Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

cretu_bs 05-06-12 19:21

Re: Masina Mea Virtuala V2

''Audili'' e mort...I.am dato la un prieten si intr.o curba unu a taiat curba el s.a ferit si prietenu meu sarit in sant masina a sarit de ceva ori apoi a ajuns din nou pe asfalt cu rotile in sus:(.Taranu neavand o problema a fugit de la fata locului...
Prietenu a scapat doar cu o mana rupta si pentru ca se simtea super vinovat a zis sa aleg intre cele 2 masini ale lui(dintre un E36 si o Skoda Fabia).

R.Equinox 05-06-12 19:43

2 Attachment(s)
Dupa multa munca revin si eu cu niste noutati in legatura cu ursu

Am achizitionat 4 faruri smoke de la un prieten la pretul de 180E cu tot cu transport + am cumparat 4 cauciucuri Stretched Sport tyre 245/25 r17 cu 300E..si am mai lasat putin masina..in rest sunt multumit...motorul se pare ca isi cam da duhul dar inca mai poate...sper sa nu ma lase la nevoie..

Urmeaza sa o trec pe numele meu si sa o inmatriculez..in rest..numai bine:))

Attachment 2456978Attachment 2456979

@batman-Arata foarte bine pisica!
@jurec10-Multa bafta cu proiectele!
@KidForDrift-Imi place mult cum arata...hai si cu STAGE 2!..in legatura cu jeta..arata si ea bine dar parca nu e ce trebuie...
@DariusAlexandru-Arata foarte bine Vw-ul!...In caz de il vinzi..da de veste!
@Ruffy RUF-Motorul ala e in mintile lui!..ce culoare va fi fiatul?
@cretu_bs-eu zic sa iei e36 sa mil vinzi mie:)))

dms28 05-06-12 20:03

2 Attachment(s)
cum am anuntat aseara... iata si pozele la e46 cu porpagaju csl :D maine va intra la vopsit :D va urma o suspensie noua amortizoare noi si jante :) golful lui Tornado va fi scapat de rugina de maine va incepe sa i se dea cu grund :) iar la toyota supra au fost demontate piesele si vor fi indreptate:-)

batman 05-06-12 20:08

R.Equinox- Blana ursul!!Nu il vinzi?:lol:

..::AnDy007::.. 05-06-12 20:11

4 Attachment(s)
Pana la urma,am luat astra.E mai bine asa,pentru ca era in zarnesti tipul,si imediat am dat o fuga si am luat masina.La pret am mai tras-o de par,am scos-o la 1650 euro.
Este de lucru la ea...dar este posibil.
de reparat bari,fuste...poate la motor ceva...nu stiu exact momentan,pentru ca nu am inspectat 100 la suta masina.stiu ca sunt al doilea proprietar.fostul a facut niste curse idiotice si a fost prins intr-un sandvis cu masina...si asa a ajuns:
//E: am uitat sa mentionez ca masina are 12 de mii de km la bord.

Ruffy RUF 05-06-12 20:14

R.Equinox Fifi va fi o culoare "top secret" pana ce va iesi de la vopsit nimeni nu va sti in afara de mine si vopsitor:D

Din cauza ta pentru ca mi-ai spus ca motoru pe Honda ii in mintiile lui , ma pun sa caut pentru el una alta:D

Admisie sport (filtru sport + tubulatura inox)
Toba sport + teava inox si serpisori
Un soft bun
Bujii NGK + fise noi

Daca am noroc sa gasesc o galerie de evacuare de turbo la pret bun si o turbina stage 1 o sa iau, insa asta ar fi asa pentru mai tarziu...8)

Tis-ul 05-06-12 20:16

AnDy da, din pacate masina a ajuns la Remat, dupa un accident stupid, in care soferu' a vrut sa apese ambreiaju' si a apasat pe frana...
ai de munca, munca si iar munca la opelu' ala, dar se face!

jurec merge bine treaba la Jetta, bafta! nici s4 nu e mai prejos, imi place tare mult!

batman arata bine, bafta!

sYdaniel pe cele smoke, dau mai bine cu farurile.

kidfordrift nici nu sti cat imi place jafu' ala de AE86... bafta!

ruffy place civicu', dar urata culoarea...

equinox frumos ursu'. bafta cu el!

Eu maine plec in America, am gasit un service bun, cu foarte multe piese pentru Chevy-ul meu. Vreau sa o fac unica in RO !

ionutzGtt 05-06-12 20:40

2 Attachment(s)
Azi am mers pe la garaj am pus farurile si stopurile si m-am gandit ca ar fi mai bine daca as monta motorul pe masina piesa cu piesa asa ca azi am montat si blocul motor

cretu_bs 05-06-12 20:41

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5053980)
Dupa multa munca revin si eu cu niste noutati in legatura cu ursu

Am achizitionat 4 faruri smoke de la un prieten la pretul de 180E cu tot cu transport + am cumparat 4 cauciucuri Stretched Sport tyre 245/25 r17 cu 300E..si am mai lasat putin masina..in rest sunt multumit...motorul se pare ca isi cam da duhul dar inca mai poate...sper sa nu ma lase la nevoie..

Urmeaza sa o trec pe numele meu si sa o inmatriculez..in rest..numai bine:))

Attachment 2456978Attachment 2456979

@batman-Arata foarte bine pisica!
@jurec10-Multa bafta cu proiectele!
@KidForDrift-Imi place mult cum arata...hai si cu STAGE 2!..in legatura cu jeta..arata si ea bine dar parca nu e ce trebuie...
@DariusAlexandru-Arata foarte bine Vw-ul!...In caz de il vinzi..da de veste!
@Ruffy RUF-Motorul ala e in mintile lui!..ce culoare va fi fiatul?
@cretu_bs-eu zic sa iei e36 sa mil vinzi mie:)))

OK!6500E
Si ii cumpar Skoda:)).

Fly16 05-06-12 20:50

Salut ,am si eu o rugaminte la voi ,am instalat jocul si imi da eroare imi spune ca nu este creat 3D'ul ma puteti ajuta cu sfaturi?

Tornado_90 05-06-12 20:51

1 Attachment(s)
Si tocmai ce am montat si eu bara noua pe Skoda ,arata SUPERB(cel putin asa cred eu).Urmeaza ceva TwinTurbo..dau comanda in curand sa imi intre salariul pe card.

Ruffy RUF A iesit frumos,succes in continuare

KidForDrift Ce pot sa zic ,decat Super,numai de noroc sa ai parte cu masina asta

jurec10 Sa speram ca iese bine,fara incidente:D

R.Equinox La tine nu am ce sa spun,fiecare masina iese super,nu cred ca exista imperfectiune la tine,succes in continuare

..::AnDy007::.. Frumoasa achizitie la acel pret,tot ce pot a spun acum e SPOR LA TREABA!

dms28 Frumos,sa speram ca urmeaza vopsitul cat de curand,culoarea aia este cam nasoala pentru masina respecativa.PS: Imi astept Golfuletu.

LE:Fly16 intreaba la aria HELP,nu de alta dar aici esti offtopic.

sYdanyel 05-06-12 21:08

2 Attachment(s)
@jurec : spor la munca ca ai nevoie :lol: , imi place ce vad :D
@batman : imi plac jantele :D
@ruffy : ce culoare va fi ? spor
@equinox : e superb
@dms : arata bine
@andy : cam lovit opelul ..
@ionutz : arata bine batrana
@tornado : frumoasa noua bara
La e36-le meu s-a intamplat o schimbare majora ( se poate observa ) incepe cu TWIN :lol: acum o sa trebuiasca sa schimb cutia in special :D

ebone 05-06-12 21:09

5 Attachment(s)
Salut! Revin si eu dupa o pauza lunga pe Masina Mea Virtuala V2

Vad ca lumea se misca foarte bine pe aici :D.

Intru in garaj cu un Plymouth Duster din 1971. L`am cumparat tocmai din America, cu 8500 $, transportul m`a costat 5000 $, asa dar toata afacerea a facut 13500 $.

Date tehnice:
-motor: Chrysler RB 440 Super Comando V8, 7.2L, 371 CP care trebuie reconditionat.
-tabla pe alocuri ruginita.
-in rest TOTUL ORIGINAL PE EA.

Am iesit cu ea la un mic test si nu m`am putut abtine sa nu fac un Burnout sau putin Drift :D

In urmatoarele zile ma apuc de ea.

cretu_bs 05-06-12 21:57

2 Attachment(s)
Cat am cautat de sambata pana acum am gasit o Bora!A fost pe taxi...E low...jante schimbate...Vreau sa devina clean dar acum abea spoileru fata il fac clean ca e botit...3000E..
Attachment 2457140

Attachment 2457141

dms28 05-06-12 22:41

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5054248)
Cat am cautat de sambata pana acum am gasit o Bora!A fost pe taxi...E low...jante schimbate...Vreau sa devina clean dar acum abea spoileru fata il fac clean ca e botit...3000E..
Attachment 2457140

Attachment 2457141

bai cretsule ce ziceai mai devreme ca iti iei o masina si acuma ce faci :rolleyes2 daca vrei sa tot modifici masini asa dece nu incerci topicul street legal racing v2;) e mult mai convenabil

jurec10 05-06-12 22:42

Mersi tuturor pentru incurajari!

Jetta:E aproape gata mai am de dat cu niste smirghel pe ici pe colo!

BMW:Azi l-am dus la indreptat la un mester si maine pe la 5 tre sa ma duc dupa el.

Audi:Cred ca ma lasa ambreaju:(

cretu_bs 06-06-12 11:36

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5054359)
bai cretsule ce ziceai mai devreme ca iti iei o masina si acuma ce faci :rolleyes2 daca vrei sa tot modifici masini asa dece nu incerci topicul street legal racing v2;) e mult mai convenabil

Dece se scrie asa:de ce;).Am gasit o oferta mai convenabila si de aia am o Bora dar E36-le il pot vinde deoarece e de vanare;).

Rid3r*RaCe 06-06-12 11:50

2 Attachment(s)
Salut dupa o perioada lunga care am stat pe bara revin si eu ...Ieri am fost la dezmembrari si ce sa vezi un cetatean vroia sa`si dea dacia la dezmembrari cu motorul neatins in rest caroseria este praff facuta...Asa ca am vorbit cu dansul i`am dat 23 milioane pe dacie si am batut palma...Uitati cum arata la momentul actual Dacia :
Edit:In seara asta pe la 9-10 termin de indreptat tabla pe dacie !!:D

ionut.alex63 06-06-12 14:08

1 Attachment(s)
Astazi am mai facut mici modificari la golf mai exact la evacuare.Am trecut de la o iesire la 2 iesiri.Am cumparat si 2 iesiri noi Hks carbon la pretul de 400euro ambele.Astea cred ca stau mai bine decat cea veche.

sYdanyel 06-06-12 15:09

1 Attachment(s)
Bmw-ul meu a participat ieri la RACE OF CHAMPIONS unde am obtinut locul 1 .. Si va intra iar la vopsit .

jurec10 06-06-12 15:28

2 Attachment(s)
Eiiiii bine le merge la unii!

Pe aici mai si munceste lumea nu?

Jetta:
-terminat de curatat!
-interior si geamuri date jos
-urmeaza motorul si un strat de grund.

BMW:
-m-a sunat mesterul ca a terminat-o pe la 15:00 de indreptat
-am cumparat piesele pt el,si trebe sa ma duc cu duba dupa ele!
-urmeaza montarea,vopsriea pieselor

quick_silver2 06-06-12 15:51

S-a vandut Golful!
Asta e,am sa ma retrag o vreme din acest 'sport' de cheltuire a banilor.
Iar voua va doresc rabdare si spor la treaba!:)

Tis-ul 06-06-12 16:23

2 Attachment(s)
Salut baieti ! Va scriu din San Francisco, America.

Am montat interioru', evacuare si schimbat imitatia din pick-up, cu un auto-colant cu lemn(asta l-am gasit pe la bunicu' prin garaj) care va fi schimbat cu un autocolant carbon.

Am vandut la pachet e34+passat pentru 14.000 E. Urmeaza sa imi iau un Nissan GT-R, pe care am pus ochii cum am ajuns aici.

Pentru voi:

ionutzGTT imi place cum decurge treaba, bafta!

tornado frumusica Octavia, dar cam tipatoare culoarea.

sYd oho, ai pus-o la un dyno ceva? cati cai ai? bravo pentru premiu. n-am stiut, ca veneam si te multumeai cu locu' 2 :lol: .

ebone bine ai revenit, frumos plymouth, te-a costat ceva...

cretu fa intai ceva la grafica si dupa prezinta masinile.. ca nu prea se intelege nimic... si legat de mmv2, acum ai masina, peste o ora alta...

rider inseamna ca esti meserias daca 10 de muncit incontinuu indrepti o masina... ai de munca, nu cred ca iti ia doar atat...

ionut.alex sincer, arata bine cu finalele alea..

jurec bravo, te misti bine.

Tornado_90 06-06-12 16:56

Tis-ul Multumesc,si nu te ingrijora in privinta culorii,ca vine si randul ei,deocamdata sa dau comanda de piese pentru motor asta e mai important.Frumoasa culoarea...spor la treaba in continuare.

Jurec10 Spor la treaba in continuare

Cretu E adevarat ce spun colegii de forum,cred ca te-ai miscat cam repede cu cumparatul altei masini,nu o lua in nume de rau,imi spun doar o parere,in orice caz... Sa o stapanesti sanatos!

ionut.alex63 06-06-12 17:04

1 Attachment(s)
Astazi dupa ce am terminat golful meu mam ocupat putin si de toyota tovarasului meu.Astazi iam dat jos scaune fata si bancheta si iam montat 2 scaune sparco.Maine sper sai montez si geamurile care sunt de vineri la mine in garaji dar nu am avut timp de ele.

ionutzGtt 06-06-12 17:07

3 Attachment(s)
Astazi am montat pe masina pistoanele, oglinzile, barile si am 2 mici probleme cand am pus bara fata m-am grabit si am rupt suport pe partea stanga si se tine doar de partea dreapta si fata si nu stiu ce are capota ca nu se inchide bine. poate sa ma ajute cineva cu un acel suport pt bara? EDIT: ma ajutat dms28 cu suporti de bara si ii multumesc inca odata

..::AnDy007::.. 06-06-12 17:44

5 Attachment(s)
Am mai lucrat la opel.
Am dat jos partile lovite(spoiler,fusta,bara spate) si le-am reparat pe cele care erau putin atinse.
a trebuit sa dau jos si farul dreapta pentru ca se blocase cumva in bara si nu il puteam da jos frumos.l-am fortat si am rupt o urechiusa,unde se fixeaza el.
am reparat portbagajul,usa din dreapta,ca nu se inchideau bine.
pozele a fost facuta de dimineata,dar acum am mai progresat...mici ajustari pe ici pe colo,am mai montat piese..
poze:

kitz` 06-06-12 17:47

2 Attachment(s)
Poze cu masina lui tabokubmw .Asa arata dupa un polish. Maine vor ajunge lip bara fata/spate + roti tabokubmw e pe drum din germania...

Ruffy RUF 06-06-12 19:09

7 Attachment(s)
Buna seara lume!!!!!!!

Noutati: Honda are suspensia de pe ea reglabila :D mega-happy - eu stiam ca-i sport fixa si astazi m-am uitat sub ea si hopa:D
Clar am lasat-o blana jos :lol::lol::lol::lol:
Am schimbat ceasurile in bord am pus cu fundal verde si pielea la schimbator tot pe verde...
I-am dat un full polish si culoarea este alta, mai inchisa putin:D mie imi place culoare mult:D

Fifi primeste si cusca inauntru:D nu cred ca va fi doar de desing pentru ca motoru masini 600cmc ii ca un motoras de stergatoare si cusca sigur o va simti :))

Intrebare!!!
A venit varul meu din Germania in vizita pentru 1 luna jumatate si a venit cu un Golf II impecabil din toate punctele de vedere!!! putea veni cu A6-le insa a venit cu bijuteria asta si vrea sa o vanda ca el merge cu avionul inapoi.

Acum intrebarea sa o pastrez pentru mine tinand cont de cum arata?
Vw Golf II 1985, 1.6TD(cod motor JR) 80hp cu ceva accesorii frumoase , masina cu gust.

jurec10 06-06-12 19:14

1 Attachment(s)
Tis-ul,Tornado-Multam baieti!

Am gasit pe net un bmw in bistrita la anunturi DEZMEMBRARI am sunat si am mers dupa niste piese,mai am cateva de cumparat pt ca restu's-au vandut.

Piese BMW:
-Usi:150ron/buc
-Bara Fata:250ron
-Bara Spate:200ron
-Porbagaj:300ron
-Capota:300ron

cretu_bs 06-06-12 20:18

Bara spate= W.I.P. si cea din fata e pe drum cum am zis,ceva clean.Luni sunt vopsite si puse pe masina:).Vor fi vopsite in albastru inchis pt. ca asa va fi si masina peste ceva timp...

R.Equinox 06-06-12 20:32

1 Attachment(s)
Oficial m-a lasat Ursu in drum..plus o gaura in capota...nu am strans bine bujia 2 si a sarit:)))....Si motoru e praf...Cumpar capota pentru e30 urgent...Se pare ca broasca mi-a facut blesteme:))..acum umblu cu ea...cam asa arata ea in momentul de fata!

Attachment 2458136

@ebone-Ohoo..abia astept sa il prind intr-o tura:)))):X
@Rid3r*RaCe-Daca tu indrepti masina aia in cateva ore eu ma fac din Bodyguard in popa..Hai sa fim seriosi....
@ionut.alex63-Poate tie iti place dar mie nu:(..fara suparare..bafta in continuare
@sYdanyel-FELICITARI!
@jurec10-Bravo ma..Baga mare!
@Tis-ul-Pana acum imi place!
@ionut.alex63-Frumos frumos!
@ionutzGtt-Data viitoare fai niste poze la lumina..nu inteleg nimic:)))
@..::AnDy007::..-Hai baga mare..vreau sa merg la mare..si nu am cu cine..
@kitz`-A iesit bine polish-ul..:)
@Ruffy RUF-Nu faci schimb?...golfu tau cu broasca mea?:D

cretu_bs 06-06-12 20:33

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5055481)
Oficial m-a lasat Ursu in drum..plus o gaura in capota...nu am strans bine bujia 2 si a sarit:)))....Si motoru e praf...Cumpar capota pentru e30 urgent...Se pare ca broasca mi-a facut blesteme:))..acum umblu cu ea...cam asa arata ea in momentul de fata!

Attachment 2458136

@ebone-Ohoo..abia astept sa il prind intr-o tura:)))):X
@Rid3r*RaCe-Daca tu indrepti masina aia in cateva ore eu ma fac din Bodyguard in popa..Hai sa fim seriosi....
@ionut.alex63-Poate tie iti place dar mie nu:(..fara suparare..bafta in continuare
@sYdanyel-FELICITARI!
@jurec10-Bravo ma..Baga mare!
@Tis-ul-Pana acum imi place!
@ionut.alex63-Frumos frumos!
@ionutzGtt-Data viitoare fai niste poze la lumina..nu inteleg nimic:)))
@..::AnDy007::..-Hai baga mare..vreau sa merg la mare..si nu am cu cine..
@kitz`-A iesit bine polish-ul..:)
@Ruffy RUF-Nu faci schimb?...golfu tau cu broasca mea?:D

Lasa ca o arzi bine cu broasca;).

cretu_bs 07-06-12 12:10

Cum am gasit o in parcare:-S+toba:).Cum vi se pare graffitiu?X(

ebone 07-06-12 13:20

2 Attachment(s)
Am ridicat motoru, l`am desfacut si doar pistoanele erau problema, asa ca le`am schimbat, si i`am facut si schimb de ulei. I`am mai montat si stergatoare si oglinzi ca nu avea.

(Lantu care agata motoru este facut in photoshop nu ma intrebati cum si ce :))) )

Tis-ul 07-06-12 13:33

3 Attachment(s)
@ebone ce bine arata motoru'. bafta cu titiu'.

Afacerea cu GT-R-ul a picat .

La Chevy, am schimbat jantele, am facut o alta evacuare si am schimbat canapeaua cu 2+1(canapea cu scaun)

tabokubmw 07-06-12 13:40

1 Attachment(s)
Aseara am ajuns cam tarziu 3:00(am) si nu am mai postat..azi am facut niste poze la stopuri si jante..

tabokubmw 07-06-12 15:37

2 Attachment(s)
In lucru , mai am putin....cam in vreo 1 ora termin:D

jurec10 07-06-12 16:30

2 Attachment(s)
Pt cine a vrut Subaru am o oferta la 1600e indreptat!
(nu il mai pot tine pt ca sunt full in garaj si mai trebue sa imi vina o masina)
Am fost la un prieten la dezmembrari si am cumparat:

Piese BMW:
-Praguri:100ron/buc
-Oglinzi:25ron/buc

BMW:
-Montat piesele cumparate ieri
-Cumparat piese

Jetta este in pregatire,se scoate motorul,toata instalatie electrica se va da jos.

Jink 07-06-12 17:07

jurec - eu voiam subaru-ul.. daca poti sa-i faci cateva poze as fi recunoscator. :d

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning