![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
Pici tu te-ai mai uitat pe la TV in ultima vreme?Te prind inundatiile pe la gratar si o sa chemi tractorul sa te scoata de acolo :lol:
|
eh lasa ca ne descurcam noi ... vorbim vineri la intalnire :>
|
diseara la ora 20:00 in parcare la junior !!! va astept pe toti ;) e frumos afara :)
|
ne vedem vinerea viitoare,poate mai vn lume 8)
|
da ... facem anuntu de acum ... vinerea viitoare toata lumea la junior ... ora 20:00 ;)
eu duminica nu pot sa ajung din pacate :( luni dau bacu :| pentru cei care nu stiu se tine intalnirea duminica ora 12:00 la sala polivalenta ... dar vinerea viitoare sa fie in fortza ca in zilele bune ... 200+ :)) |
picinelule....vezi sa iei bacul , sa poti face cinste:D:-P asta daca nu ingheata astia anu...:D
|
ce ai facut pici?
ati facut curse pe acolo?:D:))) |
ehe si inca cum....:))=))
pici daca inghiata anu ramai repetent...:))=)) "MAMA EI DE CRIZA" |
am auzit ca are si victime pici:D
|
bafta la bac omule,mi-ai trezit amintiri,ce vremuri frumoase PS sa fie cu noroc,am plecat cu bacul si eu :D
|
da are victime domle :))
|
nasol pana mea nu ma asteptam....
|
1 Attachment(s)
vineri ora 20:00 intalnirea golf in parcare la Junior ... prezenta obligatorie ... trebuie sa fim 200+ ( ca in vremurile bune ) :))) .... deci va astept pe toti la intalnire .... atasez si o harta pentru cei care nu au mai fost pana acum
|
duminica ora 12:00 in parcare la Sala Polivalenta !!! DOAR DACA NU PLOUA !!! ... daca ploua stam acasa :D
|
intalnirea se tine la sun plazza la nivel -2 la zona mov unde ne intalneam iarna ... eu nush sigur daca ajuns :( astept rez de la bac :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning