![]() |
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
Quote:
|
si acum chiar trebui sa ii stricam baiatului topicul??? gata stop , ce a fost a fost .... sa vedem acum ce o sa fie mai departe , bafta baieti
Quote:
|
corect ! bafta andu , sa iti iasa xxs`u mai frumos decat niciodata !
|
Quote:
scuze da nu trebuie sa fie totul roz .... gusturile nu se discuta .... ce vrei acum sa zicem numai de bine chiar dak noi suntem de alta parere ???? esti culmea la faza asta .... SUCCES CU URSU |
..... nu ai inteles absolut nimic ... UITA
Quote:
|
cata...masina acum are nr JHN...uite XXS :lol::lol:
|
Quote:
Quote:
Bara aia neagra e din total alt film. Capota sa nu zic ca de cand are ... ce are pe ea... iar e din alt film. Ma rog... Quote:
In loc sa respecti omul ala ca se descurca cu masina aia asa joasa...tu il consideri un defect. Ar trebui felicitat si incurajat sa o tina asa,ca s-o fi saturat de fiecare data cand scoate masina pe strada sa atinga pe aici si pe dincolo. Daca esti pasionat induri,te descurci,faci sacrificii. Nu bagi inaltzatoare sa te duci pe camp cu masina.... Quote:
Noi cei care o stim de cand a luat-o piticu si a facut-o de la 0. Una peste alta Johnny a respectat faptul ca masina a fost XXS si mai tinea in luneta XXS-ul din placuta de inmatriculare....;) |
bai skillz-ule nu te mai incorda asa...ce stii tu..asa se poarta acum...alte bari,capote vopsite,masini ridicate eventual sa poti merge la tara cu ea,sa ai ce sa le arati la fete in sat,motoare de 2,5 24 care bat 3,6 si 3,8 ///M,de cand au cazut preturile si oricine isi permite un bmw..sa umplut de raceri si cunoscatori.Noi astia mai vechi suntem varza ,nu stim nimik.
Ma gandeam sa organizez ceva frumos in toamna pentru bmw-isti,insa cu siguranta voi alege oamenii pe spranceana...eu unul m-am saturat de cunoscatori si raceri care nu au carnet macar. Si ca sa fiu on-topic...masina asta a fost senzatie la un moment dat...cand inca mai avea kit-ul seidl si cu asta am spus tot. bafta tuturor! |
nu inghit fibra si cu asta am spus tot,fiecare isi face masina dupa bunul plac.te sal joint
Ps:andule pana in vara imi vreau numerele. |
deci bara neagra o sa dispara din peisaj definitiv, capota....ramane, si intradevar....multi isi aduc aminte mai repede de XXS decat JHN....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: