![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
19 Attachment(s)
Cum fiecare cioara isi lauda puiul, pot spune ca mi-am scos si eu mandretea la o mini sedinta foto...
Iata ce-a iesit : |
Quote:
|
Super masinuta,bibelou,dar nu stiu daca mi se pare mie in poza 4 se cam vad valuri pe "buza" la capota ori de la vopseaua mata care e cea mai pacatoasa culoare sau de la cum bate soarele.
|
desktop-ul meu are un nou wallpaper:dribble:
|
Felicitari! o masina care va aparea cat de curand pe StanceNation! :shock:
|
Felicitari pentru rezultatul final:-P Are mari sanse sa apara pe Stance Nation
Pe fata ai de gand sa pui distantiere? Sa obti acelasi efect vizual ca pe spate, sau iti place asa cum e.... |
Quote:
|
Fara cuvinte :!: Cel mai DUB Logan ever !
|
Quote:
|
Si ti se pare ca jantele lui sunt prea mici? :)))
|
Poate ca jantele sunt mari(17")..dar nu e de ajuns de joasa :lol:
|
Quote:
Daca nici asta nu e suficient de joasa, atunci cat de jos se mai poate lasa ?:shock: La drumurile carel e avem mergi si cu o masina care are arcurile taiate taras..:rolleyes2 dar asta, cred ca se niveleaza pe dedesubt :lol: Imi place nenea ! E vreun buton like pe aici ? :lol: |
Quote:
|
Quote:
Eu nu am zis ca circula cu ea lasata de tot omule.. am zis ca nu se poate cu una mai lasata de atat...:rolleyes2 Sa lasam off-ul te rog, daca e ceva dai p.m |
super masini, super culori dar am o mica nelamurire :???: pe voi va sponsorizeaza becali? ca prea dubiosi sunteti asa impreuna :)
|
|
Quote:
|
baa ce Cocalar eraa..!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
|
Quote:
ON: Prea tareeee! |
imi place mult loganul, cum am spus pe facebook, fitmentul imi place, iarta-ma daca ai mai scris, am o intrebare, ce setup ai la jante, ce cauciucuri ai si pe ce J?
|
Mersi Marius!
In acest moment merg cu 195.40.17 (8j) fata si 205.40.17 (9j) spatele. Ma bucur ca va place masina! |
foarte frumoasa masina :) am vazut`o aseara la carol :P
|
27 Attachment(s)
Multumesc!
Am zis sa lucram la detalii... Pe ordinea de zi : - dat stickerele jos - ptr mine moda lor a trecut - pus inapoi sticla de la stopul central - arata mult mai bine, zic eu.. - prinse surubele ramase prin interior O sa mai urmeze : - repozitionat toba spate - imi sta pe creieri - umblat nitel si la bara fata - sa stea mai bine - o curatenie ca la carte in interior plus altele care nu-mi vin acum in cap. Am iesit azi si la o minisedinta foto. Tin sa multumesc Politiei Rutiere, care m-a asistat indeaproape pe o buna perioada de timp, pentru amabilitate ( eram si pe mijlocul drumului si fara nr pe fata ) Pozneee...si Sarbatori Fericite! |
In ce fel te-a asistat ? Au fost de data asta ''baietii buni'' ?:)
|
Arata exceptional masina! Felicitari pentru munca depusa pana acum! Ce iti mai place sa apesi pe butoane in parcare la Victoriei!:D
|
Quote:
|
Superb !
Cel mai bine facut Logan care l-am vazut vreodata . Urmaresc evolutia de mai mult timp si numai in bine ai evoluat , felicitari . Bafta si sa castigi cat mai multe concursuri cu ea ! |
E ok BA ! :)
|
Quote:
|
Cel mai frumos Logan din ţară, indiscutabil!!
|
Quote:
|
Ai dat peste cap Fitometrul:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Arată extraordinar așa! Sărbători fericite și dvs! |
Foarte tare masina.
Te-am vazut ieri la intrare pe soarelui, te pregateai de sedinta foto :lol: |
este cu adevarat un logan unic, este ceva dupa care intorci capul, dar in poze ce am observat eu asa la o prima "inspectie" cu cei 4 ochi ai mei:lol: unde a fost manerul pe usa din dreapta fata parca nu e finisat cum trebuie, nu vine la linie. la o masina de genul care se vrea sa fie ceva bine facut merita sa te ti de fiecare detaliu, si deasupra oglinzii pe dreapta se mai observa o mica indoitura probabil vreo piatra ceva...in rest nu ai ce sa zici este ok masina. sper sa nu te superi, doar mi-am spus parerea + ce am observat din doua trei poze.
PS: si daca se poate sa imi dai si mie un pm cu locatia unde ai imbracat in plus interiorul. sa te uiti pe topicul lui dsign, a postat ceva foarte interesant care te-ar putea interesa pentru interior, " catifelare electrostatica" sau ceva de genul. |
Sa-mi baaaag ... Muraturile in dulap... A īntrecut cu mult limitele legale la aspect...nu stiu cand finalizezi proiectul( in mod sigur, nu prea curānd :shock:)
Sincere felicitări si RESPECT. Apropo, ai schimbat locul de parcare?!? Nu am mai vazut-o de vreo 2 luni. Sa nu uit... Paste fericit!:D |
Nevenirea la linie se datoreaza schimbarii in urma cu 5-6 ani a pragului ( care vine cu tot cu stalp - s-a sudat cu o mica eroare) si oricat as incerca sa aduc usa la nivelul liniei, se va distanta in alte parti...Despre cea piatra stiu si eu, insa nu am cum sa revopsesc elementul,intrucat se va vedea diferenta de lac,ceea ce este mai vizibil apoi. La exterior, garantez oricarui ochi critic, ca masina este impecabila - perfectiune atunci cand caroseria este lucrata 100 %, nu exista. Cat despre ce face Dsign ,este exact ce am facut la acele elemente din interior...vezi in urma cu cateva pagini...
@cata - in ultimele 3 luni masina a tot stat prin garaje, la modificat :) Acum a revenit la locul cu pricina! SARBATORI FERICITE TUTUROR! |
Quote:
|
In primul rand Hristos a Inviat!
Voi sari peste laude etc etc pt ca se subintelege:)) Am o intrebare pentru Cosmin: 1.Cum este sa ai o asa masina pe mana?:D 2.Mergi la intalnirile Dacia din tineretului pentru ca as vrea sa trec pe acolo sa o vad in direct:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning