![]() |
Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
is ambele steaguri ? ca duminica lipsea unu ;)
|
Unu e la Bacau, unu la Suceava
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
faina ideea cu iarba verde.....na cu vremea sper sa nu fie nasol:Dca dupa cum a fost azi......
|
sorry da verificam doar daca imi e pus calumea linkul la semnatura......hai sa vede,.....oricum nu am gasit ceva interesant sa va zic:))=))
|
n-am apucat sa vorbesc cu silviu tun...
sper k este la el al doilea steag, k la el ramasese ultima data... |
buna treaba :))
oricum aici nu-i problema, n-ai cum sa fii off topic in cafenea, aici fiecdare spune ce vrea si ce crede el k e interesant ;) |
Quote:
O sa vorbiti voi mai pe larg sambata ca eu nu pot veni la intalnire -- sunt la serviciu ! :sad: |
O varianta ar mai fi poienitzele din frasin numai ca masinile joase nu au sanse sa ajunga acolo.....asa ca votez pt zona humor/voronet ...... si inca in ceva.....vom avea la iarba verde si cateva masini ale caror proprietari inteleg altfel ideea de tuning :)
|
Quote:
|
Te referi cumva la 4x4?
|
Sa faceti rost de o camera video ca vreau sa mai stric 2 cauciucuri ca sa am si eu un filmuletz ca la Bucuresti nu am avut filmul calumea.
|
Prietenii stiu despre ce e vb..... :) vedem pana atunci ce putem face rost....oricum maine se mai sta de vb
|
1 Attachment(s)
Hai sa pun si o pozna cu (o parte din ) echipa de soc de la noi, a doua zi de 4Tunning Day!:D
|
MUAAAAAAAAAAHHHHHHHHH
voi ati facut poze doar intre voi, antipaticilor? :D:D:D:D las k nici eu nu va dau pozele de seara , nah :-P |
Este vina mea ca te-ai imbatat de nu mai stiai ce este cu tine :rolleyes2 si ai dormit pana la 12? Pozele sunt facute la 10 dimineata.
RUSINICA! RUSINICA! RUSINICA! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning