Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

radu_cainamisir 06-02-12 22:31

Re: Street Legal Racing - Redline v2

4 Attachment(s)
ebone- super :X imi place

dary- foarte mumos:D vreau si eu cauciucule!

tm_kata- pot sa ma dau si eu cu banana? bv! like

niste noutati...grila este detasabila, la fel si sigla Audi care este optionala. Nu luati in seama bateria sau tobele (le pot pune unde trebuie imediat). Place cuiva masina? nu de alta dar sa stiu daca sa va mai tin la curent cu ce fac. Culoare este asa fiindca textura nu este finalizata!

tm_kata 06-02-12 22:45

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 4867999)
dc nu am voie pe vstanced la thedarkside ??? tinand cont ca am cont acolo ..

Inseamna ca nu ai rangul necesar pentru a avea acces.

quick_silver2 06-02-12 22:47

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4868043)
Inseamna ca nu ai rangul necesar pentru a avea acces.

Ok si ce ar trebui sa faca un user,ca sa aiba rangul necesar?

tm_kata 06-02-12 23:00

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4868044)
Ok si ce ar trebui sa faca un user,ca sa aiba rangul necesar?

Sa fie activ pe site si mai ales sa arate celorlalti useri ca poate fi de incredere.

ebone 07-02-12 02:07

6 Attachment(s)
Alb sau negru? :-?

radu_cainamisir 07-02-12 10:55

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4868189)
Alb sau negru? :-?

alb...negru e prea de bussins si ar fi misto daca ai face jantele negre ca sa fie un contrast. Pune jante si mai mari sa il lfac DUB, i-ar sta bine;)

dary762 07-02-12 13:22

2 Attachment(s)
Ceva de plictiseala...e28

quick_silver2 07-02-12 13:24

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4868722)
Ceva de plictiseala...e28

Frumusica, masina lui Ken Block tiganu :lol:

FesnicIlie 07-02-12 13:37

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4868064)
Sa fie activ pe site si mai ales sa arate celorlalti useri ca poate fi de incredere.

imi poti posta atunci si mie te rog 458 italia ca pana le arat eu lor ca sunt de incredere :)))

tm_kata 07-02-12 13:46

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 4868740)
imi poti posta atunci si mie te rog 458 italia ca pana le arat eu lor ca sunt de incredere :)))

Fara suparare, dar in nici un caz.

BMW Z4

FesnicIlie 07-02-12 14:14

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4868757)
Fara suparare, dar in nici un caz.

BMW Z4

ms :-j

R.Equinox 07-02-12 14:17

2 Attachment(s)
BMW E90 RACING!!!

Pareri?:oops:

ebone-Ii sta bine cu amandoua:X
dary762-Asa mai vii de acasa:X:X
tm_kata-Frumos..Bravo..Imi da si mie texturile de la mapa?.....ca imi plac mult..mersi

FesnicIlie 07-02-12 14:22

tineti numai pentru voi toate ma doamne feri sa le aiba si altii... cand ma jucam eu slrr vstanced si restu nici nu existau si 80% din cine posteaza aici nici nu stiau de acest joc primii care postau pe forumu asta nu erau asa scartari ca altii si shareuiam tot ce aveam nou :-j BAFTA !!!

tm_kata 07-02-12 14:49

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 4868805)
tineti numai pentru voi toate ma doamne feri sa le aiba si altii... cand ma jucam eu slrr vstanced si restu nici nu existau si 80% din cine posteaza aici nici nu stiau de acest joc primii care postau pe forumu asta nu erau asa scartari ca altii si shareuiam tot ce aveam nou :-j BAFTA !!!

Extraordinar, acuma sa ne laudam care e mai vechi? Cauta pe celalalt topic care e inchis sa vedem daca nu cumva ma gasesti pe acolo... Gandeste-te din ce cauza s-a ajuns ca unele moduri sa se dea la anumite persoane... Pentru ca multi le luau si le puneau pe alte site-uri fara sa ceara permisiunea moder-ului, darmite sa mai zica macar ''ba e facut de x-ulescu''. Sunt curios la cate dintre modurile la care spunea clar autorul in descriere "only for vstanced sau gom" ati cerut permisiunea de a le pune aici? Eu pe ce am pus pe 4tuning, am intrebat tot timpul autorul. Voi stiti numai sa cereti, uaaaaaa ce tare e masina... dami-o si mieeee ca eeee beleeeaaaa, dar nu respectati autorul care a facut posibil ca voi sa aveti masina aia, sau jante, motor, ce o fi. Ferrari daca il vrei, ti-am zis cum il poti capata. Nu veni cu texte, ''ca pana le castig increderea la aiaa", eu cum am putut? Mai puneti-va si voi mintea la contributie si nu mai veniti cu miloaga. VStanced a creat zona DarkSide pentru a distribui modurile neterminate anumitor persoane care vor sa le testeze si sa le spuna ce e in neregula cu modul respectiv. De asemenea, prin metoda asta vor sa atraga mai multi useri pe site-ul lor, pentru care trebuie platita o anumita suma pentru intretinerea lui lunara, iar daca nu au useri care activeaza pe el, nu au de unde sa plateasca. Asa ca respectati-le decizia!

Eu unul sunt satul de unii de pe aici asa ca am hotarat sa nu mai postez aici. Ii respect mult pe Danny, Maryus, Mikidude si inca cativa care stiu sa aprecieze efortul unui modder. Cu ei am sa mai tin legatura prin PM. Pentru restul, un "scartar" pleaca.

quick_silver2 07-02-12 15:49

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4868849)
Extraordinar, acuma sa ne laudam care e mai vechi? Cauta pe celalalt topic care e inchis sa vedem daca nu cumva ma gasesti pe acolo... Gandeste-te din ce cauza s-a ajuns ca unele moduri sa se dea la anumite persoane... Pentru ca multi le luau si le puneau pe alte site-uri fara sa ceara permisiunea moder-ului, darmite sa mai zica macar ''ba e facut de x-ulescu''. Sunt curios la cate dintre modurile la care spunea clar autorul in descriere "only for vstanced sau gom" ati cerut permisiunea de a le pune aici? Eu pe ce am pus pe 4tuning, am intrebat tot timpul autorul. Voi stiti numai sa cereti, uaaaaaa ce tare e masina... dami-o si mieeee ca eeee beleeeaaaa, dar nu respectati autorul care a facut posibil ca voi sa aveti masina aia, sau jante, motor, ce o fi. Ferrari daca il vrei, ti-am zis cum il poti capata. Nu veni cu texte, ''ca pana le castig increderea la aiaa", eu cum am putut? Mai puneti-va si voi mintea la contributie si nu mai veniti cu miloaga. VStanced a creat zona DarkSide pentru a distribui modurile neterminate anumitor persoane care vor sa le testeze si sa le spuna ce e in neregula cu modul respectiv. De asemenea, prin metoda asta vor sa atraga mai multi useri pe site-ul lor, pentru care trebuie platita o anumita suma pentru intretinerea lui lunara, iar daca nu au useri care activeaza pe el, nu au de unde sa plateasca. Asa ca respectati-le decizia!

Eu unul sunt satul de unii de pe aici asa ca am hotarat sa nu mai postez aici. Ii respect mult pe Danny, Maryus, Mikidude si inca cativa care stiu sa aprecieze efortul unui modder. Cu ei am sa mai tin legatura prin PM. Pentru restul, un "scartar" pleaca.

Mie unul,imi pare rau ca ai luat decizia asta
tot timpul te aveam ca model daca pot sa zic asa
si incercam cel putin 50% sa fac masinile,
fata de cum le faceai tu (iti ieseau si iti ies perfecte !)

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning