Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Costynator 10-04-07 17:26

Re: Masini tari vazute la noi !!!

dap ala de 125 de cai... da a fost la curse de multe ori si vine si de 1 may la mare :P

RaceDr1v3r 10-04-07 17:43

1 Attachment(s)
In CJ.....

Lucian 10-04-07 18:20

Costynator .... in profil ai 27 ani dar astepti bacul ... si evo pe alt topic ai spus ca e al tau si l-ai luat din elvetia pt ca nu aveau rosii in bucuresti.

Costynator 10-04-07 18:21

dak esti mai atent si citesti am zis ca eu sunt fratisu mai mic ...... ca nu e contu meu pe forum..... dar intru pe el... costy e fratimiu mai mare. got it ?

Lucian 10-04-07 19:44

Quote:

Originally Posted by Costynator (Post 844444)
dak esti mai atent si citesti am zis ca eu sunt fratisu mai mic ...... ca nu e contu meu pe forum..... dar intru pe el... costy e fratimiu mai mare. got it ?

Pinochioooooo

b_gt 10-04-07 19:53

in buc acum cateva ore...slr gri..nu cel argintiu sau negru(722)

vicheg2 10-04-07 21:32

prietene ala de care zici tu gri petrol se plimba pe magheru de vreo 4-5 zile... e cel cu B - OT - .... la numar. si din cate stiu eu o sa plece inapoi in austria la sfarsitul saptamanii

t1grul 10-04-07 23:56

1 Attachment(s)
un seria 6 si de la mine....

Patrulei 11-04-07 00:32

Pot pune si eu un M3(420hp) pe aici?sau sunteti satu`i de el??:P:D

SHOGUN-A8 11-04-07 01:18

420 cai? :?
Pune-l lol :D

-LEXION- 11-04-07 01:19

Sa puna careva pozele cu Veyronul dintr-un alt thread de pe forum. As pune eu, dar voi fi acuzat din nou ca mut poze aiurea ;)

Andreus 11-04-07 01:27

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 845216)
Sa puna careva pozele cu Veyronul dintr-un alt thread de pe forum. As pune eu, dar voi fi acuzat din nou ca mut poze aiurea ;)

Vrem poze cu Veyronul......e cel a lui Casuneanu?

teddy 11-04-07 05:41

ala cu SLR-ul cu "B- OT" e foarte tare, l-am vazut facand drifturi intr-un spatiu foarte ingust :)

quze 11-04-07 08:54

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 845216)

Pune link ... doooooooooohhhh !!!!

silviu_fxx 11-04-07 09:49

Noroc de femeile frumoase care mai sunt pe la noi, pt ca altfel nu am mai vedea noi atatea exotice in tara...:rolleyes2

t1grul 11-04-07 10:31

Pozele cu Veyron`ul din Romania...

Hondarul 11-04-07 11:04

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 845550)

Şi cu asta... Am încheiat şi acest topic. Nu se putea un final mai bun, nu?

t1grul 11-04-07 11:16

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 845615)
Şi cu asta... Am încheiat şi acest topic. Nu se putea un final mai bun, nu?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alex MG ZR 160 11-04-07 12:22

dupa ce o sa apara si al doilea Veyron si un SLR 722 kiar ca putem sa inchidem acest topic de tot.

feryboy 11-04-07 12:41

nu nu... :) pana nu e si ENZO si ZONDA si Koenigsegg
incredibil ce masinute se strecoara pe drumurile din Romania

alex MG ZR 160 11-04-07 13:00

zonda e pe drum. enzo nu cred ca vom avea parte din cauza conditilor si Koenigsegg e mult prea exotica pt ai nostrii.

vicheg2 11-04-07 13:07

SEC : SLR 722 se aude ca ar fii la mare acum la Rex

Ce haos e in Romania asta. Aproximativ 18 mil de locuitori, aproape 5 mil in Bucuresti si la masini cred ca suntem pe locul 3 dupa Monte Carlo si Moscova. Lasa ca facem noi banuti si contribuim la colectie :))

Bemelo 11-04-07 13:47

he he .. enzo sunt vreo 2 cel putin :)).. NU vreau sa ma bag in topic fara poze dar am vazut acum cateva luni enzo negru pe beller in dorobanti si enzo rosu pe kiseleff .. deci decat koenigsegg ne mai trebuie.

DaBotta 11-04-07 13:59

si cand te gandesti ca unii oameni abia strang bani de un logan , si altii isi cumpara masini care costa cat un premiu la 6/49 pfai ;)

-LEXION- 11-04-07 14:22

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 845871)
Aproximativ 18 mil de locuitori, aproape 5 mil in Bucuresti si la masini cred ca suntem pe locul 3 dupa Monte Carlo si Moscova. Lasa ca facem noi banuti si contribuim la colectie :))

hahaha, dream on, In Bulgaria umbla Veyronul inca de anul trecut, plus ca au dealer Ferrari in Sofia, la cate masini au vandut la ''mafie''....noi suntem acolo la inceput, intr-o dezvoltare oarecare mai incetuta, nu avem drumuri pentru ce am putea avea pe ele....iar pe primul loc la supermasini in Europa ar fi Anglia, abea dupa aia Monaco, Franta, Olanda, Germania, Cehia.....

Cred ca ati vazut toti despre garajul proiectantului de motoare de la Airbus, care are 2 Koeniggsegg, 1 enzo, 1 zonda f, 1 zonda C12, 1 F40, SLR, Carrera GT si multe altele, in Kent langa Londra.

Foarte bine ca a investit cineva de la noi in asemenea masina, acum sa o tina inchisa in garaj,pana facem si autostrazile pentru ea :D

Pieton 11-04-07 14:43

:lol: :lol: O masina de peste 1 mil de euro pe un trailer cu care sunt carate buldozerele si excavatoarele... :lol: Numai in Romania poti vedea asa ceva! ... Bine pan' la urma e bine si asa :D ... decat deloc! ;)

vicheg2 11-04-07 16:16

ok poate ca nu suntem pe locul 3 dar eu vroiam sa subliniez faptul ca raportat la numarul de locuitori din draga capitala a tarii noastre si la numarul de locuitori avem la masini scumpe si tari de te ia durerea de cap...eu la asta ma refeream

Andreus 11-04-07 16:20

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 846009)
hahaha, dream on, In Bulgaria umbla Veyronul inca de anul trecut, plus ca au dealer Ferrari in Sofia, la cate masini au vandut la ''mafie''....noi suntem acolo la inceput, intr-o dezvoltare oarecare mai incetuta, nu avem drumuri pentru ce am putea avea pe ele....iar pe primul loc la supermasini in Europa ar fi Anglia, abea dupa aia Monaco, Franta, Olanda, Germania, Cehia.....

Cred ca ati vazut toti despre garajul proiectantului de motoare de la Airbus, care are 2 Koeniggsegg, 1 enzo, 1 zonda f, 1 zonda C12, 1 F40, SLR, Carrera GT si multe altele, in Kent langa Londra.

Foarte bine ca a investit cineva de la noi in asemenea masina, acum sa o tina inchisa in garaj,pana facem si autostrazile pentru ea :D

Vai Doamne ce mashini poate sa aiba omu ala....am vazut shi eu pe internet mai demult despre mashinile lui...prea tare :shock: :shock:

-LEXION- 11-04-07 16:36

Offtopic: merita revazut !

https://www.youtube.com/watch?v=sdftoIUIN8M

SHOGUN-A8 11-04-07 16:56

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 846009)
pe primul loc la supermasini in Europa ar fi Anglia, abea dupa aia Monaco, Franta, Olanda, Germania, Cehia.....

Sa nu uitam de Emiratele arabe si Dubai :D

Outrageous 11-04-07 18:21

Vad ca deja unii dintre voi abereaza peste masura, faceti clasamente LOL.Exista site-uri unde se pun poze cu masini tari si va garantez ca romania e foarte neglijabila fata de tot restul europei.In Anglia sunt masini tari pentru ca sunt multi arabi veniti cu jucariile!Aruncati o privire p-aici:

www.autogespot.com
www.exoticspotter.com
www.exoticsonroad.com

alex MG ZR 160 11-04-07 18:50

ca sa fie si cireasa de pe tort Romania a iesit anul trecut pe primul loc in europa la masini de "lux" . conditile clasamentului : masina sa fie peste 70.000 euro si sa facut vis-a-vis de nr de locuitori.

Outrageous 11-04-07 18:54

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 846447)
ca sa fie si cireasa de pe tort Romania a iesit anul trecut pe primul loc in europa la masini de "lux" . conditile clasamentului : masina sa fie peste 70.000 euro si sa facut vis-a-vis de nr de locuitori.

da-mi si mie un link te rog ca asa nu te cred.

Pieton 11-04-07 22:24

Am reusit si io sa vad SLR-u'! Masina e... :yikes: :yikes: Bineinteles se cunosteau amprentele romanilor :x Oricum cica omu sta toata vara acolo... deci e loc pentru toata lumea! ;)

Outrageous 11-04-07 22:31

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 839949)
ehe le am eu pe toate salvate intr`un folder daca va ajuta :)

Ti-am trimis un pm...de ce nu raspunzi...vreau si eu pozele

53xtc 12-04-07 19:26

cl 63 amg, inmatriculat romania , maine poze daca le vreti

Patrulei 12-04-07 23:08

fratilor care sunteti din pitesti aveti grija k e un SKYLINE cu numere de anglia alb cu dungi albastre pe mijloc:D:Pl`am vaz astazi dar crek era in trecere si el:D k sa dus spre craiova:D:Ddar super tare SZOUNDUU:d:d

PointMaster 13-04-07 00:29

5 Attachment(s)
.......Ferrari F430 Spider, Aston Martin DB9

Andreus 13-04-07 01:27

Superb ferrari f430.....

teddy 13-04-07 01:50

Superb DB9-le!

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning