Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

HoricutzWSR 30-01-08 19:25

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Dacia Logan CZC 135MPi

F.E.A.R 30-01-08 19:57

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1323343)
loganu ptr vtl...
originalul cred k il stiti...

roata fata nu arata bine deloc, e blurata rau, dar in general arata bine...

keemo 30-01-08 20:01

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1323938)
roata fata nu arata bine deloc, e blurata rau, dar in general arata bine...

nu vreau sa te jignesc sau sa o iei in nume de rau ....dar ai nevoie de ochelari...sau dak nu ai incearca sa te uiti mai bn...
poate am io nevoie de ochelari da mie nu mi se pare deloc brulata RAU cum spui tu...
bafta !

patriotu90 30-01-08 20:04

stopuri maro zau ca n-am mai vazut (ca idee arata bine) ... iar botul parca se opreste brusc ...

... nu ma refer numai la tine ... dar chiar vreau sa vad si eu cine modifica loganu asta ... chiar nu se poate fara copiat de laterale intregi dp mazda, opel, bmw ??

mrsika 30-01-08 20:04

hori..mashina ta nu are bot..se termina tot brusc o data cu archu spate?:|
e frumoasa..arata bn...insachestia aia nu prea ma incanta

F.E.A.R 30-01-08 20:19

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1323950)
nu vreau sa te jignesc sau sa o iei in nume de rau ....dar ai nevoie de ochelari...sau dak nu ai incearca sa te uiti mai bn...
poate am io nevoie de ochelari da mie nu mi se pare deloc brulata RAU cum spui tu...
bafta !

... daca spui cuiva ca are nevoie de ochelari poti fi sigur ca o ia in nume de rau (asta ca sa nu spun ceva mai urat...) ... vezi roata spate si apoi roata fata si mai spune inca o data ca nu este blurata (poate la un moment dat o sa crezi zi tu daca o spui suficient de mult;)) ... baieti numai mie mi se pare blury roata fata ?! (keemo daca ai chef de cearta pe forum o sa continui discutia, mai bine o lasi balta)...

keemo 30-01-08 20:23

odata ce aproape jumatate de roata e sub aripa(intoarsa spre stanga) ...e normal sa aibe putina umbra ;) sa fie putin mai intunecata nu crezi ?

Crimz-vT 30-01-08 22:02

2 Attachment(s)
Subaru rally .. NEW

HoricutzWSR 30-01-08 22:10

1 Attachment(s)
stiu...nici io nu`s prea fericit ca am copiat caroseria de pe 135 si scaunele de pe CZC...da` Loganu e o gluma de masina...poza e la fel...bataie de joc...u leave us no choice

UPDATE...banuiesc ca nu se aplica regula de 1 masina pe zi,daca e aceeasi masina :)

MARI_NSL 30-01-08 22:51

2 Attachment(s)
Niste Tuning ! :joy:

PIKONE CJ 30-01-08 23:55

parca se putea selecta mai rotunjor cauciucu la roata fata si un pic de distanta intre cauciuc si aripa...spoileru spate mi se pare un pik ciudat ... dar imi place :D

Co5m1n eXtreme 31-01-08 00:27

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1324268)
Subaru rally .. NEW

superba culoare :shock:

no limits design 31-01-08 09:35

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1324289)
stiu...nici io nu`s prea fericit ca am copiat caroseria de pe 135 si scaunele de pe CZC...da` Loganu e o gluma de masina...poza e la fel...bataie de joc...u leave us no choice

UPDATE...banuiesc ca nu se aplica regula de 1 masina pe zi,daca e aceeasi masina :)

ideea e frumoasa..... pacat de jantele alea care pica in masina....mie nu imi plac deloc asa inclinate ... nu arata deloc bine... nu se incadreaza in linia masinii ...eu zic ca sunt kitschuri

Most_Wanted 31-01-08 11:08

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1324289)

Virtual tuning fara greseli nu exista .....

sincer imi place ce vad ....ca e blur ca e cum e ...imi place

Co5m1n eXtreme 31-01-08 12:41

dc mi s-a sters postul ???

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning