![]() |
Re: E30 - taxiul meu
+1 la bronz, macar am fost inspirat sa mai stau fara ochelari sa nu am si cu ochelari .. =))
|
te-am vazut azi...o ardeai cu tractoru pe la sala...ti-am facut 2 3 flashuri din spate :))
|
putin cam tarziu da se scuza... o mica amintire de la tg secuiesc :-P
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3236 poate ajungi si anul asta sa iti mai admir putin frumusetea de taxi ;) bafta... |
Quote:
|
Jakale pregatesteti taxiu ca te scot pe interval cu fantoma , nu mai e mult;)
Apropo cu ce rapoarte te lauzi la cutie si diferential? daca nu e secret? ca parac undevai zicea de 3,54 de pe ce masina si ce motor din cate stiu de la fabrica nu avea 3,73? |
Quote:
masina a avut 3,64 open cand a venit de afara.....acum are blocant 3,45 de TDS... cutie Getrag... am reusit sa ii schimb si trapa...de fapt Comisaru a facut toata treaba in max 20 min. meserias omu....:) |
comisaru cand vine vorba de bmw-uri schimba un motor in 20 min,cand vine vorba de opel (ala al lui) schimba un alternator in 2 zile :lol:
|
Quote:
3,45 blocant= sa inteleg ca e scurt Sau cum ?coreacteaza-ma daca gresescc. |
Quote:
|
Quote:
|
eu plec bine cu asta dar din ture mari...al tau daca e scurt s-ar putea pe la 200 sa limiteze....
pt 400 e bun si scurt ...eu am avut 4,45 pe TAZ si facea treaba....mai ales ca mergea de-a latu mai mereu....:lol: |
Quote:
da se va organiza si si anul acesta pe 29 august(asa informativ);) |
Jakale oglinzile tale sunt electrice sau le reglezi manual? Mi-am comandat si eu dar nu l-am intrebat pe om... Ms
|
Quote:
dar nu e o problema , cel putin la mine....le reglez odata si asa raman ca nu dau masina oricui....:D |
Quote:
Felicitari Sacalule pt aseara :P senzatiie trage masina, si cum era melodia aia cu nevasta :)) hehe ... tare rau acolo ... eu eram baiatu cu 335-u ... Numai bine si la mai mare |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning