-06 15:30

toate ca toate , sa mai lasam femeile deoparte si sa revenim la subiect! pana la urma cand facem intalnirea in cta 4tuning?

needBrain 24-02-06 15:32

hai saptamana viitoare,prin weekend.....

kalvin77 24-02-06 18:13

salut baieti
In seara asta nu iesim si noi pe undeva ?
S-a vorbit ceva ? asi vrea sa vad ceva in seara asta, ce ziceti ?

-=X-Team=-82-MDN 25-02-06 01:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kalvin77\"
salut baieti
In seara asta nu iesim si noi pe undeva ?
S-a vorbit ceva ? asi vrea sa vad ceva in seara asta, ce ziceti ?

sa vazut .. Zapada ... ploaie ... FRIG ... nimic ... naspa si nasol ... :)

Most_Wanted 25-02-06 01:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Quote:

poate obosise fata si nu mai putea trebuia sa schimbati pozitiile :) ... majoritatea fac asa :))

: :D :D :D :D :D :D :D :D :D ....asta a fost buna...se poate intelege orice:D :D :wink:

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning