![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Luam eu OEM dar nu era nimic de vanzare si de nou nu erau bani .
Se aseza si asta foarte bine dar e "cracanata".. a fost depozitata prost sau cine stie . O sa prind mai bine suportii si incarc cu chit peste sa vad cum sta . Deocamdata sta asa poate se "formeaza" pe masina ! Am luat-o de la un user de pe bmwclub ..n-are nici o legatura ...eu is de vina ca am luat replica ! Azi mi-am schimbat clanta rupta , destul de usor a fost ! |
nu stiu de ce mai fabrica astia AFter.....daca nu sunt bune....asta e...din greseli invatam...
Kepp it OEM! |
adevarat,mi-am luat si eu la e46 bara de M acuma de 2 saptamani tot after si jur ca nu credeam ca poate sa arate asa rau... dar ce alternativa ai cand vrei sa pui bara m sus pe masina in 2-3 zile si nu gasesti pe nicaieri.. ?
|
5 Attachment(s)
Daca gasesc OEM la vara o sa cumpar alta daca nu ramane asta .
M-am chinuit putin dar am adus-o la linie , acum sta aproape perfect ! Problema nu era bara ..ci sportii ei care erau dintr-un plastic casant . bara e detul de flexibila . Vre-o 4 starturi subtiri si 2 modele de chit am folosit + un spray de primer . Maine vopsesc peste cu negru mat si asa ramane pana vopsesc masina complet ! A ajuns si "piesa cu tepi" noua dar n-am apucat s-o schimb ! Trebuie sa-mi lipesc si numarul ca am luat prima amenda anu asta din cauza asta..:D |
Trebuie sa-mi lipesc si numarul ca am luat prima amenda anu asta din cauza asta..:D[/QUOTE]
Ti ai luat amenda ca nu il aveai , sau ca era ala de motor? Hai bafta cu masina, |
Mi-ar fii luat el talonu dar nu l-am dat :D
Asa mi-a dat amenda ca nu aveam actele cu mine ! Nu era problema foarma numarului ( era oricum in geam pus) era problemaca nu era pe bara !!!! Maine il lipesc pe bara noua . |
îi pui bară normală sau bară de M ?
|
Quote:
|
Quote:
Scuze de off, dar era piesa rau |
6 Attachment(s)
Bara e M pachet ! Am mai finisat-o si am vopsit-o toata negru mat .
Masina ramane asa deocamdata , maine plec din tara si o las acasa iar.. Am vorbit deja cu vopsitorul si in viitorul foarte apropiat merge la vopsit , cularea va fii techno violet metalic . Voi trime masina si la electricean ca problema consumului de curent nu-i rezolvata nici acum si trebuie montate 3 cuti de optiuni care le-am adunat anul trecut !! Daca totul e bine voi schimba si jantele :shock: |
Deci vopsitul o sa vina mai repede decat imi ziceai tu mie :)
Masina este senzatie : x |
drum bun...sa te intorci cu bine si....iti mai trimit eu din cand in cand cate o poza cu masina sa iti mai treaca doru:lol:
|
Quote:
Mai linistit stau daca e totul OK :D Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |