![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
EA se chinuie sa iasa la suprafata, de la atatea emailuri negative, primite, de la fanii care au vz filmuletele si eu ramas dezamagiti :P (just kidding)
Parerea mea, e sa nu va asteptati la cine stie ce, pana pe 31oct cand oficial apare |
am vazut ca dak dai restart la cursa si inainte ai intrat in ceva si ai belito...masina e cum ca inainte sa intrii in cursa
|
Ar trebui sa faca ca cei de la techland cu xpand rally :la inceputul carierei sa ti alegi modul de joc arcade sau simulator
|
abea astept si eu jocul ... AdiNX daca gasesti demo-ul te rog posteaza si tu unde poate fi gasit sau chiar link cu el ( cred ca am scris degeaba ca sigur faceai asta :P ). Eu urmaresc site-ul pro street zilnic ... dau search pe gugle ... sa vad cand apare demo ...
|
5 Attachment(s)
new photos :arrow:
|
Cat de mijto arata grafica......poate o sa fie mai mijto jocul dekt kredem noi :D
|
Quote:
|
:D......asa e........da io am scapat :D peste vreun an , 2 mai pun ceva pe el :D
|
S-ar putea sa ceara mai putin decat credeam noi
|
6 Attachment(s)
ceva poze 8) 8) :twisted:
|
tot trebuie vreo 1gb de ram ca sa merga cat de cat bine :???:
|
Quote:
|
daca merge ca TDU, eu sunt foarte multumit.. de fapt.. astazi ma simt foarte norocos.. :lol:
|
cum adica te simti norocos ? ? rami ceva sau ai auzit de vreun demo ...
|
daca iti zic ca detin o zana nu ma crezi.. referitor la rami, sunt aceiasi rami ca acum 2 ani, cat despre demo, stiu unde o sa apara, dar nu si data exacta la care o sa apara.. sper doar sa fie cat mai devreme
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning