![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Quote:
|
Care se duce la Primarie? Care se duce la Politie? Care merge in Mass Media...Care merge sa rezerve un local? ...
|
Quote:
Ce zici,te bagi? :-P |
Espi da Bot. doarme?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poi stii bine unde trebuie sa mergem la Primarie ca sa obtinem TOATA PARCAREA PALAT GOALA...fara nimeni! Directia Evenimente Speciale si Directia Tehnica in Primarie...acolo unde cunoaste...
La Politie?Sa vorbim cu nea Mandru..cu care am vorbit si in Toamna si sa ne ajute tura asta...dar ne trebuie pila! |
Scrie cu BOLD sa fii sigur ca stie toata lumea...
|
Quote:
|
we..totusi...vorbiti degeaba...
am vrut sa facem o treaba la iasi ...dar s-au anuntat altele in zone alaturate...si din lipsa de timp ..am lasat-o pe alta data.. crys a zis k se retrage.. si am zis k.. sa mai asteptam un pic.. poate poate.. facem ceva.. dar vreau sa spun cateva treburi..avand in vedere k am citit ce ati scris voi... DECI/... As dori k toti cei din 4tuning Iasi.. care doresc sa se implice.. sa spuna clar..k se implica..nu doar vorbe.. aici nu intereseaza pe nimeni sa organizeze de unul singur evenimentul..k sa isi traga faima.. (sincer ma doare la banana) ... sustin cu tarie ideea de eveniment organizat impreuna cu ajutorul comunitatii..pt k nu ai cum sa o faci de unul singur.. si kiar in asociere cu alte cluburi sau..comunitati...nu ar strica.. mediatizarea se poate face relativ usor.. trebuie doar sa vorbim cu oamenii potriviti... cu politia..incercam sa rezolvam.. cum am incercat si pana acuma..fara pile.. nu stiu exact ce pile tre sa ai k sa te bagi tare..dar.. incercam sa compensam lipsa de pile cu tupeu si idei bine puse la punct... primaria..nu are mare treaba.. mai ales dak le aduci un plan bun..nu vorbe.. si nu ne trebuie Palat.. se pot face intalniri reusite..si in alte locatii... right? cu mancarea... we.. da mai dati-o dracului de mancare... ce naiba? n-ai mai mancat in iasi? locuri sunt o gramada... restaurante se gasesc... si nu e nevoie de rezervare k la nunta.. pt k atunci cand vine vb de intalnire.. sunt mai multi k la nunta..deci cade faza oameni buni...care vizitati forumu.. haideti sa facem o treaba bine pusa la punct undeva in iunie.. pe la mijloc.. si cine se baga promit solemn k o sa aiba parte de laude si de multumiri..fara discriminari.. ne intereseaza sa iasa bine...atat... pe mine sincer..nu ma intereseaza sa fac un eveniment de unul singur..pt simplul fapt k dureaza mult prea mult sa caut si sa vb.. crys...dak nu vb tu..care ii cunosti pe aia de la bucale.. atunci o sa sun eu..sa propun..si sa cer.. pentru k orice eveniment care poarta numele 4tuning.. merita mult mai mult decat un bax de suc... intelegi? si dak nu faci presiuni..atunci nu realizezi nimic... dak vrei sponsorizare atunci da mesaj catre bucuresti ..si cere niste acte..niste planuri.. pe care sa punem planul nostru.. k sa putem atrage sponsori eu am vb cu multi oameni inca de luna trecuta.. dar stii ce mi-au spus? "poi..da ce o sa fie? cine vine? cu ce te putem ajuta? imi trebuie niste acte sa vad ce si cum sa imi scad de la stat" intelegi? deci trebuie vorbit frumos.. si clar. eu o sa mai intreb si pe altii care au mai organizat.. sa vad ce si cum se face... va urez numai bine |
slip,la ora asta se ajunge acasa??:bat: :punch: :boxing: :chainsaw: ........ :drunk:
in alta ordine de idei ai mare dreptate cu ce zici tu acolo :) am facut o conferinta pe mess si ne-am gandit asa:in primul rand sa stabilim data,in functie de cei de la suceava,pentru a nu suprapune evenimentele..dupa aia se va incepe umblatura pe la primarie..politie..pentru aprobari oficiale..cred ca dupa aia intra in scena bucurestiul cu ce ai zis tu acolo..si intr-un final,o intalnire 4tuning de zile mari..suna bine nu?:-) noapte buna,treci la somn ca maine ai stresvici:-) paaaaaaa |
hai k am ajuns si eu la scarbici... si ma uitam ce ai scris.. we..rau nu faci..stii? dar de la vorbe la fapte e cale f lunga ...
sigur..e simplu la prima vedere...stiind k tre sa te duci acolo...acolo si acolo,... dar pe parcurs nu merg toate cum te astepti ... aia e ideea.. ;) o sa vedem cum o sa facem k sa iasa o intalnire calumea.. ar fi bine sa fie organizata undeva pe la mijl lunii iunie.. cand lumea e in vacanta.. mai scapa de probleme..vine vara.. intelegi? hai k vb ...bafta |
Scarbiciu usor :p... Mass media... se face! Am Informatii Auto langa mine ;)... Site/revista... Si nu aveam nevoie de ziare locale ca astia papa ciocolata cu caca in 3!... Ci de Radio/TV :p
https://forum.4tuning.ro/91-suceava/41111-legale.html raspunsul lui Stefan! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning