![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
|
100% avea volan ca altfel nu ar fi reusit sa faca punctele care le-o facut. se poate sa fi folosit trainer , dar uitativa ca nu se loveste deloc de pereti , deci stie baiatu ii scolit bine :D
|
Quote:
vedetzi k a aparut inca o versiune .. si un patch pe nfs . com .. si carbon collectors ceva d genu ;) |
dap si sunt si trainere. si ce face acel patch ?
|
pana cand pot trimite poze pe mail pt concurs?
|
pana pe 28 la ora 20:00, cand o sa ma apuc sa postez ultimele poze
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
chiar va placa sa jucati cu coduri si chestii de genu? mi se pare jenant... ma dispera de pe vremea cand jucam cs :/
acuma sa vedeti dk-ul din mine :D:D am jucat pe acelasi circuit pe care merge si tipul ala din filmuletz... era preferatul meu si inainte sa vad filmuletzul... dar de cand l-am vazut am schimbat si maina de drift cu una ca a lui :P |
1 Attachment(s)
here it is.....use it wisely:P
edit: in filmuletzul acela daca va uitati atenti la inceput, se buseste putin de un perete dar nu se opresc punctele din crescut.........sunt 70% sigur ca e vorba de optiunea drift king a acestui trainer..... |
De busit de poti busi da foarte putin...cel putin eu asa mai pateam...atingeam cat ieseau scantei sau ce erau alea ca nu mai tin minte :lol:
|
dar daca te uiti la filmulet uitate ca in a 2 a cursa el nu se buseste chiar deloc , oricum ii credibila filmarea , dupa parerea mea
|
da-l in cacat pe ala cu 7 milioane ca nu e de noi....voi bagatzi drift pe KIMEI TEMPLE pe 2 ture....sa vedem care scoate mai mult.
Cel care scoate mai mult ca mine are o semnatura beton de la mine! https://img92.imageshack.us/img92/9579/scorevn5.jpg |
1 Attachment(s)
mai mult nu se poate ... tastatura dreq :lol:
|
Paul data viitoare cand dai save , alege in loc de BMP , JPEG ca sa poti uploada imaginea mai repede , si noi sa o vedem tot mai repede :)
|
oki .. data viitoare scz. si celorlaltzi :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning