![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
ceva pareri de toshiba tg01?
|
Quote:
|
ma puteti ajuta cu niste harti pentru un gps mio v3.3?
|
Quote:
|
Quote:
Anyway, cu ce ma ajuta Android 2.3 fata de 2.2 ? |
Quote:
Ce are Gingerbread in plus (din cate imi aduc aminte): performante 3d imbunatatite, multe tweak-uri pentru performante imbunatatie overall, adaugat "bara" pentru pozitionarea cursorului in editare (plus pentru o selectare mai buna, apar 2 bari, in fine, trebuie explicat in imagini), ceva smecherii de grafica (glow la end of list in loc de efectul de elasticitate de overscroll, animatie la stingerea ecranului care imita stingerea televizoarelor vechi cu tub, etc). Cele mai importante sunt tweak-urile de grafica si viteza, restul sunt asa, ca sa nu se spuna ca-i acelasi lucru la prima vedere. Cyanogenmod e bun in sensul ca e bazat pe 2.3 dar e foarte optimizat pentru viteza si grafica. |
Salut! Vin si eu cu o intrebare, ma tot gandesc ce telefon sa imi iau, am doar 400ron si vreau ceva in general cu wifi si de preferinta Nokia ma uitam dupa C3, este ieftin as putea sa ma lipesc la bani astia de unul nou, m-am jucat pe unul am vazut ca si design merita nota 9 dar la meniu e cam delasator... Voi ce ziceti sa imi iau ? O sa il folosesc ca telefon de zi cu zi, decat sa vorbesc la el, cateva mesaje si in rest seara 20/25minute stat pe net.Ma intereseaza sa nu crape repede :D
|
Quote:
Pana atunci, Symbian/Anna , sunt cu muuuuuuult sub winmo7 |
Quote:
Quote:
C3 merita ca pret, e un QWERTY ok la un pret bun dar nu e facut pentru net. Chiar daca are wifi asta nu inseamna ca si este rapid iar ca browsere variantele sunt limitate: cel stock e destul de basic si lipsit de viteza si optiuni iar ca 3rd party cea mai buna optiune ar fi Opera dar si ala este varianta Java, deci nimic special. In concluzie pentru vorbit si mesaje e bun dar pentru net nu. |
Apropo de Nokia:
N9 e de departe cel mai bun smartphone touchscreen pe care l-au facut vreodata. E foarte original (n-am mai vazut OS bazat pe control prin swype), foarte misto si ca design dar pacat, mare pacat ca vor sa abandoneze Maemo. Pur si simplu nu inteleg de ce scot un telefon reusit cu Maemo, ii fac atata reclama si dupa aia abandoneaza proiectul pentru WP7 care sincer, e sub OS-ul asta. Un video de prezentare al UI-ului Nokia s-a bagat, parerea mea, aiurea pe WP7. Daca ar fi semnat cu Google pentru Android vanzarile lor ar fi explodat iarasi, multi s-ar fi intors la Nokia (inclusiv eu, pentru ca excluzand iPhone, Nokia are cele mai bune telefoane dpdv al calitatii constructiei - telefoanele din seria E sunt extrem de placute, asta pana cand deschizi meniul). Da, WP7 e peste Symbian dar comparat cu Android sau iOS pare inutil. |
Multumesc Dolb/Amphetamine deci ma indrept spre C3 pana una alta, oricum nu o sa imbatraneasca la mine deci e de bine :))
|
Nu stiu daca sa mai vorbit despre Iphone 4 , nu m'am uitat la toate paginile (scuze) . Vin si eu cu o intrebare : Se merita un Iphone 4 ? toata lumea care o cunosc si detine asa ceva spune ca se merita , pe net (forum) am dat si de pareri negative , so.... :-)
|
Quote:
Am inteles ca vor scoate un iPhone 4 de 8GB, varianta mai ieftina care sa mearga in paralel cu 5-ul (asa cum merge 3GS-ul acum), dar nici ala nu va merita pentru ca aplicatiile pentru retina display ocupa destul de mult spatiu si din cateva jocuri complexe + ceva muzica ai umplut memoria. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning