![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
ebone- super :X imi place
dary- foarte mumos:D vreau si eu cauciucule! tm_kata- pot sa ma dau si eu cu banana? bv! like niste noutati...grila este detasabila, la fel si sigla Audi care este optionala. Nu luati in seama bateria sau tobele (le pot pune unde trebuie imediat). Place cuiva masina? nu de alta dar sa stiu daca sa va mai tin la curent cu ce fac. Culoare este asa fiindca textura nu este finalizata! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Alb sau negru? :-?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva de plictiseala...e28
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
BMW Z4 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW E90 RACING!!! Pareri?:oops: ebone-Ii sta bine cu amandoua:X dary762-Asa mai vii de acasa:X:X tm_kata-Frumos..Bravo..Imi da si mie texturile de la mapa?.....ca imi plac mult..mersi |
tineti numai pentru voi toate ma doamne feri sa le aiba si altii... cand ma jucam eu slrr vstanced si restu nici nu existau si 80% din cine posteaza aici nici nu stiau de acest joc primii care postau pe forumu asta nu erau asa scartari ca altii si shareuiam tot ce aveam nou :-j BAFTA !!!
|
Quote:
Eu unul sunt satul de unii de pe aici asa ca am hotarat sa nu mai postez aici. Ii respect mult pe Danny, Maryus, Mikidude si inca cativa care stiu sa aprecieze efortul unui modder. Cu ei am sa mai tin legatura prin PM. Pentru restul, un "scartar" pleaca. |
Quote:
tot timpul te aveam ca model daca pot sa zic asa si incercam cel putin 50% sa fac masinile, fata de cum le faceai tu (iti ieseau si iti ies perfecte !) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning