![]() |
Re: Club CIELO
Pai si pe care o pastrezi pentru tine?
|
man...daca ma crezi ca nici eu nu stiu.....amandoua vor fi pe numele meu...dar probabil cea alba a mea....ca de asa e cand ai verisori si unchi si matusi....influenteaza parintii sia poi nu mai ai ce face....dar daca va face chestia asta sa nu`mi dea nexia,intr`o luna iau o pisicutza la skimb pe cielo...si vede el atunci putere :))dar astept surpriza...oricum momentan are numerele expirate....trebe sa iau acum iar dalea rosii ca cica se da pe 3 luni...
|
Quote:
|
tinere termina cu pisicutele ca sincer toti taranii si au luat.au facut imprumut de 2000E la banca pe 10 ani si ei se cred rozatoarele soselelor!nu vezi 5 bune din sutele care au invadat romania sau daca dai si tu ceva mai multi banuti iti vei lua una teapana!cat despre nexia ce pot spune...sa o stapanesti sanatos si spor la treaba!
|
ms...daca va fi sa fie a mea....o sa iasa ceva frumos....doar stiti ce pot sa fac...daca vreau.....:P cei care aveti incredere stiti ce pot scoate...dar sa evdem ce se va decide...
|
nu a fost sa fie...pacat ca masina va ajunge foarte rau...la felul cum merge...dar asta e ...cica in primavara se vinde cielo...si se pleaca in germania...care mai vine cu mine?nexia bune;)
|
Donn....de ce vrei tu sa ma faci sa cred ca esti neserios ? Oricum daca ai luat Nexia aia sa o stapanesti sanatos....este identica cu a mea cu exceptia culorii...
|
am lamurit....tiam explicat...e greu intai mia luat cielo..apoi cand imi luai nexia mio lua ca vezi domne nu pot stapani 90 de cai....asta e...;) cum rezolv cu grila cum ti`o trimit:P
|
Am gasit o Nexia, 3dr, model sport, culoare neagra, la dezmembrat...
are trapa identica cu asta, insa este electrica... banuiesc ca se poate face transplantul de instalatie la una manuala, nu? Aaaaa... are si un eleron finutz pe hayon, din fabrica, cu lampa stop inglobata... arata foarte bine cu linia masinii... pacat insa ca nu poti o poti pastra p'asta albastra pt tine... ar fii iesit ceva deosebit cu putina imaginatie, bani, pasiune si timp!!! |
1 Attachment(s)
da rd-woo....asta e adoua masina pt care am plans...deci deja dadusem spre vanzare anumite chestii sa fac repede de bani sa o inscriu sa o pot modifica...dar lasa toate la timpul lor....o vand pe a mea, imi aduc o nexia...si imi raman bani de incris lejer...si cam 800 euro de bagat in ea :P uite la ce mi`a ramas mie inima....plus ca gasisem una cu motor de 1.6 101 cai...omologat.;) dar intai sa scap de a mea
|
1 Attachment(s)
CE ZICETI DE ASTEA?
Dane techniczne: 10cm Tweeter 37mm 20/110Watt 45-25,000Hz 90dB P.S. SUNT NEFOLOSITE..AU STAT PRIN GARAJ...doar o data u fost probate pe o dacie...ce ziceti or scoate ceva ceva? |
aia nu sunt "W" RMS!sincer eu despre pioneer nu am o impresie foarte buna
|
sal ... nu am mai postat de mult ... am renuntat la calculatorul de acasa , deci nu mai am nici net... dupa lungi discutii cu ai mei ... am hotarat ...
VAND CIELO-UL PT UN GOLF 5 IN LEASING .... PT CEI INTERESATI : DAEWOO CIELO EXECUTIVE GPL , DOCH 16 , EURO 2 . 58500 KM REALI. MASINA ESTE IN STARE BUNA DE FUNCTIONARE ... VOPSEA ORIGINALA , PLEOAPE , ELERON PT LUNETA NEMONTAT ( CA P MASINA LUI DUN3_G ), MP3 PANASONIC, BOXE MTX TOATE 4 , FOLIE AUTORIZATA R.A.R , CASCO , ITP VALABIL PANA IN DECEMBRIE 2009 , HUSE NOI , TOBA FINALA NOUA , AXUL DE LA STREGATOARE NOI , PLACUTE DE FRANA NOI , FILTRE AER , BENZINA, GAZ NOI . ALARMA MAAT CU PAGER , INCHIDERE CENTRALIZATA , A C , GEAMURI ELECTRICE TOATE 4 , DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN TELECOMANDA , INCHIDERE GEAMURI AUTOMATA , PROIECTOARE CLARE , BECURI PHILIPS BLUE VISION ( FARURI + PROIECTOARE) AN DE FABRICATIE 2004 PRETUL : 5200 EURO DISCUTABIL ( PRETUL INCLUDE 4 CAUCIUCURI DE IARNA PIRELLI ) ID MEU DE MESS: STEF_JUST_ME TELEFONUL P.M . SCUZE DE OFFTOPIC ... |
Eleronul nu il dai si separat? M-ar interesa...
|
ah...geo e primu` la rand...as fi interesat si eu:D
|
Quote:
|
pacat ca eu nu am dormit si am fost pe la zgomoteca...:))app geo nu facem si noi ledurile in wek sau esti ocupat?:D
|
Problema: de ce imi sare capacul de la filtrul de aer? Masina chiar nu mai trage deloc ca inainte si daca vreau sa conduc mai sportiv si o turez mai mult cand plec de pe loc, POC imi face capacul. Precizez ca am luat si cutia si filtrul noi sperand sa nu mai faca dar...Mecanicul mi-a zis ca este de la bujii. Cand merg pe benzina nu mai face asa de des..
|
1 Attachment(s)
cei cu eleronull...am eu eleronu ...primul eleronul a lui dun3_gf...daca vreti il repar si vi`l trimit...ganditi`va ca nu vreau sa il fac degeaba
|
pai ce are de il repari?
|
a zburat de pe masina la 100 si ceva la ora :lol:
|
=)) bai da-l
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti baieti se merita sa pun antena dasta pe masina? sau sa o las pe aia originala...(care merge ca unsa) :-)
|
De ce sa te legi la cap daca nu te doare?! Las-o pe aia, daca tot merge "ca unsa" :)
|
revin si eu cu problema mea mai veche(o problema destul de des intalnita la cielo).....lumina slaba a farurilor(chiar daca am becuri blue vision de la philips)....s-a rezolvat.....am scos acea "palarie" din fata becului(nu dati cu pietre in mine :lol: ) si am o lumina de care sunt fff mandru(in curand o sa fac si poze).....le-am reglat astfel incat sa nu deranjez pe ceilalti participanti la trafic(sa nu am nici probleme cu capetele de creta),iar daca pana acum aprindeam proiectoarele sa mai vad si eu ceva in fata,acum aprind proiectoarele doar de placere ca am lumina necesara de la faruri....:D
ps:vand angel eyesuri pt cielo(sunt formate din 4 cercuri) pret:100ron negociabil |
Da' pana la urma ai facut farurile cum ai vrut sau nu?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
in cazul in care nu a-ti vazut anuntul.....sutiu_cristi,vecinu meu isi vinde cieloul:
Este din 1997,iar prima inmatriculare este in 1998,culoare bej,aer conditionat functional,4 geamuri electrice,servodirectie,km in jur de 130000,are si gpl pe ea,masina este avariata pe partea stanga spate(se poate vede in poze),necesita indreptare sau schimbare aripa stanga spate si lampa stanga. Masina poate fi vazuta la benzinaria MOL de pe str. Ramnicu Valcea,zona Dristor,iar pentru detalii sunati la 0766192413 Cristi Sutiu,pretul este 2650 euro....usor negociabil |
Pai pune si tu poze ca sunt tare curios cum se vad farurile cu rosu, nu conteaza cu ce le faci....si cu telefonul. Semnalele baga-le in apa fiarta ca sigur se desfac (cu o surubelnita dreapta si indepartezi putin cate putin).
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
alexutza se cosmetizeaza pt vanzare..azi a rpimit cauciucuri noi pe fata,echilibrare plus directie ...alta viata...a primit si un set nou de capace "o.z" :)) care infrumuseteaza aspectul.mai am sa ii schimb oglinda pe stanga plus pragul drept sa-l vopsesc ca l-am zgariat putin....
|
4 Attachment(s)
masina mea de vanzare ... pt cei interesati o pot vedea in sos colentina 313-315 ... intersectia cu str sportului
stiu cu nu e auto vit aici dar vreau sa o vand mai repede sa depun actele pt leasing... |
:))) toti le vindem ma:))))
|
Ce va luati in schimb fratilor...??
zici ca e plin sezon de vanzari la masini Daewoo... :( |
1 Attachment(s)
io imi iau nexia...dar pana atunci ziceti`mi si mie ce s`a intamplat ...de arata in halul asta?
|
Quote:
|
nu le pot dezlipi...
|
cieloclub.ro este picat, datorita hostului de proasta calitate, pana luni se va remedia problema, schimband si hostul
Multumim |
Quote:
|
Quote:
nu se va pierde nimic si va merge mult mai bine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning