![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
A grăit meşterul REN-u :lol::lol::lol:
Spor la tunat acolo ! |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pana una alta pe dedesubt, a fost dat cu autovapant si urmeaza un strat de mastic pulverizabil:D, mai nou lucrarea se desfasoare sub cortul de asistenta... |
Grila stergatoare frantuzeasca cu umflaturi pt stropitori.. frumos si practic ! :)
|
Piese de origine de prin remat-uri:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Esti de-a dreptu enervant cata rabdare ai si si mai enervant din iasa de acolo :lol: (glumeam)
Nu stiu, poate sunt eu nebun, dar asa ma bucur cand vad ca mai sunt si oameni ca tine care investesc pasiune in niste fiare fara valoare. Stiu, sunt multi care o sa-ti spuna sau poate ti-au spus deja ca de banii care i-ai bagat in masina iti cumparai o "pisicutza" foarte frumoasa, dar care arata ca restu 5 care sunt langa tine la semafor :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poate nu s-a remarcat un amanunt important;), sportiva a fost facuta pt. a inlocui oricand ochelari sport cu cei simpli precum si grila, pt.mai multe detalii veniti la cortul de asistena care daca nu s-a remarcat si el este tot verde cu alb . Si comisia..................:lol:;), mai lasa dracului pozele si hai ca avem de lucru sa dam cu Hubba Bubba pe sportiva.:lol:
|
3 Attachment(s)
@ Cosmin-SNR - Corect
@ tm86srg - Pai cand te enervezi prea tare lasi dracu fiarele si iei pauza ca altfel o iei razna:D, iar cand eram mic am modificat si bicicleta dupa care a urmat un scuter care a fost "tunat", acum de ce sa fiu ca restul lumi? Iar cei cu pisicile si mk3 isi vor intoarce capele dupa un "jaf" de dacie:-) A fost dat si cu "decorativa" :lol: adica masticul pelverizabil;) urmeaza un ultim strat de vopsea... |
Intrebari:
1. cata cantitate de mastic pulverizabil a inghitit masina? 2. cat te-a costat masca fata? Asa ceva ma intereseaza si pe mine pentru aia mica. |
Quote:
|
Foarte frumos lucrat, numai pacat ca ai folosit autovapant :( Trebuia sa pui si tu teroson de calitate :D E mult mai bin. in orice caz, e foarte bun masticul pulverizabil. Spor la treaba in continuare :D
|
1 Attachment(s)
Deci incarcat 4l de mastic. Asta e masca la care ma refer. La mine se vede clar ca trebuie inlocuita.
|
Quote:
P.S: Calin Te rog sa ma scuzi ca am facut off-topic ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning