![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Salut,
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva,dar sprijin moral primesti si din partea unor baieti de la Valcea(BobiMom ne stie)..Conteaza pe noi in orice situatie. Trece evenimentu` neplacut la paguba.Capu` sus LAF`ule. O zi buna iti doresc. |
Pacat ca traim in Romania....tara tuturor posibilitatilor in care se fura fara numar... ce sa facem...Capul sus Dani!!! Sustinere ai din partea tuturor...toti suntem alaturi de tine la mine si la greu... e greu sa le dai de urma....erau prea bine organizati... si oricum ca sa scoata toate cele din tara...banuiesc ca sunt la fel de organizati.....parerea mea...oricum.....de vandut se vor vinde.....mai ales compresorul..daca se va da in romania.....nu stiu ce sa mai zic!!! Sa trecem peste asta cu capul sus si vorba celebra! Fortzaaaa cu capul sus!!!
|
Eu as pune sincer un 2.5 24v biturbo de Toyota Soarer pe un urs.....atunci sa vezi guri cascate cand se deschide capota
:)))) |
Quote:
Quote:
vezi tu tot ala care nu are asa mult e furat dar ala care a furat candva la vremea lui peste masura nu are nici pe drequ asta e trebuie sa trecem mai departe |
daca nu sta fisa asa si pe motorul meu nu iti platesc nici macar manopera...:)
https://www.youtube.com/watch?v=1qyox...ture=rec-HM-r2 |
am auzit ca motoarele alea de pe 8ar ar fi cele mai echilibrate, dar nici chiar asa :D
|
Quote:
si ca motoarele de pe 8 sunt cvadruplu vanos ca au 4 vanosuri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai bine . |
laf, in ce zona ai garajul ?
|
[QUOTE=rhadu;2809695]laf, in ce zona ai garajul ?[/ deci vine popesti leordeni danubiana dupaia tranversezi calea ferata de la centura si la 300m pe drapta este ultima casa pe drdeapta pina-n fab de lapte tunuva.ptr ce ?
|
Probabil sa vina si el intr-o seara pe acolo:-PEra o gluma
Da ai dreptate cu moneda ,am incercat si eu pe un V12 5400 e38 si statea, am incercat si chestia cu moneda la nari si nu se misca.:lol: |
Quote:
Se pare ca suntem ca in Texas mai nou,fiecare isi face legea cum poate,banuiesc ca ai fost la politie,bineinteles ca nu au ce sa faca :-j Incearca totusi si pe siteurile internationale ebay sau pe astea de la noi..smecheri smecheri dar n-ai de unde sa stii cat de prosti or fi pana la urma;) Mult succes .. maine dau pe la voi |
2 Attachment(s)
azi am livrat 15 caroserii :lol:parcul dezmembrari se reanoieste;):lol:)))
|
daca se reinoieste parcul poate vin sa iau si eu una alta pentru e36 de la voi :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
dani imi pare rau ca nu am apucat sa iti multmesc personal pentru zilele trecute , mersi mult , raman dator vandut , cand ajung prin bucuresti dau si eu o ciorba ceva ,ne auzim !
L.E: acum observai , avem semnaturi asemanatoare |
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai ca nu mai aveam poze de bagat si asa ,am mai urcat un mot pe LAF:lol:))))
|
munca munca si iar munca:))
|
boss,spune-mi te rog, ce ceasuri ai folosit ptr v8 care l-ai avut? daca erau alea stock de 6cyl, iti functiona turometru cum trebuie? se pot calibra sa mearga si pe v8 ok?
|
sau trimite-mi PM cu un pret ptr niste ceasuri asemanatoare celor lui SANTOS.
mersi. |
|
Quote:
|
Quote:
cand vreti voi, ajutam posesorii de v8 cu cea mai mare placere :lol: p.s: dani daca apuci sa vezi:D maine la 16:00 ,cam asa,sunt pe capu tau cu sczele de rigoare dp acum :D |
pai in cazul asta, poate ajung la buc mai devreme decat imi planuisem ...:D
|
1 Attachment(s)
sper ca nu te superi ca pun shi yo un filmulet cu o discutie amuzanta :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
fimiu e chiar fortza ce mia cerut sa-i iau de mos niculae:lol:)))))))))))))))
|
de mic :)) e bine atunci
|
https://www.youtube.com/user/imuddi aveti aici aproape toate video-urile din acest topic.
|
rezistenta masina :)))))
|
3 Attachment(s)
ar fi tare sa fie si la noi trenurile echipate asa cum sun trenurile din anglia.am inebunit cum aratau:lol:))))))))))))
|
cum sa avem dani asa ceva :)) cand la noi te uiti direct prin podea ..... slabe sanse .
bine ai revenit acasa . |
Ce avea trenul ala acolo? Garret? :lol: Ai adus ceva bun pt masinuta ?
|
Era montat un turbo acolo ;))) na ce sa le faci smecher oameni la noi pentru ce asa ceva primadata sa le faca functionale sa nu puta si sa fie rezistente si dupa dealea ... .
Ce ti-ai adus bun de prin Anglia ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning