![]() |
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
in fine o saptamana cu mult soare[/I |
Ms. poate o sa ne intalnim pe strada si ai sa vezi ce "am vanat"
Oops cred ca deja te-a postat "iubitul" tau pe un alt site :P[/QUOTE] :rolleyes2 ne vedem pe la vreo cursa...si astept sa ai cu ce sa te lauzi;) nu te cred:lol: nu apar decat poze postate de mine si daca a facut cineva glume in mod sigur nu e vb de iubitul meu8) ... ai grija de tine si nu mai sarii asa ca nu te-am lovit ...inca:twisted: sper ca stii de gluma ai grija de tine |
Quote:
Mama da-mi si mie Id'ul ei.......poate cine stie o invit si eu la o bere in masina......dar totusi sa nu ii zici la minirally a mea.. :) |
da ma racer invita-i pe baieti in obsession in cluj sa o vada live:D
ca au ce vedea e buna rau ai grija de ea:P ;)! |
Quote:
Sa sti ca deabia astept sa ne intalnim la vre-o cursa si sa sti ca am grija de mine....:) Sa sti ca nu mai aveai mult pana a ma lovi.. :) Si tu sa ai grija de tine.... :) |
dupa o mica intarziere... majorat,munte alea alea :) am revenit! :) am vazut o poza cu o mamica:) misto mamica dar sunt altele mult mai super.. iar fiicasa e o dulceatza ! si "minora" e draguta! :)
|
Tuning boy de mentionat ca mamica aia are +40 de ani:D ... arata f bine la varsta asta...
|
Quote:
oricum, iti respect parerea, chiar daca nu coincide cu a mea,in fond diversitatea ne face atractivi :) o saptamana cel putin la fel de buna ca a mea si tie...;) |
Quote:
|
Quote:
Va asigur ca nu la fata dar la corp ramane aceeiasi :lol: |
Quote:
|
hmmm... sunt unele care arata f bine nemachiate(eventual un pik de tot dar sa ramana cat mai naturale), dar spunem ca una care se machiaza mult in momentul cand scapa de machiaj arata nasol pur si simplu ca nu suntem obisnuiti s-o vedem asa! deci concluzie: asa cum ne obisnuim cu fata de la inceput va inseamna ca asa e bine...unele schimbari dau in bine sau dau in rau! depinde :)
|
eu suncer prefer sa nu foloseasca o groaza de machiaj .. enentual numai umpic ...
ii mai bine si pt mine si pt ea ... si dak e vre-un mement mai special .. in care char trebuie sa se fardeze de numa` ... sa raman cu cura masca ... ca wow .. ce fromoas arata .. ;) |
2 Attachment(s)
ce ziceti,cum vi se pare? :)
|
Quote:
|
uhm...ma minte are...cel putin mai multa decat am io....:D..cat despre combinatie....she's taken!!!!:D
|
zicea ekco xcite de una cik ma bitch....mane si eu sunt din pl si t stiu...aduo si tu odata....;) dak tot te lauzi cu ea...k o imbeti.....eu si trez ti o fur....i m mean....
|
aahhaha =)) tare asta =)) tare rau
|
Quote:
|
mane dak se plictiseste se plictiseste de tine nu de noi....nu sti sa o ti aproape eu mereu mai veneam cu cate una...vi ma devreme un suc cu ea dupa stai la sala vb si cu ea nu o lasi amanet.....kids:D:D:D....si dc zici ma bitch? crezi k esti ma smecher....de unde stim noi k aia e pretena ta???.....hmmm just words...
|
1 Attachment(s)
oameni bolnavi:P
fosta 17 ani |
actuala ....?! :D
|
n-o fi fiind ink o actuala... :P
|
5 Attachment(s)
acum au ajuns si la mine pozele ... cred k era auta .. mai multe nu shtiusa ne spuna ea :)
|
.....:lol: nu eram beata ....da ma pliktiseam k tu o taiasei cu czr`u la agatza si de kat sa fac altceva am preferat sa fac poze :oops: ;).....speeder e fotografu dak nu ma inshel :)....si poza aia cu ceres mie nu mi`a dat`o afurisitu :rolleyes2
|
pacat ca nu am venit si eu acolo la voi da mi-era ca nu ma primiti...faceam si drum destul de mult pana la voi da imi era ca raman cu buza umflata :cry:
|
pai a venit cam toata lumea .. si speedline si mr si x team si ... nsl .. si florica .. a venit toata lumea
|
4 Attachment(s)
am si eu niste poze cu o prietena de a mea.....va place???
|
are ceva burtica dar merge ... bea MD in fine merge mai vrem poze ;)
|
Quote:
sasha...mai bine vb prin PM asta-seara ca mie imi tot pica YM-u :D |
burtica?????are 30 de kg cu haine cu tot =)) =))
|
pai inseamna k daca da jos burtica face 25 ;) .. si o sa fie secsi ;) .. trimite`o la mare sa o vad live si ma pronuntz apoi ;)
|
reihan...pune-l la respect pe psycho :D
|
tipa din ultimele poze e simpatica.... dar sigur nu are 30kg :)
|
Quote:
......da kred :lol::lol:.....doar sa i`o tai k altceva nu am ce face :lol:............................................. ...................................creanga mah la ce va gandeatzi sa ii tai ;) :lol::twisted:..... |
Quote:
|
Quote:
mai repede reihan fa-i ceva ca e cam grasut...:) dar cred ca se misca bine :lol: |
io plang cat plang dar e altele care plange mai mult daca ma intelegi ;)
|
.....aoleu ce diskutzie ....:lol:.....ia hai gata ce mama draq ;) :lol::twisted:....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning