![]() |
Re: BH 04 ARO
Quote:
Parca era pe fundatie si fundatia parca nu mai exista sau ceva de genu. Dar si daca o tii pe fundatie si faci din ea un bibelou nu e nici o problema sau? |
Daca are mai mult de 5 ani de cand a fost inmatriculata pe fundatie , poti sa o inmatriculezi pe numele tau .
Salut ! ! ! |
Quote:
Hai sa nu ii stricam topicul lui Domy . daca vrea baiatu care a luat bmw . sa isi faca un topic sa sa spuna el ce si cum ;) salut |
Uite asta nu stiam eu cum se procedeaza, stiam numai ca si eu am adus acum cativa ani o masina de dincolo, pe atunci era faza cu vama si a trebuit sa o inmatriculez pe o fundatie, numai nu mai tineam minte proprietarul la care am vandut-o cum o procedat de o inmatriculat-o pana al urma pe numele lui.
Pai daca fundatia mai exista, dupa cativa ani, o treci pe numele tau. :)Felicitari inca o data, iar daca o vinzi cauta-ma. :) Hai sa nu stricam topicul lui Domy, si asteptam sa iti faci si tu un topic cu noua ta masinuta. SCUZE DOMY PT OFFTOPICURI!!! |
Quote:
din cate vad eu vreo 4 :shock: |
vand BMW 745i din '92.motor 4400 cmc v8,full option.cu genti 1000 e ,fara genti 750 e.maine pun pozele.
|
ce faci mestere nu pui pozele cu septaru sal vad pote til vind :D
|
Chiar Domy noi asteptam poze.
|
Quote:
in 92 era e32... si nu a existat 745i dupa specificatiile motorului pare m62, care a fost pe E38, dar e38 nu era in 92 ci abia din 96..:rolleyes2 |
cand pui pozele de la septar sa il vedem si noi?
|
4 Attachment(s)
aicea is pozele.dar nu am vrut sa pun ca deja si am vandut.drifterii din ungaria a cumparat,fara genti.deci gentiile vand cu 300 euro.
|
Re: E30 - Bh 04 Aro
1 Attachment(s)
salut mestere am un citroen saxo vts de vinzare nu sti pe cineva pe care interesaza din 2003 euro3 fara taxa 4000euro
|
Quote:
poti sa zici ca ai primit bine pe autoblocantu ala.... |
vezi ca ma vrea sa ma arda concurenta: batya mi lesz it?:???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning