![]() |
Re: Constanta - Accidente
Asa este, cum spune DyZ. Nr de inmatriculare este de Madrid, si la fel cielo asta, ca si Loganurile care sunt pe aici ( si cunosc lume care are logan in Spania si e multumit de el ... nu au probleme ca cele de la noi din tara ) Orice masina facuta intr`o tara mai "civilizata" din europa nu se compara cu jegurile noastre din tara ;)
|
in 4-5 la picioru podului zacea in jeep jumate in sosea si jumate pe asfalt cu botu facut praf...n-am facut poze ca eram prea treaz si ma grabeam...:drunk:
parka mai lovise ceva masini nu sunt sigur:???: |
este si in romania Cielo executiv cu airbag , ai optiunea sa il pui
|
Membru SV cu expero visiniu....a facut poc in agigea ....usor... nu grav.
|
ESPERO nu expero... :D
|
~h 22:oo accident pe varianta
o fabia (cred) a lovit o femeie care traversa neregulamentar. era constienta, dar socata dupa impact, lovita la sold si la cap. cred ca soferul a incercat sa evite totusi. ambulanta a venit cam in 5-7 minute. |
Sunt f multi pietoni care traverseaza fara sa se asigure bine.Dar sunt foooarte multi asa zisi soferi care sunt foarte praf la volan.
O lume nebuna............................................ .......................................... |
3 Attachment(s)
Pozele sunt facute pe 18 aug la intersectia Tomis cu Ferdinand (e intersectia aia unde daca nu merge semaforul toti cred ca au prioritate:D). La cum erau lovite masinile presupun ca au mai fost si alte masini. Oricum ce e clar e ca SAAB-ul a pus gand rau florilor din intersectii :lol:.
|
saab'ul a stat acolo pana pe la 11 noaptea .. am si eu o poza cu el .. dar am uitat sao uploadez
|
Uite masina buna .... saab`u .... cat de bine arata masina dupa impactu cu bordurile alea masive , alte masini ca exemplu accidentele de la capitol care au liesit f shifonate dupa ce au lovit bordurile alea masive... .
|
adi imi pare rau sa te dezamagesc .. dar bordura aia a fost lovita de vreo 3 ori si acum e pusa asa doar de forma ... adica nu trebuie lovita prea tare ca sa cada. si sa stii k nu arata asa bine masina
|
Dar e un lucru foarte rau daca masina arata bine dupa un impact mare, botul masini trebuie sa absoarba energia impactului si asta o face prin a se turti botu, daca sta fix si dur ocupanti resimt toata energia imactului adica organele tale interne au de suferit, hemoragii si tot asa. Habitaclu ala da trebuie sa reziste dar restul trebuie sa se faca praf, cu cat mai praf cu atat mai bine.
|
Quote:
Scoop , nu e chiar asa:) ... ma rog , pareri impartzite ... shocurile se pot oprii si in barile din fatza ( in cazul de la saab unul din cele mai sigure sisteme de impact cu materiale excelente in spatele barii , un cofrag total diferit fatza de altele si cu acea spuma care i-a facut sa iasa in primii 5 in lume daune minime la impact ) probabil n`ai vz o bara de saab data jos... dar daca ai ocazia o sa vezi ce la altele nu prea gasesti:) |
Quote:
|
La accidentul ala de la capitol un matiz a fost cel ca l-a provocat.
|
pacat de masinile implicate (leon superb din xteam si lancer din cat am acpucat sa vad)...nu am oprit sa ma uit ca toti cura-casca si asa aveau saracii destule pe cap numai aplaudaci nu le trebuiau atunci :rolleyes2
|
Ce????? ce leon din x team a fost in accident ? detalii va rog
|
cand ? ce ? cum ?
|
nu a fost ma nici un leon de la voi. E lancerul de la SV si un 307.
|
era pe trotuaru de la farmacie de acolo leonu ala frumos gri-beige asa, ala cu intercooler mare...si numai avea bara din fata si parca era lovit in spate stanga de parapetu ala de caramida
|
era leon 1 ?
|
metal-militia u zici de leon'ul lu piticu, ala care a fost si expus la stand la noi ?!
|
1 Attachment(s)
asta/??
pitic e coleg cu mn la fac..si nu cred ca a fost masina lui.. |
Sper sa nu fie a lu pitic ... oricum , daca e ... se repara , asigurare sau casco , bine k n`au patit nimic
|
Quote:
Daca am fost acolo si stiu ce s-a intamplat........... |
Pai povesteste si noua aici. ce si cum daca tot ai fost acolo.
|
asa e nu era leonu de la noi...l-am vazut in seara asta pe tomis:rolleyes2 inseamna ca era doar aceeasi culoare...scuze pt dezinformare
|
era leonu ala gri KLY a intrat o masina in el nu am inteles care si s-a oprit in parapetu ala sau ce era... urat accidentu :(
|
Accident urat pe lapusneanu in zona Dacia acum juma de ora , o ora , nu am facut poze sigur o sa fie cineva sa posteze! passat variant cu scuter frontal! scuteristul decedat :( !
|
4 Attachment(s)
am eu ceva poze nu prea se intelege cine stie ce dar le pun...
scuteristu era cu abdomenu plesnit adica atarnau toate cele de ce au luat politistii cearceafu ala dupaia nu pricep... cred ca sa aiba un impact asupra unor viteji... la cat de botit era passatu cred ca avea ceva viteza... in ultima poza e picioru scuteristului :shock: |
ce numar avea passatu` are cineva idee?
|
si spre drumul spre costinesti era un motociclist mort. Frontal cu un polo. Motociclistul avea doar casca pe cap. Restul echipamentului consta in bermude si adidasi. Mort pe loc
|
Un alt accident azi in coiciu ...pe Andrei Muresan colt cu izvor ....un Audi A8 nu a oprit la stop si a fost lovit de un renault clio ...care a proiectat A8-ul in curtea undei case de pe colt ...Victime nu au fost dar masinile destul de botite :|
|
Quote:
Quote:
|
azi in jurul orei 19:30, in Ovidiu, un seat altea xl versus passat. Din cum erau asezate masinile, parea ca passat-ul era de vina. stie cineva ceva mai mult??
|
2 Attachment(s)
acum cateva zile...s-a intamplat ..nush prea multe detalii . masina e a unui prieten ....si a fost imprimutata cuiva care a adus-o in starea asta:))) culmea au scapat toti:)
|
unde naiba sau rasturnat in halu ala?
|
chiar nu stiu unde exact....afara din localitate oricum...
asa-i ca arata misto?:)) |
mare minune cum de au scapat. au avut noroc chior. poate asta le e invatatura
|
Quote:
moa...... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning