![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Salut! imi puteti face un vt in care sa fie masina mai joasa si cu geamuri fumuri si inca unu separat in care sa aibe si stalpi dintre usi negri.. Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Puteti sa faceti si bandourile albe in ambele poze? Multumesc inca odata
|
5 Attachment(s)
Buna seara.
Daca poate cineva sa ma ajute cu un vt as fi recunoscator, urmeaza sa schimb sticele farurilor si sunt nehotarat cum vor ramane. Se poate lucra pe oricare din cele 4 poze masina, de preferat pe toate sau doar pe una, probabil o sa fie suficient sa imi fac o idee. Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd galbena (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina) |
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2960901 Attachment 2960902 Attachment 2960903 Attachment 2960904 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd "galbena"(alba) (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina) Attachment 2961326 Attachment 2961327 Attachment 2961328 Attachment 2961329 |
Quote:
Multumesc pentru poze, imi sunt de ajutor. |
2 Attachment(s)
Salutare!
Vreau si eu stalpii usilor negru mat si stopurile ,daca se poate, "colantate" in dark smoked..cam ca in poza cu cea argintie. Multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Multumesc! :D |
2 Attachment(s)
Salut, as avea si eu o rugaminte pentru un vt masinii de mai jos, interesul meu fiind sa o vad mai joasa si cu jante work Meister S1 2P sau ceva asemanator, pe langa astea daca nu sunt prea nesimtit as avea rugamintea sa ii faceti stopurile smoked si liniile negre din poza 2. Multumesc frumos, apreciez.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2963545 |
Sper sa nu fiu prea nesimtit, ai placerea sa-mi faci si dunga de pe usi?
cum este si aici sau in poza de mai sus. http://www.teamtorquesteer.co.uk/use...0-1_800x0w.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning