![]() |
Re: discutii Satu Mare
Holdo eu zic sa iti iei daca tot vrei un CBR600 sau un Suzuky de 750;) ala merge de rupe :)..............Orice ti-ai lua ai grija de ea si de tine:)
|
eu as zice sa nu iti iei moto,dupa parerea mea.....ii clar ca senzatia ii mai tare dar si frica ii mai mare,cel putin pana te obisnuiesti.....de banii de care iti iei o moto nu poate o masina sa iti ofere aceeasi adrenalina asta ii clar,dar daca tot vrei adrenalina si ai posibilitatea sa-ti faci o masina acolo la peste 500CP te mai gandesti inca odata ce iti cumperi si ce vrei sa faci.....doar parerea mea...
|
Holdo...in primul rand tre sa sti ce iti place tie...parerile celorlalti chiar nu ar trebui sa conteze...sau dekt f putin...esti si tu constient ca dak iti iei motor asta implica un risc f mare...dak iti place adrenalina si esti nebun(in sensul bun :)) iti iei un motor tare si ai senzatii...dah si de pici la o viteza din 3 cifre...nu o sa iti fie totuna...plus cum a zis si szambi...soferii auto nu prea is atenti cu motociclistii...desi adevarul k si aia se cam baga si daca vad k nu ii loc...asta pe de o parte....pe de alta parte...daca iti place viata si nu te-ai saturat de ea...poti sa iti iei o masina mica si rea...si stai linistit k dak ai caluti sub capota...si indemanare...iti ofera si aia senzatii...si daca vrei adrenalina...sunt si alte sporturi...care le faci o data in viata...si nu iti mai trebe...:)...
P.S.: PAREREA MEA...si numai a mea... |
Uite asta e un nou model de Audi, A5 cica, mie unu mi se pare super tare masina, arata foarte bine, https://img221.imageshack.us/img221/8228/audia5qr4.jpg
|
Ar fi ceva Holdo ca in loc sa iti iei motoreta sa iti "radicalizezi" masinutza;).....senzatia cam tot pe acolo ar fi numa ca la motoreta iti sufla mai tare vantu decat in masina:))......
|
Dupa parerea mea nu mai are rost sa faceti comparatii intre sanzatia oferita de o masina si senzatia oferita de o motocicleta !!! Poate daca vorbim de un Skyline sau de o Supra (si alea tunate!), dar si atunci poate fi vorba doar de performantele privind timpul scos (spre ex.) de la 0 la 100 km/h. In rest, senzatiile sunt total diferite ! E ca si cum ai vrea sa imperechezi un iepure cu un tigru :lol:
In orice caz, cine afirma asa ceva, l-as ruga sa se documenteze mai intai despre performantele unei motociclete, sa faca o tura cu ea etc. si apoi sa se exprime.... Ramane la latitudinea fiecaruia daca isi cumpara o "racheta de fund" sau nu... argumentele pro si contra s-ar putea discuta saptamani in sir.... |
Quote:
|
Quote:
|
dada...juana_man...absent nemotivat...la 10 absente...se confisca masina :D
|
Quote:
si ce anume ne pregatesti ? :D macar dak e ceva weekendu` asta ne onorezi cu prezentza ? |
oky ... atunci asteptam cu nerabdare
si recuperare grabnica juana |
Quote:
|
ai grija de tine juana.....nu fa prostii si insanatosire grabnica...te asteptam...
|
liniutele din 2005 de pe BD-ul Transilvania...o fost pe 200 sau 400 m?
|
Pai normal ca iti revi cat de repede ca daca nu te bat cand ajung acasa:) Asa ca.........8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning