![]() |
Re: Semnaturile voastre facute de noi
1 Attachment(s)
Quote:
|
mersi mult mult esti un domn.
RESPECT! |
haidetzi baietzii...pe mine nu ma ajuta nimeni :(
am pus poze la pagina 70 |
1 Attachment(s)
:arrow: pt cine e fan de urs
|
VaLeX mersi mult pt signature,e foarte tare...
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2 E al 5lea post aici si nu miati faqt nici o semnatura .. :( akuma poate am noroc plzz!.. un gif ceva o animatie .. o combinatie.. stiti voi :rolleyes2
|
e cineva obligat sa-ti faca tie semnatura? cine are chef iti face.. daca nu are chef nu iti face.. ofera-le ceva.. poate iti vor face.. :P .. dai un ban dar stai in fata.. :D
|
ii inteleg pe cei care nu se pricep , sa ceara semnatura ..da u care esti " VT " ..modifici masini cum n'a mai vazut lumea asta :lol: ..si nu esti in stare sa'ti faci o semnatura? :| ..
|
6 Attachment(s)
Salut!
Daca se poate si aveti chef si timp as dori si eu va rog o semnatura!!Nu stiu ceva in care sa apara "WeBCaTh0s"si nr masinii TL 33 CTL scris intr-un anumit fel si...nu ma prea pricep dar imi place ce am vazut pe aici si am incredere!Va multumesc anticipat! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pentru cine are timp si vrea si poate , il rog sa-mi faca o semnatura din cele 3 poze in care sa apara scris si userul "CozminO" .
Multumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
Am faqt semnatura .gif dar nu merge animatia e doar poza .. am facuto in flash ..:rolleyes2 Si dak o uploadez pe photobucket.. si aduc cu html cod sa mio pun ca semnaatura tot poza apare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
valex te rog si eu frumos sa imi faci si mie un upgrade la semantura ,sa pui imaginea cu tl-racer ,intre imaginea de la 4tuning.ro ,iar in spate sa se vada o masina cu flashuri da sa fie asa mai in fundal ,hai te rog frumos !!!!
|
1 Attachment(s)
CozminO :rolleyes2 :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning