![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
go go go tataie..gie :lol::lol::lol::lol:
|
Astazi am fost la romexpo si am stat de vorba cu Hondarul, Gratzian si cu Zoliat. In mare parte am discutat ce stiam deja. Deci clar fara muzica inauntru punctul principal. Din pacat nu am reusit sa intram sa vedem spatiul mai exact ca nu era omul responsabil cu cheile acolo. Am intrebat la informatii si o sa mergem maine, sa mearga cineva cu noi inauntru sa vedem ce si cum. Pana atunci ... mai ramane de vazut.
|
dupa cum au anuntat mai devreme organizatorii, vor participa masini care chiar au modificari multe in domeniul tunningului. au specificat ca: o folie pe geam, niste roti schimbate sau alte chestii minore nu fac obiectul tunningului si nu vor participa la salon.
https://forum.4tuning.ro/619-4tuningd...ml#post3146423 |
Un lucru bun daca respecta ce au spus!
|
te simti idolule la femei ? =))
asa deci ... ce a postat tataie ... cand am vb cu hondarul si cu gratzian acolo ... chiar vorbeau serios de treaba asta ... va rog acum anticipat, cand ajugem acolo fara bahaos ... mare :lol: PS: daca va vedeti astazi ... hotarati`va care veniti vineri dupa`amiaza sa aranjam pe acolo. Sa faceti o lista ca nu o sa intre toata lumea, ca sa o pasam mai departe. |
Eu vineri pot sa fiu acolo de la prima ora, daca credeti ca am cu ce sa ajut.
Ar cam trebui sa calculati suma necesara pentru parasolar, tricou/camasa si alte cheltuieli, pentru ca incepand de maine incep sa ma ocup de masina ( folie, polish, ceara, imi rasufla putin pe la catalizator, tre sa ma duc la tara sa iau jantele ). Cu cat stiu mai repede ce suma trebuie sa o pun deoparte, voi sti de cate din cele de mai sus mai am bani... P.S. Nu strica un forum privat :D |
pai pentru parasolar s-a stabilit horia,te sustin si eu pentru forumul privat :)
|
Salutari! ce se face cu 4 tuning days? maine apar si eu in Bucuresti!trebuie sa cotizam cu ceva? pregatiri? bafta si va pupa Jean!:D
|
Quote:
|
Aveti si un Megane albastru de Cluj in club ? nu de alta dar am vazut unul prin Valcea cu parasolar Inferno dar scria cu alb...
|
Quote:
daca zici ca avea parasolar alb, clar nu de la noi il avea...mai mult ca sigur a vazut si el scrisu pe undeva si l'a facut el la un magazin ceva.... P.S Sustin si io pentru forumul privat!!!! P.S2 io vin 1000000% vineri la romexpo!!!! |
da. o sa ii fac poza ca stiu unde e parcat...Chestia e ca scria cu alb Inferno MotorSpeed :))) si nu era caracterul vostru...erau litere simple..
L-am alergat ieri prin oras sa vad cine e dar nu a oprit...era model 2002 ...si ca "tuning" avea doar folii si jantele originale de Renault |
Nu stiu daca putem face ceva legal in acest caz.. e ca si cu copiile la adidasi.. mike, adibas.. etc.. Cu forumul privat ar fi ceva...
|
Quote:
legat de forumul privat, io zic sa il facem dupa eveniment, e cel mai ok asa....ca acum, mai mult ca sigur nu o sa ni'l faca careva fiind toti ocupati cu evenimentul |
parca deja am discutat subiectul cu forumul privat si s`a ajuns la concluzia ca nu are rost.
|
atate impresii pe voi cu forum privat si prostii ce asta numai e bun :)))
|
ba tu nu esti la munca ? :lol:
|
Nu sunt in concediu 1 sapt:)
|
azi de ziua ta ti-ai luat concediu????
|
Da mi-am luat concediu toata saptamana defapt sa ajung la toti trevestitii din orash vezi ca pe la 14 ajung la tine sa-ti aduc dresul mult dorit
|
:oops:si eu care credeam ca m-ai uitat :love:
te ast cu :bunch: |
ok ajung in 30 de min fa-ti un dus sa nu mirosi nasol
|
Oricat ai vreai si incerca sa schimbi ceva, unele lucruri, pur si simplu asa sunt date sa fie... Gay-i tot gay raman...
|
gop ne pare rau pentru tine...ai cazut in patima gay-isharelii si acolo ramai!
|
iese cineva in seara asta la o tura?:D
|
daca faci o tura te astept pe la mine Johnny!
|
:lol: nush care dintre noi e mai gay????
eu care am masina neagra sau u care ai masina rosie de fetitza ca sa nu mai zic de domnul care ne face "gei"(nambar oan, bosu bosilor) cu masina lui in curcubeul aromelor skittles(ca sa se vada valoarea) |
Nu caracteriza omul prin ce masina are :))) eu o am rosie ca asa s-a nimerit dar tu ai cumparat o neagra ca sa nu isi dea lumea seama mult mai repede ca esti gay nu vb de masini ca nu noi avem numarul dat cu oja cu sclipici:))))
|
ups =))))) ahahahahahahahha
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3163607 stie lumea de imn`u nostru ... il mai fredoneaza pe la colturi :)) |
:) da... tare faza!
|
Luciane azi am trecut pe la tine prin fata bocului si ma uitam la geamul tau de la casa si imi aduceam aminte cand eram la tine si era ala de statea pe masina ta si tu fluerai si strigai bahhhh stai bine pe masina ma ?? si ala nu stia cine si de unde striga=))))
|
Mai statea una beata moarta intr-o seara sprijinita de masina si am luat-o la mere :))
|
:))) GOP ai FAZAN! esti veriga slaba din lantul de la toaleta!
|
Ba nu stiam eu de unde a venit mama intr-o seara cu mere ca nu cumpara mere ea...si a venit din spre trapezului in seara aia!
|
:)) beata moarta? (ca eu asa am scris)
|
ce parere buna ai despre mama ta bogdy:))
|
Quote:
lasa, cand am coborat io cu andu....o luase la fuga...:lol::lol::lol::lol: |
bughy sa te ...ca nu stii sa raspunzi la telefon
app...alti mai sunt si la munca ....nu stau acasa in concediu....era sa uit ca tu ti-ai luat concediu ca sa te sarbatoresti mai bine... p.s: si faza cu culoarea masinii...lasa-ne...cu totii stim ca ai o slabiciune la .... ale baietilor ;) |
Raspund ma la tel dar la Vodafone daca vrei sa vorbesti iar cu mama suna pe cosmote :))
Evo e caterinca ma stai linistit :) Daffy adevarul este ca esti masiv si rau asa ca mine foarte impunator :)) |
Quote:
rambo...tu esti ma ejneboon :lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning