![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
:) Sa ai parte de ea si spor in continuare! Cu DVL -ul ce faci pana la urma?
|
sa o stapanesti sanatos..foarte frumoase jantele :X
|
doresc sa-i cer scuze domnului rredman ca l-am lasat pe dinafara, dar n-am vrut sa te fac nenea ala gras si mustacios :lol:
https://img249.imageshack.us/img249/3605/1948854yd.jpg |
sunt curios,nu's chiar asa cunoscator de istorie..cati cp aveau daciile astea din poza?
|
Ba! masina arata ff OK..ceea ce e bine
Insa...pasajele alea....parerea mea e ca ar trebui complet altele....nu rechituite..etc..pt se vede clar ca unu e crapat...altu e imbibat cu rugina..si aia tot va persista...sau sa faci alte dar din fibra..sa nu mai cunosti termenul "rugina" :lol: |
Quote:
|
Quote:
Cat despre pasajele lu' dl.Cristi...pot sa spun ca arata bine, de abia astept sa le vad finisate, cu vopsea si cu tot tacamul...;) |
Tare curios sunt cum , cat o sa le bagi sa intre imensitatile alea
|
Quote:
Aaaa , multumesc? =))) Cat sa te plictisesti ? Cristi , apa , paie si bataie ! =))) |
hai buga ca u chiar semeni cu nenea ;;) si fauru la fel :))
|
felicitari pentru masina :D masina aia e istorie si nu credeam ka o va mai aduce cineva pe strazii bafta :D
|
1 Attachment(s)
masina aia a mai fost pe strazi "dupa ce a fost istorie" stai linistit, a avut discuri ventilate/discuri spate, ats cup, si motor 1.7 dar asta nu stie prea multa lume. deci dinu dupa ce a luat caroseria chiar a facut ceva cu ea. sper sa o faci si tu cel putin ca ultimul setup. spor la treaba.
|
stiu si yo ka dinu avea grija de masina:D m-am exprimat eu gresit am vrut sa zic ca ar fii frumos ca masina sa vina iar la expozitii la intalniri. E una din cele mai frumoase dacii modificate pe la noi ........... sper ka nu am deranjat pe nimeni .................dvl-lule ai cele mai smekere jante 8)de pe forum :D.........bafta in continuare
|
daa..are dreptate TAFu....DVl-ule readu u dacia asta cum a fost inainte...era cea mai smechera dacie..hai noroc
|
Quote:
Dar voi nu vati gandit ca poate nu vreau sa o fac cum era... am vazut ca majoritatea zic "domne e bine ca menti legenda in viata" era legenda cand era... deja o parte din ea nu mai e... motoru nu-l mai are, a ramas doar carapacea care e acum la mine, atat.... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning