![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
salut, am si eu o intrebare de incepator al jocului :-? si sunt nelamurit (unii spun ceva, altii altceva), acest joc se poate juca online sau nu? :)
app felicitari Marius pentru dacie! |
ms...nu se poate juca oonlline...
autocty-in ce sens sa bagi masiini noi...sa le faci tu sau pur si simplu add-on....daca e vorba de add-on copy fisierele la masina EX: Golf_data si Golf.rpk uunde ai tu instalat slrr Cars\Racers |
nu merge sa fac motoru la dodge charger :| nu se potrivesc piesele :((
|
ok, mersi de info :) asa cu aproximatie, peste cat timp ne putem juca cu batrana noastra Marius ?
|
spiritualDary tu ai chef de posturi sau nu stiai ca s-a inventat functia EDIT ?????
|
1 Attachment(s)
ba stiu de edit si io m-am gandit ca ar iesi fain dak sa-r face aia nu le comentez sau ii pun sa fac ceva dar no io nik nu fac bn in forum asta :(:(:(:(:(:(:(:(:( si vad ca toti zic ceva rau de mn :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry: dacia wrc cred ca melodia asta din meniu zici tu C.D.N. and Dramaties - Redline mastered - Activision asa se numeste
|
multumesc spiritualDARy....app nu are nimeni o cariera cu bani ..sau macar un dodge charger facut:D :)) ca de 2 zile ma chinui sa fac un motor si nu gasesc piese sa se potriveasca...si nu imi ajung nici banii ...
|
dacia wrc uite o parola si eu o foloseam scrie akol cand faci masina scrie begfomoney si apesi pe surubelnita;)
|
merge...multumesc mult spiritualDARy
|
1 Attachment(s)
merge...multumesc mult spiritualDARy...scuze ....am postat de 2 ori
|
Zicetimi shi mie situ d unde sa iau versiune 221 mwmle fara niciun mod pls ... ms
|
Eu mi-am luat aku Live edition (LE) si imi merge naspha rau, cand dau la tyres imi da eroare, se misca urat nush ce drq sa`i fac !!
|
salut!
tocmai ieri mi-am downloadat si eu jocul de-aici de peforum si am si eu 2 intrebari: 1.Cand dau la harta aia cu city nu-mi merge imi iese din joc 2.Garajul original de unde fac rost de el ca asta negru asa ma oboseste..:D ms |
scuze ca ma postat 2 posturi unul dupa altul:d dar numai e butonasul cu edit
una dintre probleme s-a rezolvat am gasit un garaj pe aici insa cea cu harta nu:( |
se vorbea un timp de un logan pentru acest joc si de un site SLRR Romania...se mai lucreaza la ele sau nu? la un site pot lucra si eu daca vreti, doar ca am nevoie de ajutorul vostru pentru a uploada si pentru a'l tine in viata. :)
|
loganu e mort ! de mult !
|
Da incepuse cva si la un e30(urs) cabrio, da si ala a fost abandonat :(
Cine ai 2.21 cu mwm si cu LE ala pus imi lasa si mie unb privat pls !! |
choby stie cel mai bine:))))...ca la pierdut:)....si site...eu tre sa fac...da mi-a fost lene sa il termin
si e30 cabrio nu era altceva decat ii taiase plafonu...adik ceva care dureaza 10 minute cam asa:) plus exportat in joc tot:D |
un bmw 520 model din 94 aveti?:D si daca da...va rog explicati'mi cum sa il bag ..multumesc
|
Exista... eu nu-l mai am.. ia-l dupa gom-team ( punct ) com sau kistappancs ( punct ) extra ( punct ) hu
|
http://street-legal-mods.com/page-35.xml uitel aicea...da nu e o versiune f reusita...
|
nui prea simpatic :))...ma multumesc cu o 'lada' :)))
|
vezi ca are mai multe versiuni de bari .. printre care si cea de M .. :)
|
Masini pentr'u versiunea 2.2.1 aveti? ca am bagat niste masini si nu imi mai merge jocu ...
|
www.redline-racers.info....iti faci cont si aicea sunt moduri numai pt 221
|
dacia wrc dak ai joku meu ala care ti-am dat vezi ca ai si le mwm bagat asa ca iti mere sa bagi orce vrei orce parti de la orcare versiune 2.3.0 sau care vrei masinile le bag cars\racers
|
Quote:
|
Quote:
|
pune ma maryus site ala calumea :|
|
lol...era greu sa scrii cu mana www.redline-racers.info si artur47 am toate versiunile 221 MWM LE2MWW si 230 LE...da cea mai folosita si care o vezi prin poze e LE 2 MWM
|
1 Attachment(s)
harta de drift
|
tnx KrYpToN !! ^:)^
|
nare nimeni o versiune cu toate cele ca am bagat mai multe prostii in amea si cand dau la load imi da''dont send'' eroarea mult iubita
|
Quote:
Quote:
incearca dupa ce bagi cate ceva sa intri in joc sa vezi daca merge |
Baga pe rand ca daca bagi multe 1 data nu o sa sti de la ce da eroare si...e urat asa !! Sfatu meu..!
|
am 2.2.1 acum degeaba mai bag ...dezarhivat iar si tot asa face ..fara sa fi bagat ceva in el
|
5 Attachment(s)
foarte ciudat
Silvia By KrYpToN motorul nu este gata,o sa aiba motor v6 biturbo de vreo 1700 cp,o sa ii fac poze dupa ce il fac sar putea astazi sau maine |
KrYpToN...imi poti da versiunea ta?:)
|
vrei jocu meu ?? masina cum e ?
|
dap.....arata bine :):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning