Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

Al3xInn0 11-08-14 10:37

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5732634)
Buna ziua,
va pot ajuta ce executia geamurilor clare daca imi puteti furniza un set de sticle oem pe care sa le pot matrita. Pret 200 lei.

Imi pare rau dar nu ofer acest serviciu.

Stima.

Asta ar insemna sa raman fara faruri pe masina , cam cat ar dura ?

hadpeter 11-08-14 16:04

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by Al3xInn0 (Post 5733326)
Asta ar insemna sa raman fara faruri pe masina , cam cat ar dura ?

Buna ziua,
timp de lucru intre 12-15 zile lucratoare dupa sosirea coletului.
Atentie! lucrez cu avans iar geamurile NU sunt destinate utilizarii lor cu bec H4 ci doar lupa si Xenon.

Stima

nicoctb 12-08-14 10:38

Buna ziua,

Set de geamuri clare pentru faruri Peugeot 206 hatchback 5 usi an 2005 se poate fara sa le trimit?

Cum se pot dezlipi cele vechi si lipi cele noi?
Sunt in Bucuresti, daca imi puteti recomanda unde as putea sa fac acest lucru.

Multumesc,
Octavian

khrysty@n 12-08-14 12:09

Salut!

Iti urmaresc de mult timp thread-ul si vreau sa te intreb o chestie. Te ocupi si de modificat faruri?

Am niste faruri de 206 (an 2006, model plexiglas clar cu striatii, becuri H7/H7), si vreau sa stiu daca le-ai putea modifica in sensul adaugarii unor lupe bi-xenon cum se gasesc pe net. Operatiunea implica desfacerea farului, lucru care nu imi inspira incredere pentru a-l de capul meu.

Pot sa trimit farurile la tine daca e cazul, insa vreau sa stiu pretul pentru modificare cu lupe bi-xenon, vopsire interior far pe negru, polish ambele faruri si aplicare folie protectie cu tenta usor fumurie.

Multumesc frumos!
Astept raspuns. :)

hadpeter 12-08-14 18:52

Quote:

Originally Posted by nicoctb (Post 5733683)
Buna ziua,

Set de geamuri clare pentru faruri Peugeot 206 hatchback 5 usi an 2005 se poate fara sa le trimit?

Cum se pot dezlipi cele vechi si lipi cele noi?
Sunt in Bucuresti, daca imi puteti recomanda unde as putea sa fac acest lucru.

Multumesc,
Octavian

Buna seara dl Octavian
geamuri nu execut pentru nici un model de peugeot, imi pare rau.

Originally Posted by khrysty@n (Post 5733707)
Salut!

Iti urmaresc de mult timp thread-ul si vreau sa te intreb o chestie. Te ocupi si de modificat faruri?

Am niste faruri de 206 (an 2006, model plexiglas clar cu striatii, becuri H7/H7), si vreau sa stiu daca le-ai putea modifica in sensul adaugarii unor lupe bi-xenon cum se gasesc pe net. Operatiunea implica desfacerea farului, lucru care nu imi inspira incredere pentru a-l de capul meu.

Pot sa trimit farurile la tine daca e cazul, insa vreau sa stiu pretul pentru modificare cu lupe bi-xenon, vopsire interior far pe negru, polish ambele faruri si aplicare folie protectie cu tenta usor fumurie.

Multumesc frumos!
Astept raspuns. :)

Buna seara dl Cristian,
din pacate pentru modelul dvs de far nu merita de investit. Daca doriti sa faceti vre-o modificare cu lupe va recomand de achizitionat un set de faruri aftermarket si de modificat acelea dupa gustul dvs. La mine conversiile incep de la 800 lei in sus depinde de ce servicii si ce piese doriti sa achizitionam.
Pentru alte informatii sau nelamuriri va stau la dispozitie.

O seara placuta.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
www.plexiart.ro

mariuseduard05 12-08-14 19:10

Buna ziua. Geamuri faruri pentru Skoda Fabia 1, fab 2000 ? Multumesc.

khrysty@n 12-08-14 21:10

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5733777)
Buna seara dl Octavian
geamuri nu execut pentru nici un model de peugeot, imi pare rau.

Buna seara dl Cristian,
din pacate pentru modelul dvs de far nu merita de investit. Daca doriti sa faceti vre-o modificare cu lupe va recomand de achizitionat un set de faruri aftermarket si de modificat acelea dupa gustul dvs. La mine conversiile incep de la 800 lei in sus depinde de ce servicii si ce piese doriti sa achizitionam.
Pentru alte informatii sau nelamuriri va stau la dispozitie.

O seara placuta.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
www.plexiart.ro

Ce marca de faruri aftermarket imi recomandati?

Ce parere aveti despre calitatea lor?

claudiero 13-08-14 15:11

Am mai intrebat acum aproape un an insa nu aveati matrite. E vorba de un audi a4b5 af1996 poate intre timp ati facut rost de matrite...

hadpeter 13-08-14 16:30

Quote:

Originally Posted by mariuseduard05 (Post 5733782)
Buna ziua. Geamuri faruri pentru Skoda Fabia 1, fab 2000 ? Multumesc.

Buna ziua dl Marius,
imi pare rau dar nu execut pentru modelul dvs fiindca sunt ieftine farurile noi.

Quote:

Originally Posted by khrysty@n (Post 5733821)
Ce marca de faruri aftermarket imi recomandati?

Ce parere aveti despre calitatea lor?

Aveti pm!

Quote:

Originally Posted by claudiero (Post 5734015)
Am mai intrebat acum aproape un an insa nu aveati matrite. E vorba de un audi a4b5 af1996 poate intre timp ati facut rost de matrite...

Buna ziua dl Claudiu,
din pacate aceelasi raspuns,nu. Nu este cerere si nimeni nu doreste sa imi trimita geamurile oem la matritat.

Stima

hadpeter 24-08-14 09:59

95 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp una alta ....
lucrari de prin iulie-august

Barum 24-08-14 21:44

Salut , As dorii sa stiu un pret pentru un set de sticle stopuri VW Bora Limuzina , Multumesc

nextclub 25-08-14 21:42

Poti face geamuri pentru triplele de dacia 1310 in 2 culori, adica alb si roșu? Cred că te-ai prins ce vreau să spun.

hadpeter 26-08-14 05:37

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 5736893)
Salut , As dorii sa stiu un pret pentru un set de sticle stopuri VW Bora Limuzina , Multumesc

Buna dimineata,
va rog sa puneti o poza cu stopurile de bora si cam cum ati vrea sa iasa.
Multumesc.

Quote:

Originally Posted by nextclub (Post 5737173)
Poti face geamuri pentru triplele de dacia 1310 in 2 culori, adica alb si roșu? Cred că te-ai prins ce vreau să spun.

Buna dimineata,
imi pare rau dar nu ma ocup de acel model.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

RD-Woo 26-08-14 07:54

Salut,

care este pretul acestui set de semnalizari? multumesc

hadpeter 26-08-14 08:01

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 5737214)
Salut,

care este pretul acestui set de semnalizari? multumesc

Bună ziua,
105 lei setul de geamuri clare, vopsit interiorul și montaj final. Ca să pot executa lucrarea dvs am nevoie de un set de semnale pe care să le modific.

Stimă
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning